Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbaraka75

DLACzEGO FACECI STRONIĄ OD KOBIET Z DZIEĆMI???

Polecane posty

Gość slodka cytrynka
"kobietko" no tak, to mysle ze ona powinna zakonczyc zwiazek, dzieci od rodzicow nie da sie oddzielic....a wszelkie proby beda zlym okiem oceniane...trzeba pokochac cala paczke a jesli nie, to dac sobie spokuj. mysle ze ludzie z takim nastawieniem powinni szukac sobie podobnych kazdy ma prawo tak zyc jak chce, zycie ma sie jedno a czas ucieka...... znam bardzo zamoznego Pana..naprawde bardzo mily czlowiek tylko ze...samotnie wychowujacy synka..az trudno uwierzyc w czasach emancypacji....on nadal jest sam! wiec nie tylko mezczyzni stronia od cudzych dzieci.

Gość slodka cytrynka
czytam i mysle ze kazdy z was ma tu troche racji, kazdy czegos sie obawia facet o ograniczenie wolnosci i o to ze nie polubi cudzych dzieci i ze ex tatus bedzie przylazil...i tu rozumie w zupelnosci panow. Gleboki uklon w strone tych ktorzy potrafia tak zyc , ja bym nie potrafila...tolerowac ex malzonki mojego obecnego...bo przywozi dzieci do tatusia brrrrr kobiety boja sie o swoje pociechy zeby aby Nowy krzywdy im nie zrobil a w TV nie szczedza nam wiadomosci o skatowanych pociechach ...... pociechy dorastaja i jak z pieluch wyrosna to zaczynaja sie buntowac bo czesto odwiedzajacy tatus oliwy do ognia doleje... no temat nie latwy....kazdy musi dla siebie odpowiedziec.

Gość moim zdaniem too
No wybacz autorko skoro masz 3 dzieci to nie dziw się że mężczyzni od Ciebie stronią :) Oni nie muszą chcieć być odpowiedzialni za czyjeś dzieci, tak ciężko to zrozumieć? :) Nie akurat to nie dziwi. Jedno dziecko jestem w stanie zaakceptować i pokochać, w sumie więcej też, ale świadomie pakować się w problemy....chyba nie dla mnie.

Jak zwykle prawików się nazłaziło i mądrości sypią jak z rękawa Zwykle bywa tak że to my, samotne mamy, mamy wygórowane oczekiwania co do przyszłego partnera i zbywamy zainteresowanych facetów, a pózniej nażekamy na ich brak

Gość Anatka
dziecko = mniej szans na spontaniczny seks : D

Gość Barbaraka75
Bardzo dziękuję wszystkim za wypowiedzi te pocieszające i te dołujące zawsze można wyciągnąć wnioski Widocznie posiadanie dzieci przez partnera/kę jest dla niektórych zbyt dużym balastem a takie osoby jak ja niestety mają w życiu przerabane i skazane na samotność....

Gość slodka cytrynka
a ja wezme i jeszcze dorzuce trzy grosze. wiem ze nigdy zadna z nas tego nie uczyni ale...zaluzmy -...ze kobiety sie zmowia i jak facet bedzie wial od zony i dziecka to my mu w nagrode na droge to wspolne dziecko oddamy :-/ i bedziemy wolne.............zaplacimy alimenty bedziemy sie z pociecha co wekend spotykac...he he he ciekawe co wtedy te doskonale madrale ci 100% samotni mezczyzni z dziecmi beda mowic na temat zwiazania sie z partnerem majacym dzieci :-O oj miloby wtedy posluchac o podstarzalych lysiejacych brzuszkach z bagazem dzieciowym uganiajacych sie za samotnymi wolnymi kobietkami...a my kobietki powiemy phi!!!!! dzieciory??? jak bedziemy chcialy miec to se swoje urodzimy :-P

Gość slodka cytrynka
🌻 🌻 🌻 milego wieczorka wszystkim

Gość Ja tylko powiem..
.. że nie doświadczyłam tego, aby facet stronił od kobiet z dziećmi. Sama jestem samotną matką, i byłam w jednym powazniejszym związku ( który musiałam zakończyk, facet pokazał prawdziwe oblicze). Teraz jestem w drugim związku, już rok. Powiem nawet, że w czasie ciąży, gdy też byłam sama, mój dobry przyjaciel chciał ze mną być. Bardzo się starał, lecz ja nie potrafiłam go pokochać. Więc z mojego doświadczenia wynika, że nie tylko facet może być z kobietą z dzieckiem ,jak z kobietą w ciąży ( choć na to ostatnie bym się nie zgodziła). Tylko na forach spotkałam się z negatywnymi opiniami na temat samotnych matek, i tu pierwszy raz usłyszałam, że niektórzy gardzą takimi kobietami. Czego w codziennym życiu nie odczułam ani razu.

księżnaRopuch => Cóż, mają rację. Dziecko to mnóstwo mniejszych i wielkich uciążliwości i żadnych plusów. Dlatego za dzieciate biorą się tacy co to nie mogą sobie kobiety bez zobowiązań znaleźć albo jałowi, a zdesperowani.

Gość news 2011
Jak będę stary i brzydki to się zwiążę. Póki co, to nie. Chyba, że jest ustawiona materialnie i się nie puszcza. A to na ogół żadko się zdarza. Ogólnie to jestem na nie. Miałem doświadczenie z takimi mamuśkami ale chcę mieć kiedyś swoje dziecko a nie tyrać na kilkoro dzieci. Tak więc tylko jeżeli jest majętna. Inaczej niech se szuka niedowartościowanego frajera.

Gość news 2011
Wątpię, żeby ktoś gardził tego typu kobietami. Ale wątpię, żeby ktoś podzialał ich wtopę. Mam dość kobiet z dziećmi, bo tylko takie przyciągam. Wkurwia mnie to.

Gość news 2011
Ale na wasze szczęście zawsze się znajdzie jakiś dupek, który taką weźmie. Nie będzie ideałem ale tylko dobrym ojcem. Szkoda, że większośc dziewczyn przed wpadką myśli cipą i cyckami a nie mózgiem. Dlatego bujają się po dyskotekach i innych spelunach. I narzekają, że faceci są tacy beznadziejni. Pamiętaj, że to właśnie ze świną zrobiłaś sobie dziecko. A teraz po fakcie szukasz dowodu na to, że może nie wszyscy sa tacy i zaczynasz się ogladać za kimś wartościowym,kto może świnią nie jest. Choć najczęściej ci co świniami nie są, budzą u was brak zainteresowania - chodzi o szacunek do kobiety. I najczęściej ci nie świnie biorą was pod swoje skrzydło. Ale nie o to w tym chodzi. Chodzi o to, że często z wartościowego mężczyzny robicie frajera i szmatę. Bywają wyjątki, owszem - jednak jest to skrajny procent. Na ogół wpadka jest dowodem na niski iloraz inteligencji lub po prostu bezmyślność i brak wyobraźni. Nie biorę pod uwagę przestępstw na tym tle, tylko wyczyny obojga.