Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdol się podszywie

Moja dziewczyna się nie depiluje - w ogóle !

Polecane posty

Gość pierdol się podszywie xd
A ty się depilujesz? - gdybyś czytała od początku,to wiedziałabyś,że jej włosy łonowe najmniej mi przeszkadzają! wrrr - nie mówię o tym,że MUSI golić się dzień w dzień i żaden włosek nie ma prawa pokazać się na jej ciele! Po prostu kiedy przychodzi lato,to chyba estetyczniej jest mieć gładkie nóżki,niż kilkucentymetrowe kłaczki? Bo inna sprawa gdyby to były jakieś maleńkie włoski...

Gość onaonaona232323
może ma to du*ie, może Jej to nie przeszkadza i po prostu nie wie, że Tobie zależałoby żeby to robiła... mam znajomą, której dynda chyba co ludzie powiedzą i tak jak Twoja dziewczyna ma busz na nogach, pod pachami i w majtkach (niestety miałam "przyjemność" zauważyć - byliśmy wspólnie na basenie) ona też sobie nic z tego nie robi chociaż widzi co się dzieje na około powiedz jej! to chyba najlepsze możliwe wyjście! powiedz, że bedzie wyglądała jeszcze lepiej i że na pewno lepiej będzie się czuła, może zadziała :) tak jak ktoś już to wyżej napisał, "podpowiedź" ze strony faceta często daje do pomyślenia i chęć do zadbania o siebie :D

Myślałam o czyms innym... O tradycji w jej rodzinie, może jej matka się nigdy nie depilowała i córce zabrania... a o tym niekoniecznie musiała ci powiedziec.. to sie koze wydawać nierealne w XXI wieku, ale może się zdarzyc.

Gość fajnoł dziołszka
kup jej komplet do depilacji i daj ,potem wytłumacz , i razem do wanny !

wwrrr - tak,ma geste i ciemne,ale myślę,że to dlatego,że raczej nigdy nie widziały maszynki do golenia. No ok,spróbuję jakoś delikatnie ją zapytać,ale jeśli będę widział upór z jej strony,to nie będzie miało to sensu. Owszem,to nie jest sprawa życia i śmierci,ale mam dosyć czucia się jak pedał. Kiedy ją dotykam ''czuję faceta''.

Edyciak tak się stało,że poznałem jej rodzinę. Widziałem się z nimi nawet kilka razy,poznałem jej matkę i siostry. Nie wyglądają na jakieś zarośnięte buszmenki.

Gość wwrrr
Edyciak, gdyby matka jej zabraniala, to zapewne z radoscia po wyrwaniu sie spod matczynych skrzydel wygolilaby sie razem z brwiami, by sobie odbic. Ludzie, to jest oczywiste, ze wspolczesnie za estetyczy uznaje sie brak owlosienia, jesli dziewczynie to trzeba podpowiadac, to problem z depilacja jest drugorzedny, dziewczyna jest glucha i slepa, albo glupia ;) Ona sie nie chce depilowac, wcale, moze ideologicznie. Jej prawo. A jesli teraz wyglada jak facet, po goleniu co jakis czas bedzie miala najpierw klujaca szczecine, a potem jeszcze paskudniejsze wlosy.

Gość dgffhhff
mam pomysł:) wykup jej kilka zabiegów depilacji laserowej, komfort na długi czas tylko, ze drogie.

Gość moze ma problemy
ze zbyt bujnym owłosieniem ja mam takie problemy, i rzadko gole nogi, bo nawet zaraz po ogoleniu mam moje nogi są bardzo kłujące.

Gość wwrrr
Kolego, Ty myslisz, ze od golenia wlosy sie robia rzadsze i jasne? Wrecz odwrotnie. Bo nawet jesli to bujda, ze golenie wlosy wzmacnia (a ja mysle, ze raczej nie, odkad nie gole, mam duzo delikatniejsze, a w miejscu w ktorym jako niemowle bylam ogolona do operacji mam sporo wlosow, choc wiekszosc ludzi nie ma, ale moze to przypadek), to i tak napewno ich nie oslabia. Wlos po ogoleniu conajmniej wydaje sie mocniejszy. Jesli ma mocne wlosy, depilacja jest szczegolnie uporczywa. Moze stad jej wybor. Wlosy niegolone moga byc dlugie, ale od niegolenia nie zrobia sie wiotkie i delikatniutkie.

