Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdol się podszywie

Moja dziewczyna się nie depiluje - w ogóle !

Polecane posty

Gość dgffhhff
powiedz wprost, ze nie podobają Ci się jej owłosione nogi i pachy, ze chciałbyś aby miała gładkie. Powodzenia!

Gość pierdol się podszywie xd
yeeeaaahhh w sumie to też jakiś pomysł,choć plecy nie do końca ma całkiem gładziutkie. wwrrr może inaczej by to wyglądało,gdyby z czasem przestała się golić. Ale ona od początku się tym nie przejmowała i to jest dla mnie najdziwniejsze,bo co innego depilować się a z czasem sobie odpuszczać ( nie to jest najważniejsze w związku) a co innego mieć to od początku w głębokim poważaniu.

dgffhhff sądzę,że wtedy uzna mnie za kompletnego debila,będzie płacz,że zwracam uwagę na takie ''głupoty''

Gość onaonaona232323
ojeja...nie brzmi to wszystko najlepiej :/ współczuję! ale szczerze powiedziawszy sama, dopóki nie spróbowałam jaki to komfort można mieć po depilacji, nie byłam zbyt skłonna do takich zabiegów, ale mnie bardziej o strefy intymne mi chodzi niż o nogi czy pachy... a i w przypadku nóg, pach, jak się zacznie taką zabawę trzeba się pilnować, pamiętać, poświęcać czas - może jej się nie chce? mnie się wydaje, że powinieneś jej to po prostu powiedzieć ale w miarę delikatnie :)

Gość japierdziu
Bo jesteś debilem, jak nie potrafisz jej powiedzieć, że to Ci nie odpowiada. W ogóle jak się kochać z taką małpą? Przecież to obrzydliwe:/

Nie wierze, to niemozliwe by mloda kobieta w tych czasach chodzila taka owlosiona.

lubie lizac jej włosy pod pachami sa takie słone i maja specyficzny zapach

Gość fajnoł dziołszka
a moze ona czeka na ciebie aż ją weżmiesz i ogooliiszszs !!!!!!

Gość dgffhhff
:D no właśnie autorze, jak będziecie brać prysznic razem czy coś to weż maszynkę i już:P rachu ciachu i po strachu:P

Gość onaonaona232323
Biustynka uwierz...niestety możliwe:/ mam znajomą o podobnych "przekonaniach"...

onaonaona232323 ale ona przecież nie jest ślepa i widzi latem,że jest ''jedna na milion''. Już sam się zastanawiam czy jej się nie chce czy po prostu ma na to wyjebane. japierdziu jeśli wg Ciebie debilem jest ktoś kto nie pierdoli od razu z grubej rury to współczuję. ;/ Biustynka a jednak. Podszywie nie wiem czy wiesz,ale podawanie się za drugą osobę jest karalne i istnieją sankcje karne.

Gość jaka jadka niedzielna
pierwsze posty 8/10 nastepne 2/10

Właśnie tak myślę, że w końcu poczuje wstyd... A jeżeli nie, to porozmawiaj z nia o tym wprost... Ja kiedyś też niezbyt przywiązywałam do tego wagę, nie depilowałam się systematycznie, zwłaszcza "tam", bo nikt mnie tam nie oglądał :P aż w końcu mój facet zapytał mnie, czy ona była kiedys ogolona i od tamtej pory nie widział mnie nigdy zapuszczonej ;p

Mam ją golić?! Nie jestem masochistą. ;/ Przecież ona wie do czego służy maszynka,ma rączki,więc gdyby chciała to by zgoliła. Myślę,że to będzie niezręczne.

Gość fajnoł dziołszka
ona jest do przodu z modą 10 lat , zobaczycie już niedługo wszystkie będziemy owłosione a chłopaki łyse

Edyciak mnie już nawet nie chodzi o to ''tam'',bo sam się zastanawiam czym by miała się ''tam'' golić. :/ Przecież to na pewno boli zwłaszcza TAM! Ale chociaż te nogi i pachy...

