Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po_prostu_Paweł

Kobiety, jak często się myjecie?

Polecane posty

Ona wygląda dobrze, naprawdę :) Włosy myje właśnie co dwa dni, przy okazji gdy się kąpie. Naprawdę, gdybym z nią nie mieszkał, to nawet bym nie pomyślał, że myje się rzadziej niż ja.

Gość jaakajaaaaaaa
Nikt nie twierdzi, aby zaraz po sesie pod prysznic ! Ale przed snem - po seksie ... to chyba oczywsite ????? Nawet jeśli wcześniej ył prysznic czy kąpiel !

Gość brudny harry,..
kooorwa paweł to nazywaj rzeczy p imieniu, kąpanie to nie mysie kolo, kapujesz ? masz problem jak jakiś smarkacz a wszystko jest okej

Gość jaakajaaaaaaa
po seksie * miało być ;P

Gość Knorrr z milosci do nowosci
Brudny harry , zauwazyles moze , ze nikt nie chce gadac z takim niedojda skurwialym zyciowo?? Wypierdalaj stad, redtuba dawano nie odwiedzales smieciu. Wiesniak pieprzony.

hahahaah jasne po zarciu obiadu, jedzenie miedzy zebami , i ty uwazasz ze po jedzeniu nie smierdzi, boze co za brudasy obrzydliwe, przed spaniem nie łaska umyc zebow? tak samo po seksie, chociaz rano przed wyjsciem sie wykapac, pawel jakos wkaskuje pod prysznic a ona ni emoze?moga sie razem wykapac powtorzyc jeszcze co nie co i super zakonczenie wieczoru

Gość brudny harry,..
jaaakaa, no wiesz, ja nie lubie tracić tego uroku po seksie, uwielbiam wtulony usypać przy kobiecie, ona tak samo, nie rozumiem tego biegania pod prysznic - czar pryska, no chyba że skes jest za dnia czy z rana, ale wtedy umyć sie starczy a nie prysznice, macie jobla na pynkcie prysznica dwa razy dziennie

a to co do zębów to mój chłopak to samo ma niestety:))też myje tylko wieczorem a rano tylko jak mu przypomnę...a jeżeli boisz się że się obrazi to ciągnij ją pod prysznic i pod prysznicem się kochajcie to bardzo fajna sprawaa:)

Ja akurat po seksie muszę wziąć szybki prysznic. Nie żeby od razu, ale nie zasnąłbym gdybym się kleił. Nie mówiąc już o zapachach. Mojej dziewczynie to nie przeszkadza, zupełnie.

Gość brudny harry,..
hahahhaha mycie zębów po seksie, ja pitole hahahaha, Knor, zpierdalaj w podskokach

kup jej też w prezencie jakiś fajny zestaw kosmetyków do mycia,tylko taki który się jej spodoba i moze tym ją zachęcisz:)

Gość brudny harry,..
idźcie do lekarza jak capicie, ja się nie kleje jakoś i nic nie śmierdzi

Bzyczek , nie tylko ty . Jestem pewny ze w jego wsi na podlasiu , nawet w remizie go palacami wytykaja. A

BRUDNY CHARRY TYLKO FUJARKE MYJE PO SEKSIE HAHAHAH MASAKRA TO KIEPSKI TEN SEKS MUSI BYC DUZO SIE RUSZASZ ZE NAWET SIE NIE SPOCISZ

Wspólne kąpiele oczywiście jej proponowałem. Tak wlaśnie robimy, ale codziennie to ona nie ma ochoty. Ja myślę, że u niej to wynika z tego, że jej rodzice też jakoś nigdy specjalnie o higienę ani o porządek wokoło siebie nie dbali. Widzę to gdy jestem u nich w domu.

Bo to "czysty" seks z prawa reka:)

Gość brudny harry,..
jabyś sie pociła podczas seksu jak prosie to sam bym cie gonił pod prysznic nawet w trakcie seksu hehehe, pojeby

no wlasnie tak nauczona, no nie wiem staraj sie ją jakos przekonac skoro tobie to przeszkadza, mi tez by przeszkadzalo nie sluchaj tych brudasow

Gość brudny harry,..
a ty jeseś cała mokra bo facio wali na ciebie jak popadnie, morda ci spermą cuchnie, plemniki między zębami to i musisz szybko zęby myć :D

Gość jaakajaaaaaaa
brudny harry,.. - fakt mam jazde na tym punkcie ! I przyznam, ze nie postrzegałam tego jako coś odiegającego od normy ! A mycie zębów kilka razy dziennie, po każdym posiłku to norma - przecież nie myjemy zębow, aby zabić zapach ! Ja przynajmniej myje je często dla ich zdrowia ! Fakt, że dzięki temu nawet rano nie mam oddechu smoka i ten oddech jest akceptowalny heh jest już powiedzmy "skutkiem ubocznym" hehe :P

a może najpierw masaż i coś nowego a potem pod prysznic może jest zmęczona i dlatego się jej nie chce myć a co do rodziców to może być też ze względu na to że nie zaszczepili w niej pewnych nawyków.

Gość Parowkowa
Ktos tu napisal ' facet rozumiem ale kobieta to juz przegiecie' a ja nie rozumiem, znam faceta brudasa i wstrzymuje oddech gdy z nim musze gadac.

dokladnie tak jak piszesz harry , to jest prawdziwy seks a nie jakies tam miziu miziu na recznym

Gość brudny harry,..
lubisz być poniżana suko, widać nie macie już przyjemności jak musisz sie tak kajać w łóżku

@bzyczek2010 No właśnie z tym przekonaniem jej mam problem. Ona jest przyzwyczajona do tego że nie myje się codziennie i ciężko to zmienić. Jak wchodzę na ten temat to się obraża. Parę razy zdarzyło mi się powiedzieć jej o tym prosto z mostu, to potem się przez pół dnia do mnie nie odzywała.

Gość brudny harry,..
rozumiem że też szcza na ciebie i sra, bo jak inaczej wytłumaczyć tak częste latanie pod prysznic ;p