Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdol się podszywie

Moja dziewczyna się nie depiluje - w ogóle !

Polecane posty

Gość wwrrr
Moja mama ma niecale 50 a tez wlosow na nogach nie ma. I tez fanka golenia nie byla. Stare, dobre czasy, co? Ja zaluje, ze jestem zarazona kultem depilacji. Zostawic to w cholere, nie maltretowac skory, ale jak, kiedy samej mi sie podoba gladka bardziej niz wlochata...

Gość dgffhhff
ja pachy depilatorem traktuję, ale nóg za cholerę nie pojadę depilatorem. chyba, ze się nachlam wina i jakoś pojadę po nogach, a tak to nogi golę, a pachy depilatorem.

jabym otwarcie z nia o tym porozmawiala, co ci pasuje a co nie. Moze ona mysli ze ci to odpowiada skora juz jakis czas z soba jestescie a ty w prost o tym nie powiedziales

Gość wwrrr
Jaki jad, gdzie? Sam widzisz, jak ludzie traktuja depilacje, myslisz, ze kobieta, ktora nie moze wygladac pieknie wedlug wspolczesnych kanonow bedzie sobie z tego zartowac? "Ach, ja nie moge nosic spodniczek, bo mam okropne blizny na nogach, czyz to nie zabawne?" Dwa i pol roku z dziewczyna, a nie wiesz o niej takich rzeczy...

Ktos mnie pytał wczesniej, czy pachy tez depiluje depilatorem... NIe... Wyłącznie nogi.. Skórę pod pachami mam jeszcze bardziej wrazliwą na ból niz bikini ;p Napisz nam potem, co wynikło z waszej rozmowy :)

Gość pierdol się podszywie xd
Gadałem. Powiedziała,że nie depiluję bo...to strata czasu. Kiedy zapytałem czy chodzi jej o nieudogodnienia typu krostki,ból itp zaprzeczyła. Po prostu woli w tym czasie obejrzeć coś w TVP lub upichcić coś do zjedzenia. Tyle.

A ty co na to?? No to masz jasna odpowiedz... Zacznij jej teraz truc głowę o to.... aż w końcu zacznie się depilowac dla swietego spokoju :) albo pokaż jej ten topik :)

Truć głowę? Odpada. Jasno i wyraźnie dała mi do zrozumienia,że jest jej dobrze tak jak jest,a wszystkie,które się depilują uważa za dupodajki. Tak to określiła! Dodała,że jeśli mam z tym problem to mogę spierdalać. Jestem w szoku! Zapytałem ją grzecznie i kulturalnie a ona z taką mordą,jakbym jej rodzinę pączkiem zabił. Dzisiaj się wyprowadzam.

up

Dobra decyzja.... Chyba zeby ci to rzeczywiście przestało przeszkadzac... ale dla mnie osobiście przeszkadzałoby to, gdyby np. moja lokatorka tak sie zapuszczała...

Gość Kryyt
Jestem w szoku : o

No sorry,ale jeśli ona do mnie z takim tekstem to proszę bardzo. ;o Niech się inny cwel z nią męczy.

Gość moze ma problemy
nie dziwie , zie, ze zareagowała troche nerwowo, bo ja tez bym tak zareagowała. Ale dziwie sie, ze nie wstyd jej pokazywac tych kłaków ludziom. Powiedz jej, ze Tobie to osobiście nie przeszkadza, tylko spytaj, czy nie wstyd jej wlecie tego pokazywac ludziom.

Pytałem,prosiłem,ale jak widać ona ma to generalnie w dupie i głupie pytanie traktuje jako atak. ;x No to ma co chciała

Gość Kryyt
Jak ona może uważać, że te które się depilują to dziwki ? Ktoś musiał jej coś w bani poprzestawiać w młodości. Może matka. ;)

To chyba bez sensu jest pokłócic się o cos takiego... Ale pomysł z wyprowadzka jest dobry choćby dlatego, żeby uswiadomic jej problem, bo póki co to ona go nie widzi....

Jej matka to zadbana babka,więc o matce też pewnie myśli,że dziwka. :O Sam już nie wiem,dla mnie jej zachowanie jest chore,bo ani nie miałem do niej pretensji ani nic. Po prostu chciałem pogadać,a że ona jest niedojrzała to inna sprawa.

Gość moze ma problemy
moze juz pisałes, ale ile ona ma lat?

28

Gość moze ma problemy
pamietam , gdy przestałam po lecie golic nogi na zieme, mój facet powiedział mi, ze mam sie ich pozbyc. Tez powiedziałam mu cos podobnego, ze jak mu sie nie podoba, to moze związac sie z dziewczyną mniej owłosioną, bo zrobiło mi sie przykro. Myślę, ze jej sie tez mogło zrobic przykro. Tylko ja mówie w zyciu bym nie pokazała tych kudłów na ulicy i dziwi mnie , ze jej nie wstyd.I nie dziwi mnie, ze Tobie wstyd z nią wychodzic latem.

Gość Kryyt
Ciężki temat. Nie wiem jak go rozwiążecie. Ja uważam, że zadbany facet nie da rady być z kobietą która o siebie nie dba/ma w dupie to jak inni ją widzą. Bo zawsze przy wyjściu będzie po prostu wstyd. Jak tu się wstydzić partnerki ? Póki co jesteś cierpliwy, ale co będzie potem. Nie macie nawet 30tki, a czekać do 50tki aż partnerka zgubi owłosienie... ;)

Dlatego się właśnie rozstaliśmy. :) I chuuuuj.

Gość Kryyt
Ku przestrodze dla innych

ha ha, rozstanie z powodu kłaków - to się nadaje do szymona majewskiego :p

Gość Kryyt
Kluczowe było zachowanie tej dziewczyny jednak.

Gość dgffhhff
ja pierdolę. to prowokacja:)

"Zapytałem ją grzecznie i kulturalnie a ona z taką mordą,jakbym jej rodzinę pączkiem zabił. Dzisiaj się wyprowadzam." ten wpis mnie zabił,zaraz będę lać ze śmiechu :):):)

Spartanka ja nie wiem co w tym śmiesznego. :( Spojrzała na mnie tak,że aż mnie wjebało w fotel!

Gość begs j
ja nie wiem ,ze ty jeszcze z nia wytrzymales tyle czasu , z taka kopia kobiety, jaka miales z tego przyjemnosc? uprawiac seks z owlosiona cipa :O i jeszcze wychodziles z nia do ludzi? ja pierdziele , jak sie kocha to idzie sie na ustepstwa, a ona jesli nie miala wrazliwej skory ani problemow z goleniem , tylko wlasne jaskiniowe skad inad "widzi mi sie" no to ja nie wiem , co ty jeszcze z nia robisz? jak mozna kochac taka owlosiona pierwotna babe? czy ona wogole cie podniecala? stawal ci do niej?