Gość sdfsdfsdfsdf
Jejciu a nie lepiej powiedzieć wprost o co Ci chodzi?? Boisz sie ze bedzie placz, ze zwracasz uwage na takie "glupoty"? no chyba w zwiazkach o wszystkim mozna pogadać, prawda? Powiedzieć co sie podoba a do czego ma się jakieś obiekcje... w zime ok, mozna futerko zapuscic:) nosi sie spodnie, dlugi rekaw.. (Chociaz ja i tak w miare systematycznie sie depiluje) ale w lato ?? Wiosna? dziwne... dla mnie to brak dbania o siebie, naprawde. Maszynke do golenia za grosze można kupić. nie wyobrazam sobie zeby wyjsc w lato nieogoloną.

Gość fajnoł dziołszka
dopuki dziewicą jest to się nie ogoli !

Nie no... jakie golic?! :P Powiedz jej, że podobaja ci sie kobiety zadbane i że twoja dziewczyna wyglądałaby jeszcze piękniej, gdyby zaczęła o siebie bardziej dbać... Zapytaj, czy używała kiedyś depilatora, który od ciebie dostała... Tylko nie mów w ten sposób, że ona ci się nie podoba, tylko, że ty wolałbyś, gdyby ona...

Gość dgffhhff
tak to byłoby niezręczne. zwyczajnie powiedz wprost. serio:)

sdfsdfsdfsdf ona jest z natury płaczliwa i z lekka histeryczna. Nie mówię,że jest psychopatką,po prostu jest wrażliwa,więc jeśli chodzi o delikatne tematy to jestem ostrożny. fajnoł dziołszka nie jest dziewicą.

Gość fajnoł dziołszka
to kochaj ją za to jaka jest !!

Faktycznie, to bardzo dziwne.... Bo ja się depiluję niezależnie od pory roku, może zima sobie nieco nogi olewam, bo sie ich raczej gołych nie pokazuje :) A może to jest problem innego rodzaju, o którym nie wiesz... Jesteście razem juz sporo, bo skoro mówisz, że nie od ostatniej jesieni, to nawet jeśli od tej co myślę, to już półtora roku.... To jest na tyle duzo, że można o wszystkim pogadać...

Kocham ją za to jaka jest,ale czasami się czuję jakbym był z facetem! I to jest chore! Bo aj rozumiem,że bycie ogolonym wszędzie na zero nie musi być fajne,ale...

Gość A ty się depilujesz?
Jak ty masz owłosione genitalia to po co ona ma się męczyć. Może podobają jej się takie włosy.

Gość wwrrr
Ludzie, dziewczyna po prostu nie chce sie golic, nie dadza nic jakies podchody i sugestywne zerkanie na depilator. Nie kazdy ma ochote znosic bol czy co trzeci dzien kaleczyc skore, bo taka jest moda. Nam sie to wydaje ladne, bo nam to kladli do glowy od malego, ale przeciez meskie nogi wlochate nie wygladaja obrzydliwe, czemu wiec kobiece musza byc gladkie? Dziewczyna ma prawo wyboru i wybrala, chlpak moze albo to zaakceptowac, albo nie, i uciekac z krzykiem. Jestem pewna, ze skoro dziewczyna przeciwstawia sie calemu kultowi depilacji, jemu tez nie ulegnie. I brawa dla niej, za wlasne zdanie. Tak, jestem zagorzala przeciwniczka depilacji ;)

Edyciak nigdy mi nie wspominała,że ma problem ze zbyt bujnym owłosieniem. Teraz to się rzuca w oczy,bo po prostu się nic a nic nie goli,ale myślę,że gdyby miała taki problem to powiedziałaby mi o tym. Fakt jesteśmy razem już długo, bo 2.5 roku,ale ten temat jest tematem tabu.

Gość fajnoł dziołszka
a może ona ma bardzo ukrwione włoski , każde golenie grozi krwotokiem ??

Gość wwrrr
Czy ona ma ogolnie bardzo ciemne i geste wlosy?