Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogromny tłuścioch 123

Nie przeszkadza mi że jestem gruby

Polecane posty

Gość kiedyś grubas dzisiaj szczuply
byłem gruby do niedawna, teraz schudłem, ćwiczę itp, musiał zrezygnować z piwa i dobrego acz niezdrowotnego żarła (ah baju baju macdonalds, telepicca i inne cudowne smakołyki), dzisiaj jestem chudy ale co z tego, wszystkiego muszę sobie odmawiać - tendence to tycie obowiązuje eh

Skończyłem hOT bo widać frazesy rozumieją nieliczni w dzisiejszym świecie i będę pisał frazesami bo mam naturę romantyczną i tylko ostatnie pytanie i kończę dyskusje: Gdybyś spotkała na drodze kogoś kto cię świetnie rozumie jest opiekuńczy,romantyczny i miły, ale jest otyły lub ma nawet nadwagę ale nie jest pięknym, wysportowanym, umięśnionym mężczyzną spławiłabyś go hOT?

Gość hOT...
Zranionaaa1991 - he, he... nie muszą być grube.. ale w 99% rodzin z genetycznymi wadami (tak to wada) dzieci także są grube! Chorują także na cukrzycę i inne choroby, które towarzyszą otyłości!

może tobie to nie przeszkadza jeszcze... ale otyłość może wiązać się w przyszłości z wieloma chorobami... cukrzyca, ciśnienie, serce itp.

hOT sportowiec nie ma takiej cechy. Aby nim być trzeba mieć charakter a te cechy to: upartość wytrwałość solidność To się składa na osobowość sportu. Nie ma takiej cechy osobowości jak sportowiec!Na to się wiele cech składa.

bieu więcej nie przytyje trzymam tą wagę od dawna choć jem dużo od zawsze ale nigdy nie przekroczyłem 125 kg a teraz ważę 120 i raczej więcej niż 125 nie będę ważył odchudzać się nie będę ale wiem czym grozi otyłość więc więcej nie przytyje bo i chudym i grubym trzeba być z umiarem.

Gość hOT...
Zranionaaa1991 - twoje prawdy są tylko twoje.. Jestem szczęśliwą mężatką. Więc nie wciskaj kitów. Sama jesteś zraniona, bo twój odszedł z pewnością do ładniejszej i teraz gruby leje ci wodę na młyn. Więc będziecie się wspierać nawzajem. :O ŻAłosne.. bo to niczego na świecie nie zmieni. Wnętrze ma każdy, tylko czasem trzeba je odkryć. A wy sobie tłumaczycie, że jak ktoś was akceptuje, to jest bogaty wewnętrznie, a jak ktoś się wami nie zachwyci, to jest zwyczajnie pusty. Frazesy!!!!! I ani słowa, co to za bogate wnętrza reprezentujecie... Puste słowa..

a wsze nalogi chudzielce typu alkohol i papierosy do czego prowadza?

hOT twój idiotyzm powala! Otyłość a raczej skłonność do niej może być genetyczna ale to nie znaczy że me dzieci będą grube a nawet jeżeli to co?

Gość chyba sam siebie próbujesz do
tego przekonać. że jesteś gruby to oczywiście Ci przeszkadza (takie kity to my, a nie nam), ponieważ taka otyłość przeszkadza już w normalnym życiu: jesteś cieżki, nie tak sprawny jak osoby lżejsze, Twój kręgosłup sporo dzwiga i tak dalej. Poza tym kwestia etetyczna też Ci przeszkadza: patrzysz w dół i widzisz galaretowaty kałdun zamiast płaskiego, męskiego brzucha, tłuste ramiona i nalaną twarz. Każdej osobie otyłej przeszkadza brzydota otyłości, bo sadło nie jest piękne i tyle. Kwestia Twojej dziewczyny: na pewno Cię kocha, choć istnieje też opcja pod tytułem "kasa", "pozycja społeczna" itp., wstaw dowolne, to już sam wiesz, czy masz te rzeczy. Ale powiedzmy, że Cię rzeczywiście kocha i zaakceptowała sadło, bo są dla niej ważniejsze rzeczy. Ale jest kwestia seksu, łóżka, pożądania. Jeśli nie jest fetyszystką, może co najwyżej akceptować sadło, ponieważ pożąda Ciebie, jako osoby, ale to nie znaczy, że sadło jej się podoba i nie chciałaby, żeby znikło z waszego łó

hOT... Jak byś nie zauważył to często jak nie zawsze jest tak że rodzice dają dziecią tłuste i takie jakie wg nich potrawy są dobre dla nich a nie takie jakie są prawidłowo zbilansowane więc CICHO już bo tylko potrafisz śmiać się i uparcie dążyć że ktoś kto jest grubszy nie może mieć ładnej i kochającej go dziewczyny.

