Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giniaminia

Kawaler 32 lata, jak to możliwe że jest sam?

Polecane posty

Gość PRZESTANCIE UOGALNIAC
LUDZIE DLACZEGO UWAZACIE ZE KAZDY CHCE ZAKALDAC RODZINE ???????????? NIWPADLO WAM DO GLOWKI ZE JEST SPORO OSB KTORZY LUBIA WOLNY STAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAL CZYTAC TE BZDURY

Gość giniaminia
lubię też pić mocz :)

Gość kot13
Mam 40 lat i ciągle niewydymana :)

Gość kapsil
Poznalam kiedys wlasnie 32-latka z dolnoslaskiego. Zakochalismy sie w sobie. Pozniej dowiedzialam sie ze nie mial zadnego powaznego zwiazku i umawial sie tylko z mezatkami z netu na sex od czasu do czasu. Wieczny chlopiec i egoista. Liczyly sie dla niego tylko jego pasje i to one byly najwazniejsze. Mial mnostwo nawykow kawalerskiego zycia. Na poczatku oczywiscie zupelnie inny byl, ale po roku wyszlo szydlo z worka. Poza tym dalej bawil sie w necie z panienkami. Po 3 latach przeprowadzil sie do rodzicow i z nimi mieszka do dzisiaj.

Gość zwyczajnie tak nie jest
zazwyczaj jest tak ze - jeśli uważasz mnie za popaprańca, szukającego ruchadeł w sieci itp. to powiedz mi to proszę wprost albo przez telefon. A nie tu na forum za moimi plecami. Nie zachowuj się proszę jak ten pizduś co cię za Twoimi plecami zdradzał i oszukiwał.

Często kawaler 32 lata, może być super facetem i być sam. Bo większość kobiet wychodzi za byle ruchaczy, zdrajców i oszustów w swoim wieku 18-30. Sam z własnego przykładu miałem sytuację, że bardzo kochałem dziewczynę, widziałem tylko ją, dla niej jednej latami odkładałem sex, aby ten pierwszy raz przeżyć właśnie z nią , z ukochaną dziewczyną, a nie z przygodną laską (może to kogoś śmieszy, trudno). Było nam razem dobrze. Zakochałem się w niej jednej. Chciałem za nią wyjść za mąż, oświadczyłem się jej, z nią jedną czułem że ją kocham i chcę mieć z nią dziecko. A ona wykręciła mi świństwo, zmieniła się, zmieniła swoje zasady i poszła do jakiegoś ruchacza co ją kilka lat zdradzał i o którym nawet nie potrafiła powiedzieć, że go kocha i mu ufa. Ale ok miała takie prawo. Tylko później nie rozumiem tego typu wypowiedzi o facetach po 30 na tym forum z jej strony i strony innych dziewczyn. Zawsze uważałem, że liczy się to jaki facet jest i co się do niego czuje, a nie ile ma lat czy co ma. Ale może się mylę.

obserwuj i uważaj Zwykle tak jest że taki facet to tylko utajnione ruchadło (cz....kuurwiiarz). Utajone ruchadła, zdrajcy i oszuści (cz....kuuuurwiarze) to jak wynika ze statystyk najczęściej tacy między 18-30 właśnie.

Wtedy najczęściej dochodzi do zdrad, kłamstw, rozwodów itd. Do autorki. Jak coś do faceta tego kawalera 32 lata czujesz to zwyczajnie go sprawdź ale w normalny sposób, czyli : Załóż z nim normalny związek, bądźcie parą, nie rań go, nie oszukuj, nie wystawiaj, nie podpuszczaj, nie baw się nim i jego uczuciami i emocjami, spotykajcie się razem, wychodźcie gdzieś razem, pojedźcie. Zobacz jak wam jest razem, jaki jest dla ciebie i wtedy go oceń. Czy jesteście sobie bliscy czy nie. I najważniejsze co do niego czujesz w sercu i co on czuje do Ciebie.

"jak facet jest juz po 30rz sam, bez zobowiazan - to jednak wystepuja u niego jakies problemy" Bo nie zjebał sobie życia żeniąc się młodo?

giniaminia, nie wiem jak będzie w Twoim przypadku, ale mogę Ci opowiedzieć o swoim. paradoksalnie zawsze uważałam, że faceci po 30, którzy nigdy nie byli w poważnym związku (nie mówię o małżeństwie, ale o dłuższym związku) mają jakiś feler. i poznałam takiego faceta. kawaler, nigdy nie był z dziewczyną dłużej niż rok. twierdził, że nie znalazł tej właściwej i że nie potrafił się zakochać, podobnie jak Twój. zapaliła się u mnie czerwona ostrzegawcza lampeczka. sama też jestem od niego sporo młodsza i, podobnie jak Ty, byłam już po pewnych przejściach. ale spróbowałam z nim być. i dziś jesteśmy zaręczeni, mieszkamy razem i jest nam ze sobą dobrze. on okazał się być świetnym partnerem. choć słowo "kocham" usłyszałam dopiero po ponad 2 latach. cóż, najwyraźniej pozory mylą, a stereotypy mogą przeszkadzać.

