Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr Gnyp

Podziel się grami z chorymi dziećmi!

Polecane posty

Gość Piotr Gnyp

Rusza wspólny projekt firmy Microsoft oraz fundacji ISKIERKA, w ramach którego w 10 szpitalach dziecięcych w Polsce zostaną zainstalowane konsole Xbox 360 z urządzeniem Kinect, które umożliwią pociechom wesołą oraz aktywną zabawę z odrobiną uśmiechu. Fundacja ma nadzieję, że wpłynie to pozytywnie na ich samopoczucie i pozwoli w atrakcyjny sposób zagospodarować im czas spędzony z dala od najbliższych. Projekt w pierwszej kolejności (22.12) obejmie Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii oraz Oddział Onkologiczny w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach. Niedługo zamierza się do tej akcji włączyć także szpital w Zabrzu. ISKIERKA ma przy tej okazji gorącą prośbę do wszystkich - aby podzielić się z dziećmi tytułami na Xboksa 360, w które już nie gramy, a ucieszyłyby one małych pacjentów (oznaczone symbolem PEGI do lat 12). Gry można podsyłać na adres: Biuro Fundacji ISKIERKA na rzecz dzieci z chorobą nowotworową ul. Kościuszki 6 lok 315 41-500 Chorzów Fundacja ISKIERKA przekaże je szpitalom, z którymi współpracuje. http://www.gamikaze.pl/Xbox/Aktualnosci/Projekt_Microsoftu_i_fundacji_ISKIERKA.aspx

Gość a mnie zastanawia jedno
Szkoda,że tylko na xbox,ja mam sporo gier na ps2:-(

Gość mamusia nieroba i ćpuna
Dzieci mają za małe dłonie na te wielkie pady! Żerowanie na chorych dzieciach i marketing dla kasy by reklamę zrobić! Hipokryzja Microsoft - typu reklama" "Life is short! Play more!". PlayStation takiego syfu nie robi sprowadzając celebrytów typu raperzyna ABRADAB czy Piotr Szwedes, Borys Szyc albo innych mord celebryckich. Za dużo prądu jest marnowane na konsolach tych, czsu jak i zdrowia dzieci :( To są hipokryci z wioch polskich!

Gość japoneczkaZWEI
Xbox 360 do szajs dla polaczko-amerykańców! Tylko PlayStation 1 i 2! PS3 to szajs! Najlepszy i tak jest pegasus albo ruskie jajeczka!

Gość racjonalista1
Niech Microsoft da tym biednym dzieciom chorym swoje gry za darmo i się tym nie chwali podsyłając newsy szajsowatym portalom polskim o temetyce gierkowej!

Ruskie jajeczka? Heh, przypomniały mi się właśnie.. :D.

Gość mysle ze tym dzieciom
mozna lepiej pomoc niz oglupiac ich durnymi grami, niszczyc wzrok i mozg, a przy okazji robic swietna reklame :O