Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdol się podszywie

Moja dziewczyna się nie depiluje - w ogóle !

Polecane posty

sorry,nie śmieszy mnie Twoja sytuacja i niedepilowanie się Twojej dziewczyny,tylko to jak to napisałeś,poprostu pączek mnie rozwalił :)

Gość shylaaas
dla mnie to masakra nie wiem jak mogles byc z kims takim. masz mocna psychike stary, nie ma co :O zaniedlugo sie myc przestanie bo powie ze to strata czasu. skoro nie rozumie ze jej facet chce miec zadbaną KOBIECĄ kobiete a nie babochłopa ;/;/ wspolczujeeeee i mam nadzieje ze naprawde z nią zerwałeś. i dobrze tu ktoś spytał : stawał ci w ogole przy niej ? :O jakos nie umiem sobie wyobrazic....

Gość japierdziu
"a czy wy jestescie czysciutcy i wypachnieni zawsze?" Ja tak :)

Gość pierdol się podszywie xd
po rozmowie powiedziała mi że jak ogolę sobie nogi, pachy i okolice intymne to ona też to zrobi - mam się ogolić?

a nie uważasz,że chłopak z wygolonymi nogami wygląda trochę ...hmm...jak gej? no przynajmniej taki jest chyba stereotym...bo pachy i tamte okolice to ok,dużo facetów tak robi...ale nogi? no rzadko kiedy się spotyka chłopaka z ogolonymi nogami...ale rób jak chesz,jak jesteś się w stanie poświęcić to możesz spróbować...

sam nie wiem co zrobić w tej sytuacji

Gość zrób to...
wielu sławnych facetów goli nogi np. Ronaldo

nie uważam żeby przez to był specjalnie męski - w zimie to nie problem mogę założyć długie spodnie ale w lecie z takimi gołymi nogami to wstyd mi będzie wyjść

Gość fanka Ronaldo
Ronaldo jest bardzo męski. Widziałeś jego ciało?

Powiedz jej, że to obowiązek kobiety, nie mężczyzny. I niech ci pokaże faceta z ogolonymi nogami. ty jej wzamian mozesz pokazać kobietę z ogolonymi nie tylko nogami, ale np. pachami...

Gość lubię ogolonych
"Powiedz jej, że to obowiązek kobiety" Buhahahahahahhahahah!!! Po takim czymś to bym się mu na złość nie goliła. Na szczęście mój facet sam się depiluje i nie gada głupich rzeczy. Co ja będę włosy lizać! Potem między zębami zostają. Fuj! Mężczyzna też ma być zadbany!

Powiedz jej, że to obowiązek kobiety, nie mężczyzny - czytaj ze zrozumieniem... Ja się depiluję aż do jednego włoska, a mój facet nie, nawet chce, ale mu na to nie pozwalam. Jak dla mnie faceci wydepilowani to albo geje albo męskie dziwki i sa totalnie niemęscy..

Ronaldo...taa...żeluś,przez wielu mężczyzn jak i nawet kobiet uważany za płaczliwego pedałka...dobrze że chociaż sobie goli te kudły a nie stawia na ten swój żel :)

Gość gość
Poznaj ją ze mn. Uwielbiam owłosione laski. O cipce nie wspomnę. Taki busz na dole to sama przyjemność a jak ma okres i posklejaja się jej włosy to można oszalec. Jak sika też jest super. Widać który jest okspnikiem. Z chęcią ją poznam wylize bobra i zasadze się do dziurki