Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sethi

Co robicie w piatkowy wieczór?

Polecane posty

Powiedzmy, ze jak widzimy sie 3-4 razy w tyg, to raczej zawsze 'to robimy', aczkolwiek zdarzaja sie dni, kiedy nie ma mozliwosci badz po prostu nie i tyle.

Gość kasia884
no to zostaje nam wyobrazic se tego kroliczka :D ja czekam na tvn bedzie siedem. bard pitt to tez zawsze cos... moj luby chcial ogladac obcego 4- moze i dobrze ze teraz spi :)

Ale ja go bardzo kocham i wiem, ze on tez nie jest ze mna dla samego bycia. Stara sie przyjezdzac, kiedy ma czas wolny, bo poza tym ciagle pracuje, teraz bedzie firme otwieral. Mowi, ze nie chce byc zwyklym robolem, ktory robi za tys zl :( Ja chce go wspierac, ale czasem czuje sie w jego oczach malo atrakcyjna i niedowartosciowana.

Gość kasia884
ancolek ona-no to widzisz- wy sie widujecie i wtedy jakos to wychodzi... a mys ie widzimy codziennie... i ja chodze cala rozpalona, a on czasem nic... ja ogolnie mamjuz dosyc inicjowania seksu ;(

Jakbym widziala sie z nim codziennie, to z pewnoscia nie robilibysmy tego czesciej niz teraz. Znam go :)

Gość kasia884
moze jak pojde do pracy (od czasu jak sie przeprowadzilam do niego, szukam bezskutecznie nowej pracy...) to jakos nams ie to ureguluje, bo on pracuje a ja w domu... ale mimo wszystko, szlag jasny mnie trafia. ancolek ona- ile jestescie ze soba? planujecie zamieszkac jakos razem jesli moge spytac?

Dzieki dziewczyny za rozmowe. Ja ide spac, bo rano z mezulkiem na zakupy jedziemy jak wroci z pracy. Spokojnej nocy zycze i mam nadzieje, ze sie tu odnajdziemy jeszcze. :) Milo było. Dobranoc

Ania...> nie ma czegos takiego jak 'czasem czuje sie niedowartościowana" . albo sie tak czujesz ,albo nie

Gość kasia884
takatamta- przepraszam za ta takatamke, jakos tak mis ie wpisalo samo przez sie, nie specjalnie :)

Gość kasia884
sethi- milej nocki :)

Gość kasia884
tez chcialabymiec tv4 i widziec co sie dzieje w jacuzzi :P ech ci faceci... dlaczego oni zawsze sa powodemproblemow?:)

Gość kasia884
o wooow moj sie obudzil!!! wypowiedziane slowa ' jakas masakra w ogole'... ciekawe co- czy to, ze zasnal w czasie romantycznego wieczoru, czy ze mnei zobaczyl jak sie przebudzil :D no i co mi z takiego wyprutego, zmeczonego chlopa teraz ?:D

sethi -> dobranocki :) Kasiu -> jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, dokładnie jakoś 4 miesiące brakuje nam do 3 lat. Nie planujemy w tym momencie dosłownie nic. To też mnie dobija :(

kaśka.... zajebiste . usmiałam sie. to powodzenia działaj powiedz "teraz to będzie masakra" i rzuc sie na niego . lub rozepnij (rozporek) jeśli ma w piżamce :P :D POWODZENIA

Gość kasia884
ancolek ona- hm.. dlaczego nie planujecie? nie sklada sie? czy moze macie takie podejscie do zycia po prostu? z tego co przeczytalam, twoj facet ma 23 lata. to mlody na razie, moze w sumie nie czuc ise gotowy na to:0 jestescie rowiesnikami? ja z moim zamieszkalam po 2 miesiacach. zmienilam dla niego zycie- miasto zamieszkania z mojego ukochanego na gorsze :), rzucilam prace... no i nie zaluje, ale ten seks... to mnei jakos demotywuje troche czasami.

Gość kasia884
ja... yhm, juz to widze jakby zareagowal jakbym sie na niego rzucila;) on jest jak na moj gust zbyt zmeczony i zesztywnialy 9niestety nie tam, gdzie trzeba:) ), zeby zalapac taka gierke... choc nie powiem, calkiem niezly pomysl:)

Gość kasia884
zreszta- znowu spi, jak zobaczyl ze nie leci obcy :) bosh.... i mowia ze to my kobiety jestesmy te zle....

ja z moim chodziłam 4 miesiace .potem razem mieszkaliśmy z jego rodzicami . a po roku i 4 miechach ślub . nie mineły 2 lata od poznania i miał syna . nadal mieszkam z tesciami . i kolejna doooooopa. ZDRÓWKO