Gość chyba sam siebie póbujesz do
tego przekonać. że jesteś gruby to oczywiście Ci przeszkadza (takie kity to my, a nie nam), ponieważ taka otyłość przeszkadza już w normalnym życiu: jesteś cieżki, nie tak sprawny jak osoby lżejsze, Twój kręgosłup sporo dzwiga i tak dalej. Poza tym kwestia etetyczna też Ci przeszkadza: patrzysz w dół i widzisz galaretowaty kałdun zamiast płaskiego, męskiego brzucha, tłuste ramiona i nalaną twarz. Każdej osobie otyłej przeszkadza brzydota otyłości, bo sadło nie jest piękne i tyle. Kwestia Twojej dziewczyny: na pewno Cię kocha, choć istnieje też opcja pod tytułem "kasa", "pozycja społeczna" itp., wstaw dowolne, to już sam wiesz, czy masz te rzeczy. Ale powiedzmy, że Cię rzeczywiście kocha i zaakceptowała sadło, bo są dla niej ważniejsze rzeczy. Ale jest kwestia seksu, łóżka, pożądania. Jeśli nie jest fetyszystką, może co najwyżej akceptować sadło, ponieważ pożąda Ciebie, jako osoby, ale to nie znaczy, że sadło jej się podoba i nie chciałaby, żeby znikło z waszego łóżka. Tak więc podsumowując: Tobie przeszkadza, jej przeszkadza, co najwyżej Twoja otyłość jest jedynie tolerowana i tyle. Proponuję - choćby dla zdrowia - schudnąć, zamiast sprzedawać głodne kawałki 🖐️

my mówimy o nietoleracji grubych a nie o tym że ktoś nas wybrał bo ma super wnętrze tylko że grubi też są ludźmi

Gość bumcyktrala
ogromny tłuścioch 123 niesluchaj kolego tych oblakanych ludzi dla ktorych kultem jest wyglad, zaden wyglad nie jest odzwierciedleniem wnetrza ani wyznacznikiem szczescia. Tylko glupiec tak mysli.

Gość hOT...
ogromny tłuścioch 123 hOT sportowiec nie ma takiej cechy. Aby nim być trzeba mieć charakter a te cechy to: upartość wytrwałość solidność To się składa na osobowość sportu. Nie ma takiej cechy osobowości jak sportowiec!Na to się wiele cech składa" Nie potrafisz zrozumieć zwyczajnego przesłania? :O Tak na osobowość sportowca z pewnością muszą się składać te cechy co wymieniłeś, a oprócz tych jeszcze wiele innych. A ja zmierzałam do tego, że ty z pewnością tych cech nie posiadasz. Bo jeśli, to z pewnością zadbałbyś o to, aby zadbać o zdrowie.. bo przecież w zdrowym ciele zdrowy duch... Nie masz także kondycji.. zdrowej skóry - kiepskie ukrwienie, dotlenienie.. i pewnie masę chorób... wysokie ciśnienie, cholesterol itd.

Gość piękna ania 32.
nie lubię grubych bo wstydzę się z nimi pokazywać, obrzydza mnie ich wygląd i muszę udawać że zostawiłam mleko na gazie by unikać spotkania z grubymi facetami

Gość hOT...
Zranionaaa1991 hOT... Nie prawda nie odszedł od demnie Jesteśmy razem nadal!" Widzisz głupiutka, kolejne błędy robisz.. wcześniej nie chciałam ich wyciągać, ale teraz już nie wytrzymam. Nieprawda w tym kontekście pisze się razem. A swoje szczęście w związku oczywiście wyraża twój nick. :O

nikt z tepych nie pomyslal ze otylosc moze byc choroba?Nie bo zeby myslec trzeba miec czym.Skladaja sie czasem rozne rzeczy na otylosc,np nadczynnosc tarczycy,ale skad wy mozecie zto wiedziec,nie?Przeciez wiecznie pustaki bedziecie mlode,szczuple i wysportowane oraz seksi.Nie przejmuj sie gruby,bo ja tez do chudzielcow nie naleze,a wyrywam takie laski ze szok,bo mam gadane,i cos soba prezentuje.Wystarczy schludny wyglad i czysty wyglad,gadana i juz sie kleja jak muchy do mazi,bo trzeba im mowic to co chca uslyszec,ale to juz wyzsza szkola jazd.Hot coso tym wie.