Gość mam podobny problem
chłopak 31 lat, kupe (naprawdę kuuuuuuupe) kasy, kilka związków miał, ale od roku sam jest. Też się zastanawiam :D

I dlatego trzeba wam kłamać i oszukiwać was co do ilości związków. Za dużo? Kurwiarz. Za mało albo co gorsza żadnego (moja sytuacja) - dziwak. Ot, wory na spermę wyjawiają na kafe swoje... standardy.

Gość singielkaaaaaaa
giniaminia Poznałam niedawno 32letniego kawalera. Sama mam 25 lat, nigdy nie interesowali mnie strarsi faceci, zawsze w moim wieku lub młodsi. Wydawało mi się, że kawaler po 30tce musi być wybrakowany, bo przecież gdyby nie był to miałby kobietę. Podoba mi się ten mężczyzna i zastanawiam się, czy to możlwie że jest świetnym gościem tylko tak jak mówi nigdy nie był zakochany bo nie trafił na właściwą. Nie był też w żadnym poważnym, długotrwałym związku. Nie wiem co o tym myśleć. Facet po 30stce może być super facetem. Jak go nie poznasz bliżej to sie nie dowiedz. Poznaj go bliżej i wtedy zobaczysz co myśleć.

ludzie wszędzie muszą szukać drugiego dna... jak małżeństwo bez dzieci to pewnie któreś z nich bezpłodne, albo pewnie oboje. jak facet sam to pewnie mam małego, krótko może, paskudny charakter... jak kobieta sama, to pewnie facet po zmianie płci i nikt go/jej nie chce...

Gość hdjskj
kapsil co było w smsach ?

Gość ferheh
rhtrh

Gość niedługo skończę 34
i powiem ci autorko, że ty już starawa się robisz i w bardzo dużym błędzie jesteś, jak myślisz, że łatwo konkretnego mana po 30 złapać o wiele łatwiej takim jak ty idzie w dobieraniu się z młodszym i głupszym frajerem jest masa dziadów po 30tce, ale są też tacy, którym z różnych względów się nie ułożyło się z kobietą, są kawalerami bez zobowiązań z pewnym nazwijmy to "widocznym dorobkiem życiowym", widać, że to nie tylko cwane śmiecie, którzy byle czego nie chcą jak byłem młodszy, to nie patrzyłem zbyt dokładnie na kobiety (jakie mają cechy, z jakich rodzin pochodzą itd.), gdybym tak robił dalej, to w każdej chwili mógłbym mieć kandydatkę na stały związek - ale nie jestem frajerem i patrzę w przyszłość na przykład ciebie bym nie chciał - w wieku 25 lat po zerwanych zaręczynach i kilku poważnych związkach :D :D :D

Gość pappapap
z jakiego wojewodztwa jest bo chce kogos wykluczyc

Gość poznalam na wylot starych kawa
lerow. Jesli facet po 30ce jest ciagle sam to znaczy, ze jest jakims nieudacznikiem nie umiejacym relacjonowac sie z kobietami. Z reszta jak zapytacie takiego dlaczego jest sam na 100% odpowie, ze mial zle kobiety, ktore maltretowaly go psychicznie, ze byl ofiara w tych zwiazkach. To wszystko oczywiscie bedzie klamstwem, bo tak naprawde to ten kawaler jest ofiara losu majaca problemy sam ze soba. Pewnie, ze moze sie trafic ktos samotny i wartosciowy w tym wieku, ale ogolnie starzy kawalerowie to osoby ze zryta psychika, ktorych nikt nie chcial.

"Jesli facet po 30ce jest ciagle sam to znaczy, ze jest jakims nieudacznikiem nie umiejacym relacjonowac sie z kobietami" Nie tak jak stara panna w tym samym wieku mieszkająca z mamusią. "Z reszta jak zapytacie takiego dlaczego jest sam na 100% odpowie, ze mial zle kobiety, ktore maltretowaly go psychicznie, ze byl ofiara w tych zwiazkach." Kobiety za to odpowiedzą, że prowadzały się ze skurwysynem ale nie widziały tego bo tak dobrze się maskował. "To wszystko oczywiscie bedzie klamstwem, bo tak naprawde to ten kawaler jest ofiara losu majaca problemy sam ze soba." Kobiety które lecą na skurwysynów także mają problemy ze sobą. "Pewnie, ze moze sie trafic ktos samotny i wartosciowy w tym wieku, ale ogolnie starzy kawalerowie to osoby ze zryta psychika, ktorych nikt nie chcial." Czyli MOŻE się ktoś wartościowy trafić po 30-stce ale lepiej nawet go nie szukać a już na pewno nie próbować poznać bo przecież to czas i energię zabiera które można by wykorzystać na bieganie po galerii handlowej.