Spróbuję z nią pogadać,kiedy wróci ze spaceru z psem. Mieszkamy razem,więc zrobię to jeszcze dzisiaj. Ech...zobaczymy czy to coś da.

Gość wwrrr
Zle w ostatnim zdaniu napisalam, mialo byc od golenia nie zrobia sie..., oczywiscie.

Gość wwrrr
Gotowam sie zalozyc, ze nie da ;) Sukcesem bedzie jednak, jesli dowiesz sie, dlaczego to robi, a wlsciwie nie robi.

wwrrr nie,nie sądzę,że po pierwszym goleniu będą jasne i słabe! A ja myślę,że ona nigdy nie goliła,nigdy! Ma włosy porównywalne do moich,więc...

halina o_chujska pocieszające. Hahaha. Ale ona nie jest dzieckiem.

Gość moze ma problemy
do autora jeżeli ma włosy podobne do twoich to raczej ma problemy z nadmiernym owłosieniem powiedz cos więcej, czy te włosy ma na nogach, czy tez np w innych czesciach ciała?

Gość ktosiaaa
ja wiem, ze kazdy ma prawo do swojego zdania i nie musi robic tego co inni [czyt. golic tego i owego] ale na sama mysl robi mi sie nie dobrze. pamietam moja bratowa jak latem nie golila nog, nie golila sie pod pachami, niedobrze mi sie robilo ;/ ja latem gole nogi co dwa dni, czasem codziennie jesli wymaga tego sytuacja, pod pachami mam za wrazliwa skore zeby golic sie codziennie niestety ;/ wiec robie to co 3 dni. zima nog tak czesto nie gole, tym bardziej ze nikt mnie obecnie nie oglada, maz za granica przyjezdza raz na miesiac poltorej. ale naprawde nie rozumiem kobiet ktore tego nie robia, ani to estetyczne ani praktyczne ;/ moj maz goli sie pod pachami i okolice lonowe. kiedys go o to poprosilam i tak mu juz zostalo do tej pory :)

moze ma problemy - mówiłem,że ma je na nogach,udach,pod pachami,okolice bikini i z lekka plecy. ktosiaaa - niestety ona ani zimą,ani latem. Plaża,basen czy inne publiczne miejsce chuj ją obchodzi. Łazi zarośnięta i dobrze jej z tym,bo nie narzeka.

Gość wwrrr
A ja Ci mowie, ze jesli nie golila, to bedzie miala wlasnie delikatniejsze od kazdej tu piszacej kobiety, bo my wszystkie golilysmy. A jesli ma takie jak Twoje, to ma problem, serio, albo Ty masz wyjatkowo slabe owlosienie. Naprawde, golenie moze byc dla niej duzym problemem. Powiem Ci na swoim przykladzie. Mam dosc wrazliwa skore, wrastajace wloski i tym podobne paskudztwa, na nogach jeszcze w miare dobrze, ale - gdy gole bikini, czy depiluje, skora jest w nieciekawym stanie. Gdybym cos takiego miala na nogach po goleniu, wolalabym nie golic. Lepsze wlosy, niz ciagle podraznienia, zadne nie wyglada ladnie, ale przynajmniej wlosy nie bola i krwawic nie beda.

Gość wwrrr
Plecy?? No, to kolezanka naprawde ma problem. Ostroznie z nia, moze byc wrazliwa na ten temat. Ja sama jestem naturalnie wlochata jak malpa, ale na plecach ani wloska nie mam. Wyobrazasz sobie ja golaca plecy, uda? Nie ma nic glupszego niz golenie ud, a depilatorem to katorga.

