Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdol się podszywie

Moja dziewczyna się nie depiluje - w ogóle !

Polecane posty

To jest wg Was normalne? Myślałem,że w dobie fetyszu na dbanie o siebie takie rzeczy jak depilacją są powszechne. I nie mówię tutaj o tym,żeby laska była całkowicie wydepilowana na zero-nie o to tu chodzi! Moja po prostu ani nie reguluje brwi(wygląda to dość nieestetycznie),pachy i nogi też sobie odpuszcza,dzięki czemu jest prawie tak zarośnięta jak ja. O okolicach bikini nie wspomnę. I tak jest 24/h,7 dni w tygodniu,wiosna,lato,jesień,zima.

Gość Leeeeeviiii
Kup jej depilator!

Gość nf r11111
o fuj

Gość meksyk
Idz z nia na basen, moze wtedy jak ubierze bukini to troche zrozumie jak zobaczy pieknie wydepilowane laski, a na dzien kobiet wykup jej zabiegi u kosmetyczki 9w tym regulacja brwi0,poskutkuje.

Kupiłem. Kilka miesięcy temu.

Wiedziałeś o tym wcześniej zanim zacząłeś z nią chodzić??

Wątpię żeby poskutkowało,bo próbowałem już naprawdę wielu rzeczy. Na basenie też byliśmy i teraz tego żałuję,bo tylko się wstydu najadłem.

Gość Leeeeeviiii
No skoro kupiles to podrzuc jeszcze jakas gazete otwarta na stronie z artykulem o depilacji

Edyciak poznaliśmy się na jesieni. Od razu podkreślam,że nie w 2010r. Wtedy zakładała głównie spodnie,potem była zima,więc tak naprawdę dopiero wiosną zorientowałem się w czym rzecz.

Gość hgdvfgdtdsft
pierdol się podszywie A najfajniejsze jest to, że gdybyś był kobietą której facet nie chce się depilować pisałyby od razu "rzuć go w cholerę";-)

Gość no i co oooo oo
to jej sprawa, jak ci nie pasuje to WONT :D

Gość Leeeeeviiii
Albo jak Levvatyw radzi ..................hehehehhehhehehehe

Gość meksyk
Albo wykup jej faktycznie serie zabiegow u kosmetyczki lacznie z regulacja brwi i depilacja ciala.No wtedy dziewczyna chyba nie bedzie miala wyjscia nie?

Gość fajnoł dziołszka
sexi inaczej :) :)

Gość no jakby nie te pachy i nogi
to bym powiedziala, ze sie czepiasz. Ja tez brwii nie depiluje. Po kiego? Mi sie podobaja takie jakie mam :D

no i co oooo oo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Na pewno ją sobie wezmę do serca . Ale ona często przegląda jakieś pisemka babskie. I nie wierzę,że nigdy nie natknęła się na taki artykuł.

Gość naatalkaa
Nie wierzę, że laska pokazuje latem owłosione nogi. Prowo.

no jakby nie te pachy i nogi - dobra - brwi i bikini proszę bardzo,nie każdy musi.Nogi i pachy niby też nie,ale wyobraź sobie 30-sto stopniowy upał,plażę,kostium kąpielowy i kłaki. I nie mówię tutaj o jakichś pojedynczych włosach gdzieniegdzie tylko o zwyczajnej legalnej sierści.

Gość wwrrr
Coz za tworcze rady, myslicie, ze dziewczyna sie nie depiluje bo nie wie, ze mozna? Ze podrzucenie artykulu pomoze albo kupienie depilatora. Kupisz karnet na zabieg, to nie bedzie miala wyjscia? Kretynskie. Nie depiluje sie, bo nie chce. Depilacja dla wielu nie jest komfortowa, i tyle. Uszanuj jej zdanie, znajdz inna jak ta Ci sie nie podoba. Dopoki sama zdania nie zmieni, jesli kiedykolwiek zmieni, nie masz, niestety, nic do powiedzenia.

naatalkaa nie musisz wierzyć. To trzeba zobaczyć.

Gość fajnoł dziołszka
dla mojego faceta jestem w stanie zapuścić brodę i wąsy !

wwrrr po części masz rację. Przecież nie powiem jej wprost : '' Ogól się,bo wyglądasz jak facet''. Drobne aluzje też nie poskutkowały,więc mnie się wydaje,że ona po prostu ma to w dupie i jest jej dobrze tak,jak jest.

Gość fajnoł dziołszka
wszystko ma swój urok !

Gość fajnoł dziołszka
gdzie tolerancja ????

Właśnie miałam o ten basen zapytac :) Trzeba było ja z jakąś koleżanka wysłać lepiej :) No to masz takie dwa wyjścia... Albo umawiasz się ze swoim kumplem i jego dziewczyna na wspólny wypad na basen czy do sauny... Albo mówisz jej wprost, o co ci chodzi...

Gość yeeeaaahhh
jak się bedziecie przytulac to znajdz miesce najmniej owosione (np plecy) dotykaj ja po nich i powiedz cos w stylu 'mmm ale masz tutaj gladziutkie cialko

Tolerancja poszła się jebać. Z koleżanką też łazi do różnych miejsc. Wypady też są,ale ona jakby miała klapki na oczach. Po prostu ma swój własny świat jeśli chodzi o depilację.

Gość wwrrr
Sluchaj, jesli ona wyglada jak facet, to moze ma problemy z nadmiernym owlosieniem? I to jej dodatkowo utrudnia depilacje? Pewnie nie, ale tak sobie mysle, ja nawet jak zarosne, nadal wygladam jak kobieta, nie mam siersci, mam wloski. Niestety, depilacja to tak naprawde idiotyzm, ktory nam narzucila moda, czy cokoliwek innego, tak skutecznie, ze mamy to zakodowane we lbach gleboko. Nawet ja, choc teoretycznie depilacji nie cierpie, czuje sie gorzej z wlochatymi nogami. I torturuje depilatorem, bo golenia nie znosze. Mamy poryte berety po prostu. Pogadaj z nia, zapytaj, dlaczego tego nie robi, czy z wyboru, czy ma jakis problem, wrazliwa skore czy cokolwiek. I jesli nie jestes w stanie tego przebolec, zostaw ja dla obopolnej korzysci. Musza byc faceci, ktorzy jej zdanie zrozumieja i zaakceptuja. Nawet moj facet twierdzi, ze by mu to odpowiadalo, ale w praktyce nie wiem, tez mam namieszane w glowie kultem depilacji, wiec nie sprawdzam.

Gość fajnoł dziołszka
hi hi hi dobre :)

Gość wwrrr
Edyciak, i co jej ta sauna da. Myslisz, ze dziewucha nagle krzyknie 'Ojej, Kasia, co sie stalo z Twoimi wlosami na nogach, tez bym chcial miec gladkie, a nie wiedzialam, ze to mozliwe!!'?