Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszy z najlepszych353

Czy wasze babcie tez są tak mało inteligentne ????

Polecane posty

Bo jak słucham swojej babki to nieraz mysle ze ona jakas niedorozwinięta jest

Gość a ty jak taka
inteligentna jesteś,to byś tak nie mówiła publicznie na swoją babcię podkreślam "babcię" babka to jest takie ciasto idź się doucz bo za mądra to ty nie jesteś gówniaro

Gość zalezy od wielu rzeczy
moja babica ma teraz 80 lat i byla lekarzem, bardzo inteligantna i oczytana kobieta. z kolei babcia mojego meza jest analfabetka, nie umie czytac ani pisac. obie wychowaly sie w tych samych czasach na wsi.

Gość moja zwykle jest głucha
jak sie pytam czy juz emeryture dostała

Gość ogólnie babcie to bardzo
fajna sprawa, do czasu aż nie zostaną zainfekowane wirusem i jadem sączącym się z Radia Maryja. Amen i Maryja zawsze Dziewica.

Moja nie :) Normalnie wszystko gada po polsku, rosyjsku i niemiecku więc raczej nie jest mało inteligentna, do tego fajnie gada po angielsku tzn takie śmieszne rzeczy podłapane z telewizji :) Ale używa tych które wie co znaczą... Potrafi liczyć i wie jakie państwa leżą na wschód a jakie na zachód od kraju i tym podobne ( co często nie wiedzą osoby z mojego pokolenia:O )... Jednak muszę przyznać że kiepsko pisze tzn tak jak słyszy, nie patrząc na ortografię ale to widziałam u wielu osób starszego pokolenia, normalką jest słowo "jusz"... nie jest to kwestia braku inteligencji tylko tego że w jej czasach nie było takiej nauki jak teraz, nie wiem jak możesz mówić że Twoja babcia jest z tego powodu niedorozwinięta :O

Gość Zła matka jestem
"Potrafi liczyć" WOW :D

>>>Jednak muszę przyznać że kiepsko pisze tzn tak jak słyszy, nie patrząc na ortografię ale to widziałam u wielu osób starszego pokolenia, normalką jest słowo "jusz"... nie jest to kwestia braku inteligencji tylko tego że w jej czasach nie było takiej nauki jak teraz, Sorry, wymiękłam. :D

moja babcia-mam taty mieszka w stanachi . wysylalam jej raz zdjecia na maila ale nie doszly...zasyttanawilalysmy sie dlaczego no to wpadla na pomysl ze no tak|!!!! na pewno to dlatego ze komputer byl wylaczony kiedy jej te zdjecia wysylalam. dlatego nie dotarly:):):):):):)

Gość mam wspaniala babcie
moja babunia to najcudowniejsza osoba na ziemi . wychowala mnie ,dala wiecj milosci niz moja mama(do tej pory ma mnie gdzies) i moj ojciec(zostawil mnie jako dziecko) mimo ze miala bardzo ciezkie zycie,to jest cudowna.wyrozumiala i wspaniala. Ma 70 lat a jest moja najlepsza przyjaciolka. Umie wlaczyc skypa i ma komorke. nauczyla sie nawet dla mnie pisac smsy:) Kocham Cie Babciu Krysiu:*:*

mam wspaniala babcie- mialam identyko!!!!! niestety dawno temu bo zmarla...w wieku 70 lat, moja mamcia tez choc nie mialam z nia najlepszego kontaktu. ja mam 26 lat. strasznie tesknie, strasznie, tego nie da sie opisac. ciesz sie kazda chwila z nia, nigdy nikomu ani niczemu ie pozowl zepsuc tej milosci i tej przyjazni

Gość Grażynka - córka Stefana
Babcie są mądre albo głupie! Potem takie same są ich córki i wnuczki!

germaine... niestety od ponad 1,5 roku mieszkam za granica...ma nieudany zwiazek spieprzone zycie...ale tak strasznie za nia tesknie.to jedyna osoba dla ktorej chce przerwac to wszystko i wrocic...

Zła matka jestem "Potrafi liczyć" WOW No tak potrafi i uwierz że to może być WOW bo znam pełno "ynteligentów" dla których 2+2*2= 8 :D

Gość vbm
a moja babcia zmarła 5 miesięcy temu i bardzo za nią tęsknię :(

ja bym tak zrobila, nigdy nie wisz u=ile jej czasu zostalo, mimo ze ma 70 lat al np u mojje babci zdnia na dzien wykryto raka i dislownie kwestia 2 miesicy i koniec. a ja wtedy nie mieszkalamw pl tez i nie moge sobie wybaczyc ze mnie nie bylo z nia, och w ohole tyle mam sobie do zarzucenia, wiesz nie raz nie dwa, a setki razy marze o tym by cofnac czas i wszystko inaczej zrobic, zostaolabym wtedy z nia cvaly czas, non stop. wracaj do niej i ciesz sie kazda chwila spelniona z nia. poza tym nie wiaz sie z obcokrajowcem bo jak twoja babcia zachoruje albo bedzie wymagala opieki to co wtedy> to sie nia zajmie oddasz ja do domu straco??? ja jestm obecnie z obcokrajowcem, pobieramy sie mieszkam zagranica, ale nie wiem czy bym zgodzila sie na ten zwiazek i przeprowadzke gdy babcia zyla...

Gość rtt34t43
moja babka to zna 2 państwa na świecie : Polska i zagranica, i zadnego wiecej. w obcym języku nie umie wypowiedziec zadnego słowa, po Polsku jakies trudniejsze słowo tez nie umie wypowiedziec. Nie umie właczyc nawet telewizora i radia

ja jestem z polakiem.nigdy nie oddalabym babuni do domu starcow...moze komus wyda sie to smieszne ale jak ja slysze to lzy mi leca...a jak juz ona placze i mnie prosi kochanie blagam cie wroc..to serce mi peka.. ona wie ze jestem ze zlym czlowiekiem..

Gość A ja mialam cudowna babcie
bardzo ciepla, madra, kochajaca ! Wychowala mnie praktycznie, mieszkalam u niej do 10 r. życia, potem odwiedzalam codziennie. Byla dla mnie wszystkim. Przezylam traume, gdy zmarla, a mialam wtedy 17 lat. Nie wiedzialam, co ze soba zrobic. Do dzisiaj czesto myśle o babci, zrobilam sobie nawet tatuaż dla niej ktory mi o niej przypomina. Nie nawidze ludzi, ktorzy źle traktuja osoby starsze, a juz tym bardziej swoich dziadkow. jak wczoraj widzialam w tv o chlopaku ktory zabil dziadka to mi sie noz w kieszeni otworzyl !!!!!!!!

Gość wrocławski bard
człeku, idź Ty się p i e r d o l nij w łeb! Zakładając ten temat i pisząc te bzdury, udowadniasz tylko, że sam masz nierówno pod kopułą

a chuj wam wszytkim w dupe