Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po_prostu_Paweł

Kobiety, jak często się myjecie?

Polecane posty

Gość brudny harry,..
Paweł, skoń i wstudu sobie oszczędź, piszesz że nie śmierdzi to raz , dwa mylisz pojęcia, kąpiel z myciem się cżłowieku, zmień kobiete jak lubisz siedzieć ciągle pod wodą czyścioszku

Gość brudny harry,..
sma jesteś smarkata suko, w dupie byłaś i gówno widziałaś, nie musze walić żonie do gęby żeby mieć fanastyczny seks

troszke dziwne ze sie obraza bo mi by bylo zwyczajnie glupio jakby moj mezczyzna zwrocil mi uwage na to zebym sie czesciej myla, napewno by to do mnei dotarlo no ale dlatego ze ja jestem na to uczulona, a dla niej to jest normalne tak rzadkei kapanie, widze ze ciezko bedzie w niej to zmienic, no ale w zwiazku trzeba sie starac, proboj dalej

daruj sobie juz te prymitywne teksty harry, sram na to co ze swoja zona robisz, dla mnei mozecie w ogole seksu nie uprawiac i sie nie myc tygoniami, i kisic sie razem szczesliwi w domowym smrodzie, wolna amerykana

Gość brudny harry,..
pomijam fakt że trzeba być mało dojrzałym głąbem żeby taki temat zakładać i leciec z tym na forum hehehe, napisz to człowieku na nk :) żal mi tej dziwczyny z takim matołem i mistrzem od mycia ? żyć

Gość brudny harry,..
bzyczek, , kto tu jest prymitywny, jak cie to wali to spierdalaj i nie pisz tu a tym bardziej do mnie

jezeli jej nie namowisz to moze tez byc ze sie poprostu z tym pogodzisz i sam zaczniesz myc sie tak jak ona , moze z czasme przestanie ci to przeszkadzac

Gość brudny harry,..
bzyczek wypierdku mamuta, idź się wykąp bo zaśniesz i zgnijesz w brudzie, tym badziej że zapewne się spociłaś jak świnia klepiąc bez ładu i skłądu w klawiaturę

Gość polkaxxxxxx
codziennie. a czasami dwa razy w ciągu dnia.

Gość no to ja tak:
zęby, twarz, cipka, dupka, nogi pachy - 2 razy dziennie, prysznic czasem 1 raz dziennie wieczorem a jak mi sie wyjątkowo nie chce to co drugi dzien, włosy myje co 2 dzień, kąpiel w wannie z goleniem nóg i innych części ciała;) 2 razy w tygodniu, nic ode mnie nie czuć, mimo że nie siedzę ciągle pod prysznicem:) ubrania te same zakładam maksymalnie 2 razy, dzinsy - 4 razy,następnie do prania, majtki, skarpetki, czy rajstopy czy pończochy zmieniam codziennie, tak wygląda moja higiena:)

Gość no to ja tak:
aaa słuchajcie rączki myjecie po kazdej wizycie w wc? po autobusie? ja mam obsesję mycia rąk po autobusie ostatnio widziałam jak jakis swir bawił się gównem... masakra co jest na tych rurkach:(

Gość mój chłopak tez
myje sie cały co 2 dni, ale codziennie myje zeby i goli sie, tylko z tym prysznicem jest troche na bakier. Ale mam wymówkę od seksu:) mówię mu ze sie nie mył to nici z tego:D mieszkamy razem od roku