Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulabe

co sądzicie o wypowiedziach dwóch ginekologów, które w tym poscie zacytuje ?

Polecane posty

Gość asiulabe

cytuje " Może to wydawać się głupie, ale ostatnio pieściłam się z moim chłopakiem. Ja miałam spodnie i on również, nie doszło do wytrysku, lecz pojawił się płyn ejakulacyjny, który przesiągnął przez moje spodnie. Zaznaczę, że jestem dziewicą, lecz wiem, że to nie gra dużej roli, ponieważ dziewica także może zajść w ciąże. Ostatnio odczuwam bóle brzucha, w dolnej części, tak jak przed czy w czasie okresu, chociaż spodziewam się go za jakieś 2 tyg. dopiero. Jestem młodą osobą i jeszcze niedoświadczoną, ale wolę wiedzieć czy w ogóle jest taka możliwość. odp ginekologa Teoretycznie w takiej sytuacji mogło dojść do zapłodnienia. W wydzielinie, która pojawia się na członku w trakcie podniecenia seksualnego znajduje się pewna ilość plemników. Jednak czy na tyle duża, aby przeniknąć przez spodnie? Jest to mało prawdopodobne. Bardziej prawdopodobne jest, że ból, który ostatnio Pani odczuwała wiązał się z owulacją. Jeśli jednak zauważy Pani, że okres "spóźnia się" - proszę wykonać test ciążowy, nie wcześniej jednak, niż 2 tyg. po spodziewanej miesiączce. Proszę napiszcie ci sądzicie o jego wypowiedzi druga wypowiedz innej ginekolog na necie Witam, mam problem. 8 kwietnia uprawiałam petting i doszło do wytrysku, i mogło się to dostać do pochwy, byłam u ginekologa 3 dni po tym, ale to za wcześnie, by wykryć ciążę, nie robiłam testu ;/ Dodam, że nie pamiętam dokładnie zaistniałej sytuacji, ponieważ byłam pod wpływem alkoholu i nie mam z facetem kontaktu, wydaje mi się, że powiększył mi się brzuch i utyłam, ale dostałam okres. Pamiętam, że po wytrysku miałam trochę na spodniach, ale nie byłam nago, ale on na mnie leżał, i po wytrysku nie wsadzał mi palców do pochwy. Boję się bardzo ;(a wypowiedz innej ginekolog na necie odp jeśli dostała Pani okres, to prawdopodobieństwo ciąży jest znikome. Myślę, że nie ma Pani czym się więcej przejmować. co sądzicie

Gość Margg
mysle, ze na pewno nie jestes w ciazy ;)

Ja myślę, że oni jakoś komputerowo te odpowiedzi wysyłają :O Tyle stron co ja przejrzałam z wypowiedziami gin. to się w głowie nie mieści, a czasem są one w 100 % wyrwane od tematu zapytania :O

Gość Dokładnie jak mówisz
czytałam różne pytania a odpowiedzi były takie same bądz troche zmienione.Oni to wysyłają byle tylko było coś na temat.Mają gotowe regułki i tyle.Nie pisała bym na żadnych forach medycznych bo widzisz co z tego wychodzi!A co do ciąży to wez ty się ogarnij!!!Jakby to było takie proste to wiesz jak ludzie by się mnożyli!? Jak mrówki.Albo wcale się do siebie nie zbliżali.Wyluzuj i daj sobie spokój z sexem boś nie dojrzała.To jest dla dorosłych a po twoim poscie można stwierdzić że młoda i głupia jesteś.

No autorka w ciąży nie jest, to pewne. Ale ci gin. na tych stronach... mam nadzieję, że nie dostają wynagrodzenia za swoje " porady "

Oboje lekarze maja rację! zwróćmy uwage ze wypowidali sie odnośnie do róznych przypadkow! przypadek 1 - prawdopodobienstwo ciązy oceniam na 1:1 000 000 Przypadek 2 - jesli rzeczywiscie był normalny okres to ciązy nie ma!

Gość Li8
Nie powinnas sie stresowac, nie slyszalam jeszcze o przypadku zaplodnienia przez spodnie. Dla pewnosci w dniu, w ktorym przypada rozpoczecie miesiaczki zrobilabym test.

Gość asiulabe
ja tez nie a miałam już dwa okresy więc test nie potrzebny