Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wege żonka

wegetariański ślub

Polecane posty

Gość sdffasdfasafsd
wege żonka No ale nawet za dopłatą nie chcą zmienić menu??Może jakbyś "dobrze kasą sypnęła" to rozwiązałoby to problem. A z dużego jesteś miasta??

Albo może po prostu wynajmij kucharza i jakąś pomoc kuchenną, którzy przygotuja te dania, które im zlecisz... Skoro jesteś wegetarianka, to mozesz podrzucić im pare pomysłów... Wiem, że to głupia idea, ale w ostateczności można się zastanowić nad takim rozwiązaniem..

Gość wege żonka
edyciak dziekuje za zrozumienie pytania:)

Gość Tiaaa-aaa-aaa-aaa-aaa
Wege - kiedys bylam na weselu (USA), gdzie wraz z zaproszeniem i prosba o potwierdzenie przybycia dostalam opcje wyboru kolacji weselnej (steak lub losos). Moze to jakis sposob?

Gość wege żonka
czy jako wegetarianka moge łykać nasienie męża ? to niby nie mięso a jednak... mam wątpliwości

Gość wege żonka
wesele owszem, robi sie dlla wiesz co to sarkazm? Chodzilo mi o to ze jest maly wybor. Matko, wszytsko trzeba tlumaczyc.

Gość wege żonka
edyciak, tak chyba bedzie najlepiej, wydaje mi sie, ze tak wlasnie bede musiala zrobic. Szkoda tylko ze nie ma w Polsce firm zajmujacych ie tym profesjonalnie. Naprawde jestem zaskoczona.

Gość wege żonka kup wóz siana
u rolnika i zaproś samych takich szajbusów jak ty

Gość wege żonka
'takich szajbusow jak ja' jest wiecej niz ci sie wydaje.

Gość wege żonka
edyciak, angel from hell dziekuje za sensowne odpowiedzi, widze ze na innych nie moge za bardzo liczyc.

Gość wiem , takich co biegaja
z gołym kutasem po lesie tez jest wielu

Gość wege żonka
jednak polska to ciagle zacofany kraj, wystaczy ze ktos troszke sie rozni, i od razu trzeba go zniszczyc. Czy ja robie komus krzywde swoimi pogladami? Wrecz przeciwnie.

Gość wesele owszem, robi sie dlla
gdzie widzisz sarkazm? W mojej rodzinie wikszosc to wegetarianie i swietnie sobie radzą. Wrzucilam w neta "restauracja menu wegetariańskie" i wyskoczyło mi 193 000 odpowiedzi. Mieszkam w Trojmiescie i z takim cateringiem nie mailabym problemu, ale przecoiez nie z wiem, gdzie Ty mieszkasz, dlatego dziwie sie,ze proponuja Ci tylko jarzynową.

Gość wege żonka
menu wegetarianskie w restauracji, a catering wegetarianski to cos zupelni innego, che zeby ludzie przygotowywujacy potrawy mieli pojecie o kuchni wegetarianskiej. Przykład: Bylam w kiedys w Szczyrku i weszlam do przyjemnej knajpki. Dostalam "menu wegetarianskie' na ktorym byly pierozki ruskie. Ucieszona zamowilam podwojna porcje, i okazalo sie, ze zosaly zaserwowane ze... skwarkami. Che uniknac takich sytuacji.

Gość teraz jest moda na
wegetarianizm, pedałów ,bycie EKO ,justna bibera , i tak dalej Jak jakis przygłup powiedziałby w TVN ze ostatnie badania naukowców z USA dowodzą ze ogórki , pomidory lub kminek maja bogate zycie wewnetrzne i zrywanie z łodyżek powoduje u nich stres to załoze sie ze banda idiotów przestałaby jesc ketchup , mizerie itd ...

Gość wege żonka
byc moze teraz jest na to moda- nie wiem, nie interesuje mnie to. Ja nie jem miesa od 12 lat.

Gość przeraziły cie skwarki
w ruskich ? a co bałas sie ze wyskocza z talerza i cie zgwałcą ? ruskie bez skwarków to nie ruskie

do hasła catering wegetariański wyskoczyło mi 35 100 pozycji w googlach. Jesli jest DOBRA restauracja, to nie zaserwuja ci ruskich ze skwarkami. Naprawdę jadłam wiele dan czysto wegetariańskich ( czesto wykwintnych) w restauracjach

Gość wege żonka
matko co za banda idiotow. Nie, nie przerazily mnie skwarki. Chcialam zobrazowac to, ze w menu danie bylo zaznaczone jako wege, a w rzeczywistosci zostalo zaserwowanez miesem.

Gość do;wege żonka
sama jestes idiotka!nikt normalny,nie jest wegetarianinem!

Gość wege żonka
hej, wlasnie avocado to cos o co mi chodzilo. Problem w tym, ze oni serwuja jedzenie najczesciej na festiwalach itp (widzialam ich kilka razy). Jedzenie to najczesciej mini vege hamburgery itp. Dzwonilam do nich i powiedzieli, ze nie serwuja na weselach.

Gość wege żonka
zdefiniuj pojecie 'normalny'?

Gość sdffasdfasafsd
wege żonka Aha no to lipa :P Ale nie dało się z nimi jakoś zagadać żeby zrobili CI wyjątek-przecież im należycie zapłacisz.Czy maja oni może takie wzięcie że nie robią na wesela??(ja nie wiem bo nie siedzę w tym temacie bo ja mięso jam)

Gość wege żonka
na deser podam krowie placki :classic_cool:

Gość do;wege żonka
w kazdym razie ja bym na takie wesele nie poszla.zrec zielenine jak krolik?chyba ocipialas idiotko!

Gość wege żonka
jestem wegetarianka bo od 12 lat nie stac mnie na najtansza szynke z tesco

Gość sdffasdfasafsd
do;wege żonka Typowy polak/polka z Ciebie,chodzi na wesele tylko się "nażreć" :P

do teraz jest moda. U mnie wege byli juz przed wojna. Teraz owszem, ludzi zdaja sobie sprawę (choc nie wszyscy, a dobrze by było) chocy z tego,ze wytwarzanie miesa (poza aspektami humanitarnymi) jest o wiele drozsza, energochłonna. wieksze zanieczyszczania. Wyprodukowanie kilograma miesa wymaga uzycia 100razy wiecej wody. Z 1 ha otrzymac mozna otrzymac 30 razy wiecej soi niz miesa.Nie chce mi sie dalej pisac.

Gość wege żonka
sdffasdfasafsd dzieki za zaangazowanie:) Moze przy dobrej zaplacie zgodziliby sie serwowac na weselu, jednak ich jedzenie (dosc smaczne z resza) jest typowo 'festiwalowo- campingowe' jezeli wiesz o co mi chodzi:) zaraz Ja szukam firmy ktora zaserwuje potrawy w miare eleganckie, 'restauracyjne'.