Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sethi

Co robicie w piatkowy wieczór?

Polecane posty

a gdzie ten żart? świętą prawdę napisałam idę do tej wody, bo nigdy nie ponalewam!

tylko ,że ja na mojego to moge tylko wirtualnie ponarzekać ,bo jest na landach :p

Gość takatamka
ja to do kiedy urodziłam - 4 lata minęły \od tego czasu nic tylko same wyznania

Ewa, 33 - co Ty 15 litrami wody podlewasz?

Gość kasia884
ancolek ona- jak sadzisz, z czego to wynika??? ja zaczynam lapac jakies schizy juz normalnie! jakos mam wrazenie, ze kiedys tak nie bylo... niby wszystko jest ok, bo sama czasami rzeczywiscie czuje sie tak zmeczona, ze o seksie nie mysle, ale to dla mnie taka rzecz (czy czynnosc:) ), dla ktorej nawet zmeczenie przechodzi. nie hcce sie prosic..... a tez nie bede zmuszac... i co? skazana na wibratory mam byc??? :)

Gość takatamka
ja to do kiedy urodziłam - 4 lata minęły \od tego czasu nic tylko same wyznania

takatamta - moj to za nic w swiecie w kuchni nic nie zrobi. Chyba, ze mnie nie ma, to ewentualnie sniadanie sobie zrobi, ale cały syf zostawia mnie do posprzatania.

Gość kasia884
takatamka-od tego czasu nic... czyli zero seksu? czy ja dobrze zrozumialam?

Gość zaliczyłam
czekam na milosci moje:) eheh

Gość takatamka
i zawsze telefon odbiera

hejka Seti robiłam dzisiaj urodziny mojej małej (9-te) . ale jak to zwykle bywa (bp przeciez nie może byc łatwo ) . Dziaiaj chrzestna 9bo jutro ma imprezę 0 , a jutro dziadki (bo im dzisiaj nie pasowało ) . osrac sie można ,żeby wszystkim dobrze zrobić . ZDRÓWKO - ,ja piwo ,jak zwykle

Gość takatamka
kasia dobrze zrozumiałaś

dziewczyny, moze zapytam - podobno kto pyta nie bladzi. Wierzycie we wrozki? Ja kiedys z nudow napisalam smsa do jednej wrozki z onetu chyba i teraz srednio dwa razy w tygodniu dostaje smsy, ze cos tam mi przepowiedziala i ostatnio mi napisala, ze moj maz mnie zdradza z mlodsza, zgrabna sztynka - myslalam, ze padne. To opis bylej tego mojego, ale nie widzieli sie od ponad 7 lat. co myslicie? Jankesa - na wirtualnego tez moze byc ;)

Gość kasia884
i co... tak normalnie zyjecie? ja tak mialam w poprzednim zwiazku, ale nie wytrzymalam takiego stanu rzeczy i skonczylam to. dlaczego nie chodzicie do lozka jesli moge spytac?

Takatamka.... to ja myślałam ,że ja to długo wytrzymywałam , ale jak ty 4 lata ,NIC . to kwiaty . mam nadzieje ,że" interesu" jednak nie zamknęłas na amen :)

Gość kasia884
sethi- ja wierze we wrozki. ale uwazam, ze nie powinnam ie do zadnej zwracac, bo moglabym za bardz doslownie zrozumiec to, co mi powie... wrozki trzeba brac jednak troche z dystansem. hm.. mysle, ze z ta zdrada- jaknie masz podstw (zachowanie dziwne faceta itp) to nie wierz w to.. :)

Gość kayleighhhhhhhhhhhhh
pije winoooo

Jankesa - to zdrowko :) Wiadomo, ze nie dogodzi sie kazdemu. Ja dzis mialam sprzeczke z moim ojcem o samochod. Moj samochod, zarejestrowany na ojca. Chce pozyczyc na dluzszy okres czasu. I oczywiscie problem, bo nie chce mu sie po niego przyjechac, a ja nie mam kiedy mu go odstawic. I, ze jak ja moge byc taka wredna corka, ze czasu nie znajde, zeby mu odstawic to auto 100 km od mojego obecnego miejsca zamieszkania.

Gość takatamka
sethi mój też robi spustoszenie w kuchni , ale warto czekać bo efekt jest imponujący i ,że tak powiem grzechu warty a do bałaganu jakoś już przywykłam i cierpliwie czekam aż raczy posprzątać

kasia884 -> ja zaczynam podejrzewać siebie o nieatrakcyjność :( a ile jesteście razem? sethi -> mój też w kuchni nic, ostatnio po ponad 2 latach pomógł mi zrobić romantyczną kolację dla nas :P za to złota rączka z niego, zrobi prawie wszystko :) we wrózki raczej nie wierzę, aczkolwiek.. Takatamka -> o kurcze, aż dziw.. a mąż był przy porodzie? Podobno niektórzy uważają po takiej 'traumie' swoje kobiety jako aseksualne.

kasia884 - niby nie mam podstaw, bo on nie mialby kiedy. Jednak jakas tam czerwona lampka sie zapalia.

Gość kasia884
ancolek ona- jestesmy razem jakies 8 m-cy. ja we wczesniejszym zwiazku tak myslalm wlasnie... ale czuje ze nie powinnam tak sie czuc! aczkolwiek nie iwem, co onmysli, chcialabymz apytac czasem.. ale nie wiem, czy szukac dziury w calym.

poprostu dooooooopa. tak mi sie chce seksu . a jego nie ma dopiero połowę . wróci pod koniec kwietnia . normalnie szajba mi odbija , okres sie skończył mam jajeczkowanie w pełni , wyobraznia mi buzuje . koooooooorfa.

Moj w kazda niedziele robi jajecznice na szynce z cebula i suszonymi grzybami. Ale oczywiscie szynke i cebule kroje ja, bo on plakac nie bedzie...

Gość kasia884
jankesa- ja swojego mam pod nosem, a nawe po seksie czuje si enabuzowana... :)

Gość takatamka
jankesa interes że tak powiem w hibernacji , kurcze może to ty byłaś jego pierwszą bo wiem,że poprzedni związek podobnie się wypalił ... zasnął właśnie ale zdziwiony był z kim tak klikam zazwyczaj tyko czytam