Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozbita Nieszczesliwa

Co zrobic z mezem, ktoremu przestalo zalezec :(

Polecane posty

On wlasnie mi mowil ze jestem dla niego ta jedyna i pociagam go i w ogole strasznie "jest za mna" (tak powiedzial). Ze mnie kocha tez. Ze jest dumn y, ze ma taka zone. A co do seksu to dam przyklad. Wczoraj. Pol wieczoru sie przygotowywalismy, czulosci itd. Wreszcie dzieci zasnely, ja poszlam pod prysznic, wrocilam a ten siedzi z nosem w ekranie, bo mecz, a po meczu bezceremonialne "Ide spac" i tyle go bylo. :(

Hahaha to ja mu powiem tez "Lez kochanie ja zrobie swoje" :) Tylko, ze dran jeden spi na boku, bo na plecach ostatnio zaczyna ie dusic. :O ;)

Gość nie załamuj się od razu
a może to jakiś jego plan, umyślał coś sobie i chcę cię sprawdzić czy pomimo jego foch olejesz go czy będziesz zanim chodzić i dopytywać co jest grane. faceci mają różne pomysły a może zapytaj go czy masz sobie do łóżka znależć kogoś innego skoro jest miejsce wolne w waszej sypialni pewnie się na to z początki wkurzy ale może to przemyśli

to weż od razu z sobą ze 2 poduszki żeby miał wyżej głowę i do nie dusiło:-) bo od tyłu to raczej go ne wezmiesz;-)

Gość violetta 32
normalnie wychodzisz wieczorem wystrojona ,dajesz mu instrukcje co i jak z dziecmi ,na jego protesty ślicznie się uśmiechasz i mówisz że masz dość wieczornej nudy i wychodzisz . Gdzie ? - tam gdzie bedę zauważona wsiadasz w auto taxi i ..... jedziesz do koleżanki hehe W łazience kolezanki delikatnie nanosisz na siebie perfum jej męża, i zadowolona wracasz do domu ,acha ! no i kolezanka dzwoni do Ciebie o róznych porach z zastrzeżonego , a ty za każdym razem udajesz wystraszoną . Da mu do myślenia gwarantuje

Byc moze sobie cos tam wymyslil, ale jak go rozgryzc. Chyba zrobie tak jak jedna z was powiedziala, mimo jego fochow bede wkurwiajaco slodka i pelna energii i zobacze co wtedy. Moze mi sie chlop starzeje albo cos. :P Moze ja jestem wszystkiemu winna, ale nie chce mi powiedziec o co chodzi, mam sie sama domyslec? :O Dziekuje wam narazie, ide spac poki male sie nie obudzi, zdrzemnac sie choc chwile. Jutro weekend i zobaczymy co bedzie dalej. Dobranoc wam. :)

wez go siłą:-) dobranoc i powodzenia

Gość Ewa W.
Rozbita, daj czasem znać, jak Ci idą podchody z mężem, ciekawa jestem. Trzymam kciuki i pozdrawiam :)

Gość gość
Ja też mam poważny problem. Niewiem co o tym myśleć. To ja strasznie nabroilam. Ale nie myślcie. Nie zdradzilam mojego. Poprostu on teraz twierdzi że jest mu wszystko obojętne. Ze problem w tym że widzi że mi zależy a jemu już nie. Ale narazie mieszkamy osobno. I jak jadę do niego. Wogule 1 raz po klutni to jak przemyslalam co źle zrobiłam. To napisał że ma ochotę na sex że mną ale odrazu zaznaczył żebym nie myślała że uczucia wrzuca. Wcześniej jak poklucilismy się to nawet nietykal mnie. Ale po paru dniach już sam odpuszcza. Teraz prubuje my naprawić. Przynajmniej ja. Ostatnio ten pierwszy raz jak kochalismy się to muwi że jesteś mija itp. Za chwilę muwi że mu nie zależy. Ale jak przyjeżdżam to pyta się czy idę z nim do sklepu. Jak idziemy bierze mnie za rękę. Co mam myśleć? Czy naprawdę mu już nie zależy tak jak muwi?

Gość gość
Przeczytal twoja ortografie i wymiekl.

Spróbuj z nim o tym pogadać. Powiedz mu że oboje nawalacie, bo tak jest. Spróbuj sama wyjść do niego z tematem. Film, wspólny sacer itd. Jeśli on nie będzie chciał to zostaw dzieci z nim i wyjdź gdzieś sama lub ze znajomymi. 

Masz dwójkę dzieci więc wiadomo że bedziesz zmęczona lub zła na coś. Niech on raz postawi się w twoich butach to może zrozumie czemu jesteś nieczuła