Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek 24 bialystok

szczerze mowiac, zero szacunku do kobiet ktore odrzucaja zaloty faceta ktory sie

Polecane posty

Gość maciek 24 bialystok

naprawde zakochal... ocvzywiscie chodzi tu o wrazliwego, inteligentnego, odpowiedzialnego faceta a nie jakiegos ruchacza jak kobieta mowie ze najwazniejsza jest milosc a z gory odrzuca faceta ktory sie w niej zakochal bo nie jest w jej typie, to nie zasluguje ona na szacunek i powinna reszte zycia spedzic sama 🖐️

a jak sie zakochał a wygląda na leszcza albo świnię to i tak ma rozłozyć przed nim nogi?

Gość llalaallla
aha, czyli kobieta ma się poświęcić i zostać z facetem, którego nie kocha i który budzi w niej obrzydzenie i tylko dlatego, że on sie w niej zakochał? Chyba cię pogięło

Gość oj dana dana
maciuś został odrzucony :) wspolczujemy

czyli uważasz że kobieta powinna związać się z facetem do którego nic nie czuje tylko ze względu na to że On Ją kocha? Chciałbyś tak? żeby kobieta była z Toba z braku laku? Dałbyś radę żyć ze świadomościa że ma w dupie Ciebie i Twoje uczucia? Nie wydaje mi się...

Gość bo chemia musi być
nie ma przeproś

Gość llalaallla
kobiety kręci , gdy same się zakochaja i nic na to nie poradzisz...do miłości nikogo nie przymusisz...

Gość bambusowy kijek
Tu nie chodzi o boskie ciała tylko o chemię między dwiema osobami.

Gość bo chemia musi być
...i to właśnie jest naturalne soooooosss Nawet zwierzaki nie łączą sie w pary z kim popadnie. Ten musi mieć ładne piórka, ten szeroki zadek.. Wygrywją okazalsi, bo maja ekstra geny :)

Oczywiscie, ze chemia musi byc. Przeciez nie da sie zyc z kims kto nie dosc, ze nam sie nie podoba wizualnie to jeszcze nie czujemy do tej osoby pociagu. A ta chemia to nie tylko wyglad, ale tez sposob bycia, charakter drugiej osoby

Gość bo chemia musi być
no właśnie nie tak znowu na pierwszej lepszej jak jesteś sierotka to tylko na słabej i zdesperowanej :) prawa natury

sossss poniosło Cię trochę... Mężczyzna, jeżeli kobieta się mu nie podoba nie stara się jej poznać, nie nawiąże kontaktu nie porozmawia np na imprezie bo niby po co... a bedziesz tu chrzanił o boskim ciele. "Czystymi" uczuciami darzycie tylko swoje matki i siostry.

Gość bo chemia musi być
mi też było miło

Gość co za matoooooły
To jest ten sam sosssss, który kiedyś był taki miły i sympatycznie pisał? :O

Gość niestety, ale tak robią
''szczerze mowiac, zero szacunku do kobiet ktore odrzucaja zaloty faceta ktory sie naprawde zakochal... ocvzywiscie chodzi tu o wrazliwego, inteligentnego, odpowiedzialnego faceta a nie jakiegos ruchacza'' a co z mężczyznami, którzy odrzucają kobiety, które w nich zakochały się? im nalezy się szacunek? oni mogę odrzucać i traktować jak powietrze? mam na myśli tak samo jak ty: wrażliwe, inteligentne, odpowiedzialne kobiety. :(

Gość www.ll
ty durniu nie czytała\em reszty wypowiedzi ale to co napisałeś na początku jesteś idiotą pasztet grubu zakocha się w tobie i co odrzucisz prawdziwą miłość ty pojebie żeby grało muszą chcieć dwie osoby

Gość www.ll
i ty masz 24 lata czy 14 lat

''pasztet grubu zakocha się w tobie i co odrzucisz prawdziwą miłość'' nie rozumiem twojej wypowiedzi? jesteś za tym żeby odrzucać bo ''pasztet gruby'' czy żeby nie odrzucać, bo ''prawdziwa miłość'' może to być?

* powinno być bez znaku zapytania

Gość Zatem...
Kiedy zakocha się w tobie 200 kg paszteciara, to jesteś jej? Bo chyba nie odrzucisz kobiety, która sie w tobie takocha?

Gość filologjezykoznawca
kobiety wierzą miłość , tylko rozumieją to na swój sposób, tak samo zaradność (pozycja, kasa) i inne pojecia w jezyku kobiet znacza cos innego niz w jezyku mezczyzn pewne pojecia zaleza tez od grupy spolecznej z ktorej sie wywodza

Gość Zatem...
Trudno zakochać się w flejowatym pasztecie.. Ja nie jestem w stanie.. choćby nie wiem co.. A tak na marginesie nie mam szacunku do facetów, którzy uważają, że mimo że kobiecie chce się wymiotować na jego widok powinna się do niego zmuszać. I wszystko im jedno, czy kobieta na ich widok robi maślane oczy, czy też rzyga.. Zero honoru i pojęcią o miłości..

Gość Zatem...
Ja to nawet się cieszę, że nie ma szacunku, przynajmniej nie będzie za mną taki łaził. Bo to widać taki facet przylepa.. fajtłapa i cwel.. tylko lepiej dla nas..

Gość już lata temu Niejaki Boy
pisał - W tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz :) Co ma do tego szacunek? Chciałbyś aby dziewczyna była z tobą tylko z litości, skoro nic do ciebie nie czuje? Chcesz, żeby szanowała twoje uczucie? To szanuj tez jej uczucie, a właściwie jego brak w stosunku do ciebie. Do "tanga" trzeba dwojga, a tym razem złą parę dobrałeś... Następnym razem będzie lepiej. Powodzenia

Na świecie nie ma sprawiedliwości i bycie "naj" (szczególnie we własnym mniemaniu) nie gwarantuje że otrzymamy tyle ile zainwestowaliśmy. Nie ma potrzeby wiec obrażać się na cały świat za to że się na nas nie poznał, zamiast tego lepiej przejrzeć na oczy a każde niemile doświadczenie potraktować jako pożyteczną naukę, nie policzek.

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewałam sie tego... Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!! Lzy pomagały tylko na chwile... Nie wytrzymywałam tego dluzej... samotnosc mnie dobijała... Jestem osoba bardzo wrazliwa i nie dawałam rady psychicznie Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Zamówiłam wtedy urok miłosny u polecanego tutaj perun72@interia.pl – był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił i znowu jesteśmy ze sobą ogromnie szczęśliwi. Obiecuje że już nigdy mnie nie zostawi. Mam nadzieję że tak będzie.

Gość gość
nuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Mariannaaa
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/