Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaonaja

Co mu sie ku*wa znowu dzieje? wnerwwwwwwww

Polecane posty

Gość jakajaonaja
no właśnie ogolnie sytuacja jest dosyc skomplikowana boo... niedawno 2 tygodnie temu sie pogodzilismy bo wczesniej przez 3 tygodnie mielismy "przerwe" spowodowana jego takim a nie innym zachowaniem(takie sytuacjie kilka razy byly juz wczesniej) .. i to byl niby czas ze sie wszytsko zmieni na odpoczecie od siebie powiedzial ze nie chce sie rozstac i jestesmy znowu razem mialo byc inaczej mial byc inny lepszy a dzieki temu ja nie bede mu robic problemow o jego zachowanie..bylo niecale 2 tygodnie bo jak widac sytuacja zaczyna sie powtarzac.. juz stwierdzilam ze nie bede mu robic jazd i udam ze wszytsko jest ok bo nie odzywanie sie juz przerabialam w takich sytuacjach i nie ma jakos efektu... on juz chyba taki jest i sie nie zmieni a jak sie zapytam co jest o co mu chodzi no t standardowo o nic i wszytsko jest ok.. nie probowalam zrobic mu eszcze tylko ostreej jazdfy i awantury strasznej jakos to nie w moim stylu wychodzez zalozenia ze czlowiek robi to co chce i nie naley mu nic narzucac.. ale moze powinnam sprobowac zrobic mu jazde nie wiem

jeszcze nie słyszałam żeby "robienie jazdy" naprawdę poskutkowało. na krótki czas mógłby się zmienic w obawie przed następną serią wrzasków, ale taki strach nie trwa wiecznie. najpierw musisz sama określic co jest Ci niezbędne żeby byc z kimś w związku (pytanie pomocnicze: czy naprawdę conajmniej 3 smsy dziennie są konieczne?) naprawdę się zastanów i wybierz tylko niezbędne rzeczy, ale postaraj się zebrac je wszystkie. przedstaw mu swoją "listę" jeżeli się nie zgodzi i będzie kwestionował Twoje podstawowe potrzeby, to się poważnie zastanów czy to jest ktoś, z kim chcesz spędzic resztę życia.

Gość jakajaonaja
to juz nie chodzi o te glupie smsy .. chodzi o to ze przez to ze nie odpisuje mi badz sie nie odzywa bo sobie zasnal bo zapomnial telefonu bo to i tamto pokzauje mi ze mu na mnie nie zalezy jakby, zebym wiedziala ze mnie bezwarunkowo kocha i chce byc ze mna na 100% zeby dal mi to odczuc w inny sposob to smsy by byly nie potrzebne.. ale no tak nie jest.. i najgorsze jest to ze sama nie wiem jak mam sie zachowywac tez mam nie pisac i sie nie odzywac.. wtedy bedzie ze "i tak sie prawie wcae nie odzywamy" zreszta on czesto pisze pisal do mnie pierwszy co tam slychac czy cos to zalezy od dnia.. a jak ma takie jazdy jak wczoraj i dzisiaj sie odzywa jakby nigdy nic.. o to chodzi

coś mi się wydaje że chcesz tymi smsami zastąpic prawdziwe uczucie... a powiedz tak szczerze czego oprócz smsów Ci brakuje w tym związku? też kiedyś chciałam żeby pewien człowiek pisał do mnie kilka razy dziennie, ale jak się zastanowiłam to zrozumiałam że po prostu brakowało mi jego wsparcia w ogóle, zainteresowania z jego strony.

Gość jakajaonaja
być może masz racje.. pozatym tak jak pisalam juz wczesniej nie widujemy sie czesto w sumie tez z jego strony bo ja bym moze i chciala no ale on ma prace trening jest zmeczony ma mecz itd. takze prosic go nie bede wiec ok o to juz jazd mu nie robie zreszta nie czesto pytam pierwsza czy sie zobaczymy.. a te smsy to takie nasze komunikowanie sie wiadomo ze fajnie jest dosdtac jakiegos krotkiego milego sms ktory oznacza ze osoba o Tobie mysli :) co do dzwonienia to nie dzwonimy moze z kikla razy na miesiac albo w ciagu tygodnia wcale.. tazke to nie jest tak ze ja jestem jakims blusczem i chce zeby ze mna pisal smsy co 10 minut.. jak mi napisze to mu odp.. jak ja mu napisze to jak mi odp to ok a jak nie to wiecej nie pisze