Ale ona nawet nie próbowała golić. Nigdy. Jestem z nią od dwóch i pół roku,a zawsze ma w tym samym stanie,tylko,że z roku na rok coraz dłuuuższe. OK,gdyby chociaż raz spróbowała i miała jakieś tam podrażnienia czy coś tam to spoko,nie zmuszę jej,niech nie goli jeśli tak woli. Ale skoro nie próbuje...

Więc ja o to spytaj wprost i po problemie... Zrobiłeś błąd, że od razu, gdy to zauważyłeś nie pogadałeś z nia.. Bo sory, ale moim zdaniem, młode dziewczyny (nie wiem, ile ona ma lat, ale chyba pod ta definicja sie mieści) wszystkie sie depilują... właśnie m.in. dla facetów :) żeby wyglądać atrakcyjniej :)

Mi golenie nóg depilatorem nie sprawia żadnego bólu, jesli chodzi o nogi :) Może jedynie miejsce z tyłu pod kolanami ;) ale uda mnie nie bolą... każda koleżanka mi sie dziwi :)

Gość wwrrr
A do glowy Ci nie przyszlo, ze przed poznaniem Ciebie probowala? Ile ona ma lat, czternascie?

Gość kryyt
Mam pomysł ! Pomagadaj z nią o tym i napisz nam co ona na to. : ) Dzięki temu przekażesz wiedzę przyszłym mężczyznom z problemem i uradujesz widownie ! :D

Gość moze ma problemy
do autora jeżeli ma włosy na plecach, a włosy na udach są podobne do tych u Ciebie - to prawie na pewno problemy z nadmiernym owłosieniem. W takich sytuacjach depilacja jest bardzo trudna, gdyz produkty do depilacji przeznaczone są do typowych włosów i nie zbyt dobrze radzą sobie z ich nadmiarem. mam ten sam problem i wiem cos o tym. Jak juz pisałam rzadko sie depiluje, w zimie chodze zarośnięta, ale w życiu nie załozyłabym spódnicy na takie nogi. Jak ma założyc spódnice to w końcu gole te nogi.

Gość wwrrr
Skoro kazda Ci sie dziwi, to znaczy, ze wiekszosc boli, i szansa, ze dziewczyne autora boli, jest wieksza, czyz nie? Mnie na nogach boli tylko kolo kostek, za to moja siostra na sama mysl o depilowaniu - przeze mnie - nog, blednie. Rozni ludzie maja rozny prog bolu, kolezanko. Pachy tez depilatorem 'golisz'?

Gość ktosiaaa
wrrr ja tez mam okolice bikini bardzo wrazliwe, pachy bardziej ale tam mi wloski nie wrastaja. dlatego akurat bikini moge spokojnie golic raz na tydzien, pierwszego dnia jest ok na drugi i trzeci zaczyna sie horror, bo sa krostki, wloski wrastaja i ogolnie skora jest czerwona i swedzi ;/ ale jesli nawilzam odpowiednio np oliwka i robie to dwa razy dziennie wtedy dolegliwosci nie sa takie dokuczliwe. ale np moja mama ma teraz 66 lat i przenigdy nie golila nog, teraz nie ma wlosow na nogach, troszke pod pachami i wiadomo lonowe sa ale nogi ma gladkie. jestescie tak dlugo razem, mieszkacie ze soba i dziwne ze do tej pory sie nie zapytales o to a jedynie piszesz o tym na forum

Gość moze ma problemy
a jak zareagowała, gdy dostała od ciebie depilator? Powiedziała cos?

wwrrr - widzę jakiś straszny jad w Twoich wypowiedziach i nie wiem czym jest on spowodowany. To,że ty masz jakieś problemy po depilacji nie znaczy,że ona ma. Bo gdyby tak było,to co by jej szkodziło na przykład na basenie zażartować,że : '' Ja tam się nie golę,bo coś tam... '' Wtedy bym przynajmniej wiedział,czym to jest spowodowane. kryyt - no i tak zrobię. ;] Zmywam się,bo wróciła. Wejdę jak pogadamy.