Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbaraka75

DLACzEGO FACECI STRONIĄ OD KOBIET Z DZIEĆMI???

Polecane posty

"dla mnie zawsze wydaje sie facet podejrzany jak w wieku 40 lat jest kawaler i bezdzietny..no nie wiem od takich uciekam" Od Ciebie za to nie uciekają bo nawet nie biorą Cię pod uwagę. Po co mają cudze dzieci wychowywać? Samotny facet jest w o wiele lepszej sytuacji od Ciebie. Jesteś po 40-stce więc niemal całkowicie wypadłaś z rynku towarzyskiego. Twoje miejsce zajęły młodsze i atrakcyjniejsze za którymi to oglądają się mężczyźni. Już nie wspominając o tym, że masz bagaż w postaci dziecka.

"A może to z winy rozwódkiiiii sie rozstali i tamten ex rzeczywiście jest super" on jest super, a ja jeszcze bardziej, a wy macie zagadkę. Dalej - utoczcie trochę jadu!!!

Może się rozwiedli żeby ciagnęła socjal jako samotna matka :P

Gość slodka cytrynka
dziekuje Darker, gdyby nie twoja wypowiedz dalej zylabym w nieswiadomosci doklejajac sztuczne pazury i doczepiajac dlugie wlosy...smrakajac w chusteczke nie zauwazalabym odklejajacych sie sztucznych rzes ;-) ;-) ;-) ..i darla bym sie w nieboglosy sliczna jestem...i mloda czemuuuu mnie nikt niechce....... a tak juz wiem gdzie moje miejsce w spolecznosci... serdecznie dziekuje ;-) ;-) ;-)

Gość slodka cytrynka
Kamecha Oni wszyscy mysla ze przebieraja w goracych 20tkach....

"kawaler po 40-tce to raczej nie szuka dzieciatej tylko przebiera w gorących dwudziestkach" dwudziestki może są i gorące, ale często głupie jak but. Głupi przeterminowany kawaler przebiera między między głupimi puszczalskimi. Gratulacje.

Gość slodka cytrynka
ups! Darker zapomnialam dodac ze nie mam zadnego bagazu :-D moje dzieci to moje zycie :-D to najlepsze co moglo mi sie przydazyc. dobrze ze nie zyjemy w buszu bo wiem ze niektore gatunki zwierzat pozeraja potomstwo poprzednika :-O

Mężczyźni powinni unikać samotnych matek. Maja już jedno dziecko lub więcej i ono zawsze będzie priorytetem. Nie ma w tym nic złego, każda matka powinna traktować swoje dziecko priorytetowo tylko w przypadku faceta oznacza to, że będzie on numerem 2 lub trzy lub cztery... Jaki facet chce być numerem cztery?

Mój brat cioteczny włozył w chuj energii, serca i szmalu w dziecko swojej partnerki tylko po to zeby po kilku latach usłyszeć "jak będę chciał to pede pił, palił i robił co mi sie podoba a tobie gówno do tego bo nie jestes moim ojcem frajerze i byle przybłędy nie bede sluchal" Juz wiecie dlaczego?

Gość slodka cytrynka
Vamos ja mysle ze to juz patologia..... natomiast Darker co powiesz o Panach ktorzy godza sie byc numerem Dwa dla kobiety zameznej???? do jakiego gatunku oni naleza?

A wiesz co powiedziała jego partnerka na te slowa swojego syna? "Jacuś nie chiał tego powiedzieć, on tak napewno nie mysli" Jeszcze go broniła. No ale jak ktoś napisał matka zawsze bedzie kochac najbardziej swoje dziecko

Gość slodka cytrynka
...homo sapiens -debilux rex??? w meskim wydaniu?

"dwudziestki może są i gorące, ale często głupie jak but." Czyli wcześniejsze wersje was samych. Bo raczej trudno wymagać wiele od dziewczyn którym zmajstrował dziecko nieodpowiedzialny kretyn. "moje dzieci to moje zycie to najlepsze co moglo mi sie przydazyc." Problem w tym, że nie są one najlepszą rzeczą w przypadku drugiego mężczyzny.

Gość slodka cytrynka
nom..to lepiej zostane sama oficjalnie....

"Darker co powiesz o Panach ktorzy godza sie byc numerem Dwa dla kobiety zameznej???? do jakiego gatunku oni naleza?" A kto w takim razie jest najważniejszy dla drugiej strony? Ona sama? To po co się żenić z kimś?

Vamos, widocznie on za mało serca włożył.... Darker, idź do swojego pokoju i odrób lekcje.

Gość slodka cytrynka
czyli podsumowujac temat..rozwoda po czterdziestce dzieciata??? na smietnisko....a moze by jakis skansen dla nas otworzyc??? bo jesli tak sprawa wyglada...to nie pozostaje nam nic innego jak zostac kochanka jakiegos forsiatego zonkosia ktoremu nic nie przeszkadza...zeby tylko nowe gacie.... no ale wtedy znowu podniesie sie wrzask..... heh chyba mamy przerabane :-(

Gdybym się baaaaardzo zakochał to może, może, może bym się zastanowił nad kobietą z dzieckiem ale tylko gdyby był spełniony jeden warunek a mianowicie gdyby nie było ojca dziecka. Tak wole taką co nie wie z kim ma i nikt mi nie bedzie właził w moje zycie niz wizyty jakiegoś pana, który ma prawo spotkać się ze swoim dzieckiem

Gość slodka cytrynka
darker mam tu na mysli Panow (jednego znam osobiscie) ktorzy godza sie byc dla kobiety numerem dwa bo numerem jeden jest osobisty malzonek owej Pani...

"czyli podsumowujac temat..rozwoda po czterdziestce dzieciata??? na smietnisko....a moze by jakis skansen dla nas otworzyc???" A może było trzeba faceta lepiej wybrać? "bo jesli tak sprawa wyglada...to nie pozostaje nam nic innego jak zostac kochanka jakiegos forsiatego zonkosia ktoremu nic nie przeszkadza" Za stara dla takich jesteś.

zwiazki do ktorych sie wnosi dzieci z poprzednich zwiazkow czy malzenstw sa zazwyczaj skomplikowane bez bagazu jest wygodniej...ludzie troszcza sie o siebie a nie wymagaja tego by kochac cudze dzieci w zyciu bym sie nie zwiazala z facetem ktory ma dzieci

rozwódkaaaaa włożył bardzo dużo. Niestety pan biologiczny ojciec skutecznie buntował synka

"Vamos, widocznie on za mało serca włożył" Oczywiście to facet winny a nie pyskate dziecko :D Co raz więcej plusów takiego związku.

Gość IMO13258
Na chuj mi baba z bękartem jakiegoś innego fagasa?!

Gość slodka cytrynka
darker faktycznie idz lepiej odrabiac lekcje widze zycia nie znasz...

Lekcji to ja już od dawna nie odrabiam. Argumenty się skończyły, widzę :D

Gość IMO13258
Głupie cipy dalej będą powtarzać swoje kłamstwa z palcami włożonymi w uszy...