Gość hOT...
bumcyktrala ogromny tłuścioch 123 niesluchaj kolego tych oblakanych ludzi dla ktorych kultem jest wyglad, zaden wyglad nie jest odzwierciedleniem wnetrza ani wyznacznikiem szczescia. Tylko glupiec tak mysli." Tylko głupiec nie wie, że nie z czasownikami pisze się osobno... Zatem kto tutaj jest głupi? W zdrowym ciele zdrowy duch! I to jest prawda! Kto ceni innych ludzi, oraz ma szacunek do swojego ciała, to dba o nie! Nie dano nam ciała bez powodu, gdyby nie miało znaczenia. Samo wnętrze nie może funkcjonować bez ciała. Nawet seksu z samym wnętrzem nie sposób uprawiać.. :P

Gość hOT...
Bzydalek - choroby się leczy!!!! A nie twierdzi, że wnętrze tylko się liczy (którego nikt mi dotąd nie wytłumaczył, co myśli mówiąc o wnętrzu).

Gość hOT...
Bzydalek - tylko brzydki idiota sobie wmawia, że wygląd wyklucza inteligencję, elokwencję i inne walory.

Gość bumcyktrala
hot powiem ci ze pierdolisz i to bez sensu nie masz pojecia o niczym a krzyczysz ze az mi w pokoju firanki wywiewa za okno. a gramatyke mam w dupie i moge pisac jak mi sie podoba bo wielki hooy ci do tego

Gość hOT...
Bzydalek nikt z tepych nie pomyslal ze otylosc moze byc choroba?" Tutaj nie ma co myśleć, otyłość jest zawsze chorobą!!!!! przecież.. :O

Gość chdhhd
Byłam gruba,schudłam i żyje mi się lepiej. Nie zrobiłam tego dla wyglądu ale przede wszystkim dla zdrowia. Teraz przynajmniej nie dostaję zadyszki jak wchodzę po schodach

Gość hOT...
bumcyktrala - pewnie, że możesz sobie mieć gdzieś ortografię, tłusty zad, wulgarny język i sobie wmawiać, że masz niepowtarzalnie głębokie wnętrze. Ale to zupełnie nic nie zmieni w rzeczywistości... :O

hOT... Każdy popełnia błędy ale się czepiasz . ''A swoje szczęście w związku oczywiście wyraża twój nick. '' - Czepialska ... Czasem w związku ktoś czuję się zraniony ale nie znaczy że nie jest szczęśliwa /szczęśliwy z daną osobą Ten nick można rozumieć nie tylko tak jak Ty go rozumiesz

Gość maliboo.
ogromny tluscioch chyba powinno Ci przeszkadzac, ze jestes gruby, ze wzgledow zdrowotnych Co jest powodem Twojej otylosci? Porbowales zrucic wage czy jest ona spowodowana jakas choroba? Moj facet pali papierosy i ja tego nienawidze. Wkurza mnie, ze nie mysli o zdrowiu. I o tym, ze chcialabym miec w przyszlosci zdrowego meza, ktory nie kopnie szybko w kalendarz. Myslales kiedys w tcy kategoriach? Kiedy ostatnio miales robione badania?

Hot nie wiedzialem ze nadczynnosc tarczycy jest uleczalna.Jezeli chodzi o sportowacow i ich cechy masz racje,ale ludzie ktorzy sa otyli moga go uprawiac.Dlaczego generalizujesz i stwierdzasz ze kazdy otyly to len,smiedziuch i tylko sie obzera bo mu dobrze z tym?Dlaczego twierdzisz ze osoba otyla odrazu ma cukrzyce i cholesterol,oraz nadcisnienie,jestes w bledzie i to wielkim uwierz mi.Skoro wszystko byloby takie proste,to juz dawno specjalisci by ustalili przyczyne otylosci,a firmy farmaceutyczne trzepalyby kase na pigulkach.Niestety firmy farmacetuczne oszukuja otylych ludzi,robiac im zludna nadzieje ze wynaleziono kolejna tabletke.Bzdura!jezeli ktos jest gruby,bo sie doprowadzil do takliego stanu,to wystarczy dobrac odpowiednia diete MŻ/ i WR.Tak naprawde nic nie wiesz o otylosci,zobaczymy jak bedziesz w ciazy,co wteddy powiesz i jakz tym bedziesz walczyc po porodzie,no i rozstepy Cie dopadna.