Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sethi

Co robicie w piatkowy wieczór?

Polecane posty

Gość kasia884
jak to nie potrafisz? wow.. chaialabym nie potrafic. wtedy moze mialabym orgazm ze swoim facetem... :)

Gość kasia884
zazdroszcze ci:0 ja na orgazmy nie narzekam, ale tylko w swoim towarzystwie. seks z facetem to dla mnie chyba raczej forma bliskosci i wyrazenia uczuc niz zaspokojenie... niestety musze sobie dzielic te dwie rzeczy.

ja nie robie "typowej palcówki" ,bo na mnie tez nie działaja 'delikatne pieszczoty". nie znalazłaś jeszcze co i jak ,najlepiej cie zaspokaja ?

Kaśka . a może właśnie w tym jest problem . moze on sie kapnął ,że cie nie zaspokaja . i

kurde i nadal zero odzewu, chyba dam sobie spokoj i po prostu nie napisze dzis do niego nawet dobranoc. dla mnie to przegiecie tak po nocy u kogos pracowac. chyba ze naprawde spedza wieczor z jakas inna...

Gość kasia884
on wie, ze nie miweam orgazmow. myslisz ze to az tak moze facetom przeszkadzac/ demotywowac ich?

taaa ------jak nie napiszesz dobranoc o zwyczajowej porze, to sobie przypomni ,że przeciez nie pisała i 'co ona robi " . albo z rana będziesz miała od razu wyrzuty ' cześc kochanie ,co robiłas wczoraj " ? :P i wdooopę jeża . ZDROWIE

kaśka , ....> MOŻE ,i to bardzo , zacznij udawac .albo co jak- ci sie uda go zmusic do seksu . cholera poudawaj troche , albo będzie ci naprawde dobrze to sie "nie ściszaj " tylko bądż soba , taka jak chcesz i na co masz potrzebe . ja tez żyje w blokach o cienkich ścianach , i z teściami ale jak jest mi dobrze z mężem , to mam to w dupie.

Gość kasia884
ja skonczylam juz calutka butelke;0 ogolnie jest tak ze ja nie mam orgazmow i on to wie, nie bede udawac tylko po to by zaspokoic jego jakies wymagania czy potrzebe spelnienia i zrealizowania si ejako facet. nie mami juz i uwaam ze to po czesci moja wina bo objest super w lozku tylko ja troszke wypaczona. jak bede miec z nim orgazm to chyba zrobie wielka impreze na ta czesc :D

koooofa , ale sie pieprza , babka zaliczyła taaaaaaaaaaaaaaaaaaka minetke . a teraz jada dalej . jak wskoczyc w ekran ? :P

Kaśka , ale ty wiesz ,że możesz juz tylko sama siebie zaspokoić ,ćzy nie chce ci sie już próbować . ?(z nim)?

Gość olpjkhgfdss
żal.net

po alkoholu praktycznie zawsze mam ochote na seks, oczywiscie jesli nie upilam sie do nieprzytomnosci :P

będzie trójkącik ;p ja nie jestem nałogowa ogladaczką (bo na taka wychodze) . ale czasem można popatrzeć .....................

Gość ertyuxcxcxcxc
żal.

Gość kasia884
tak- cale wino :) bez moze pol lampki:) jak na mnie to duuuzo:) mialo byc na dwoch no ale nei wyszlo... w ogole to moj luby gdy robilam mu kakao na pobudke wstal i poczytal o czym tu piszemy i siedzi teraz jakis markotny :) no ale ni cnowego dla niego. prznajmniej tak wnioskuje. pewnie dobry motyw do rozpoczecia rozmowy na temat' kotku czy wiesz ze chce mis ie pieprzyc w dzien i w nocy ? ' :)

wcisnij jeszcze jedna niepowtarzalna kombinacje klawiszy to będziesz mistrzu :D

Kaska, no niezle, calego bym nie wypila za nic :P dopiero 2 lampke pije :) ZDROWIE :P Jankesa a Ty jak tam stoisz z alkoholem? :D

stoi (przynajmniej butelka) . w ilości 6 i czeka . NO PROBLEM , chcesz wpaść .?