Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbaraka75

DLACzEGO FACECI STRONIĄ OD KOBIET Z DZIEĆMI???

Polecane posty

Gość Barbaraka75

jak w temacie

Może dlatego że pokochać nieswoje dziecko a pokochać kobietę to dwie różne sprawy. Owoc miłości ale nie mojej to jest problematyczne.

Gość fajnoł dziołszka
balast

Gość mloda dziewczyna
bo to jest zobowiązanie

bo nie chcą wychowywac całe życie bachora, którego zmajstrował jakis inny koleś

Gość Ja tam niczego takiego
nie zauważyłam ... mam dziecko i właściwie po rozwodzie spotykałam się z dwoma facetami i ,żadnemu moje dziecko jakos nie przeszkadzało , pierwszego to ja rzuciłam , a z drugim wzięliśmy ślub i juz kilka lat jesteśmy razem szczęśliwi

Gość Barbaraka75
Jestem bardzo dziwnym przypadkiem mam trójkę dorastających dzieci moje życie ułożyło się tak a nie inaczej ale z każdym dniem samotno s c bardziej daje o sobie znać....

Gość młoda mama 1991
Sama mam 3 letnie dziecko i nigdy z tego powodu żaden facet nie dał mi odczuć, że jestem gorsza. Przeciwnie, często byli życzliwsi, chętnie nawiązywali kontakt z moją córeczką. Mój obecny partner akceptuje Ewcię w 100% i nie przeszkodziła mu w oświadczynach :)

Gość slodka cytrynka
a ja musze powiedziec ze tak....ci co ja bym z nimi chciala nie chca bo ...moje dzieci sa za male. reszta tzn ci ktorzy mi nie odpowiadaja, a jakze im moje dzieci nie przeszkadzaja. raz spotykalam sie z panem samotnie wychowujacym 4latka, hmmm ciezki orzech malec wyl jak syrena alarmowa na kazdym kroku niewazne supermarket czy deptak na spacerze...nie dalo sie :-( a szkoda... czasem takie rozpuszczone dzieciaczki psuja wiele..... czlowiek najzwyczajniej sie boi...

Gość Barbaraka75
Dziewczyny a jak sobie radzicie z samotnością na codzień?

Gość slodka cytrynka
heh przez 8 miesiecy trzymalam sie, taraz rycze po kontach bo brakuje mi zwyczajnie przytulenia..pobycia z kims.... taki nasz los :-(

dziecko pozwala natychmiastowo pozbyć się pseudomenskich chwastów. Wystarczy, że taki użyje słowa bachor i już kobieta odczuwa ulgę, że nie straciła na gościa kilku miesięcy. Dziecko odstrasza tylko podróbki facetów.

Gość Agentka csi
bardzo trudno polubic dziecko partnera, zawsze bedzie przypominalo o przeszlym zwiazku i ze byl ktos inny

Gość slodka cytrynka
obys miala racje rozwodko 🌻

"Bo faceci są wygodni." To trzeba sobie mądrego faceta wybrać a nie takiego co zniknie jak tylko usłyszy, że dzieciaka zmajstrował. "Dziecko odstrasza tylko podróbki facetów." Podróbka faceta to ci dzieciaka zrobiła i uciekła. Nie wyżywaj się na bogu ducha winnych żeś głupia była i barana do łóżka wzięła.

Na samotność jest wiele sposobów. Tylko czy problemem na pewno jest samotność u ciebie? Może to tylko brak seksu? Brak rozrywek? Nuda? Brak akceptacji? A może doskwiera ci brak pomocy? Czy zależy ci na mężczyźnie czy bardziej na przyjaźni?

"Podróbka faceta to ci dzieciaka zrobiła i uciekła. Nie wyżywaj się na bogu ducha winnych żeś głupia była i barana do łóżka wzięła." aleś ty darker tęęęęępy, mózg ci wysechł, aż skrzypi. I nie obrażaj mojego exmęża, bo to i tak był najlepszy facet, którego spotkałam.

Gość Barbaraka75
Wszystko naraz sama śpie sama załatwiam sprawy urzędowe sama robię i nosze zakupy nigdzie nie wychodze z nikim sie nie spotykam nie mam prakyucznie szans na nikogo owszem jest w pracy jeden interesujący kolega ale on chyba bardziej boi sie mnie niz ja jego

Może dlatego, że jak bedziemy chcieli miec dziecko to je sami zrobimy?

kamecha1 już chciałam ci puścić jakiś złośliwy text, a tu taka dobra rada od ciebie. Zwierzątko to naprawdę dobry pomysł.

Gość slodka cytrynka
no mi brakuje sexu to tez ale najbardziej brakuje mi obecnosci drugiego czlowieka kogos kogo sie kocha...heh marzenia. ale sluchajcie jak sie jest zmuszonym do zaczynania zycia na nowo po 40tce to chyba logiczne ze ma sie dzieci. dla mnie zawsze wydaje sie facet podejrzany jak w wieku 40 lat jest kawaler i bezdzietny..no nie wiem od takich uciekam

"aleś ty darker tęęęęępy, mózg ci wysechł, aż skrzypi. I nie obrażaj mojego exmęża, bo to i tak był najlepszy facet, którego spotkałam. " Masz nick - rozwódka, nie - wdowa. Rozstałaś się z nim bo był taki dobry?

A może to z winy rozwódkiiiii sie rozstali i tamten ex rzeczywiście jest super :p

Gość slodka cytrynka
pozatym nie zapominajmy dziecko- to maly czlowiek a nie jakies tam namolne zwierzatko :-(

Barbaraka75 To lepiej najpierw poszukaj zwykłych znajomych. Trochę pomogą, rozerwą cię, porozmawiają. Jak zrzucisz na faceta swoje wszystkie żale z całego życia to nawet superman od ciebie ucieknie. Nie bądź kobietą bluszcz.