poznalam na wylot starych kawalerow. Jesli facet po 30ce jest ciagle sam to znaczy, ze jest jakims nieudacznikiem nie umiejacym relacjonowac sie z kobietami. Z reszta jak zapytacie takiego dlaczego jest sam na 100% odpowie, ze mial zle kobiety, ktore maltretowaly go psychicznie, ze byl ofiara w tych zwiazkach. To wszystko oczywiscie bedzie klamstwem, bo tak naprawde to ten kawaler jest ofiara losu majaca problemy sam ze soba. Pewnie, ze moze sie trafic ktos samotny i wartosciowy w tym wieku, ale ogolnie starzy kawalerowie to osoby ze zryta psychika, ktorych nikt nie chcial. Nie obraź się ale poznałaś ich stojąc z boku i wyśmiewając się z nich w stosunku do swojego wyidealizowanego świata czy będąc z nimi w normalnych związkach ? To bardzo nie ładnie stać z boku i oceniać jaki facet jest jeśli nie było się z żadnym facetem po 30stce w normalnym związku. Nie było się z nim parą. Ja akurat byłem z dwiema kobietami. Obie cudowne dziewczyny. Z jedną 6 lat z drugą spotykaliśmy się z rok czasu (znaliśmy z 1,5 roku). Na żadną nie powiem, że była zła. Zwyczajnie do tej pierwszej nie czułem tego uczucia i się rozeszliśmy. Do drugiej poczułem bardzo mocne uczucie. Super dziewczyna. Przeżyliśmy razem wiele pięknych chwil. Pod presją matki raniła mnie, ale nie uważam się za żadną ofiarę. Zwyczajnie dała się urobić jak naiwne dziecko trochę zamiast sama pomyśleć. Mam jedynie do niej wielki żal za te rany bez powodu i za to, ze właśnie pizdusia i ruchacza który ją zdradzał kilka lat traktowała super mimo, że nawet nie potrafiła powiedzieć, że go kocha. Dała sobie wmówić, że zdrady i oszustwa tego pizdusia to nic takiego bo gość ma kasę, wszystko jej załatwia więc jest super. A że zdradza ją, kłamie, oszukuje itd. to nic takiego. To bolało.

A zrytą psychikę najwyraźniej masz ty, bo wypowiadasz się jak dziecko które uważa się za najmądrzejsze. Uważam, że jeśli chce się kogoś oceniać jaki jest to należy go poznać. Jak chcesz oceniać faceta po 30-stce to spróbuj być z jakimś nim w normalnym związku, traktuj go dobrze, zobacz jaki jest do ciebie i wtedy oceniaj.

Alez Panowie. Strasznie przepraszam, ze jednak kogos urazilam. Tak sie akurat sklada, ze to o czym pisalam jest tym, co poznalam. Masz racje Daker - szczerze nie chce mi sie robic nic w tym kierunku, by kogos poznawac, ludzic sie itp. Nie lubie wielkich sklepow i ogolnie zakupow mimo, ze podobno jestem kobieta jak wszystkie inne :P co jednak nie zmienia mojego podejscia z dystansem do samej siebie i do ,, starych kawalerow"

Gość fdfgdfgdfg
wyperd.. suko ze swoimi wijami. g. znasz g widzialas

jejku!!!! jestes kawalerem? ok jest Ci z tym dobrze? ok. jestes pewny siebie? hmmmm ? wiec nie zawracaj sobie glowy kims takim jak ja, ktora uwaza, ze jednak starzy kawalerowie maja jakies problemy.... a jakie? coz... nie moj kawaler nie moja sprawa ;)

Jak tak poznałaś starych kawalerów po 30stce to opowiedz prosze w skrócie ilu, w jakich okolicznościach i jacy dla ciebie byli i jak ci z nimi było ?

Gość bo to psychopata jest
w domu ma sterylny porządek a w łazience na podłodze biały dywan ... \bierz zabawki i wiej ...

Ja poznałem dziewczynę jak już byłem po 30-stce (ona miała 26) i ją bardzo pokochałem. Była przy mnie szczęśliwa i było jej dobrze co sama mówiła i to akurat było szczere. Było to czuć. A później złamała mi serce niszcząc tak piękne uczucia bo jej matka kazała. To bolało. I gdyby się tak nie zachowywała podle to nic takiego co miało miejsce by się nie wydarzyło. A ja widzisz nadal ją bardzo kocham.

Gość to jakaś stara wariatka
ta "poznalam na wylot starych kawa" :D

Gość ale wy macie zryte łby ...
czytam i nie wierze :O Poznałam swojego męża jak miałam 27 a on 34 lata i nie był WYBRAKOWANYM NIEUDACZNIKIEM jak to błysnęła jakaś fruzia wyżej !:D Przysiedam ci ,że jest o niebo inteligentniejszy i mądrzejszy od ciebie dziecko!Jesteśmy juz 11 lat po ślubie i wiem ze w domu mam skarb ... kiedyś powiedział mi,że nie wierzył juz ,że znajdzie NORMALNĄ kobietę Bo to co sie wokół niego kręciło ...to coś takiego jak większość tutaj :) 🖐️