Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko kopiuje ...

Ludzie w wolnych związkach / single wyglądają młodziej :)

Polecane posty

Gość gość
mam 30 lat wiecie ile mi dała kobieta na dyskotece w zeszłe wakacje? 19, ale tak to większość 24-25 lat mi daje, nie mam rodziny ani żony same wolne związki, głównie dlatego że za atrakcyjny to nie jestem, ale w sumie jakoś mam to gdzieś, wszędzie rozwody i zdrady ponad połowa znajomych jest po rozpadzie długich związków, czasami mają dzieci, czasami są to małżeństwa, nie wiem jakoś psychicznie nie jestem nastawiony na to żeby mnie ktoś zostawił po paru latach czy oszukiwał dlatego jak pojawiają się konflikty uciekam

Gość gość
dobrze robisz :)

Gość gość
Bardzo fajny temat ...

Gość gość
Nieważne czy kopiujesz czy robisz prowo , ale taka prawda .

Gość gość
Co za temat na poziomie starych panien,nie martwcie sie o mężatki. Ja jestem jedna z nich i cieszę sie ze wyglądacie młodziej. I tak wszyscy pójdziemy do piachu,wcześniej czy pózniej to bez znaczenia :):):)

Gość rafciu
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Gość gość
Nietrudno dostrzec te roznice. Singiel ma więcej czasu na dbanie siebie, czas na sen, wszystk sie zgadza.

Gość gość
Tak singel ma wiecej swojego czasu ale przeważnie albo jest pracoholikiem albo imprezowiczem tych, którzy rzeczywiście o siebie dbają jest garstka. To czy wygląda się młodziej czy starzej w dużej mierze odpowiadają za to geny, typ urody i brak skłonności do tycia. Rozstępów można nabawić się w wieku dojrzewania i czesto mężczyźni je też mają.

Gość gość
Maja mnostwo czasu dla siebie , wiec nie ma taki tylu zmartwien i stresu co jakby mial dwojke dzieci. Od razu siwych wlosow by przybylo, i nie tylko.

Gość gość
Ani jednej 30latki nie widziałem co wygląda młodo, a wielu już kurtuazyjnie kłamałem, że wyglądają na 20 pare i się nic nie zmieniły. Myślę, że tak robi większość mężczyzn i stąd kobietom wydaje się, że wyglądają na kilka lat mniej. Niestety, drogie panie, to tylko kłamstwa i po 30 bardzo widać, że nie jesteście młode. A co do mężatek w porównaniu do singielek coś w tym jest, że wyglądają gorzej. Ludzie się tak w miare trzymają do max 2 lat po małżeństwie. Potem to jest równia pochyła i jakby trafili na rynek matrymonialny spowrotem to szału by już nie zrobili.

Gość gość
Większość kolesi po ślubie się bardzo zapuszcza , tyją i już w ogóle nie dbają o siebie. Kobity też marnieją, zwłaszcza po ciążach. Znam niejednego '' starego kawalera '' który ma 37 - 40 lat wyglądają o 10 lat młodziej niż żonaci kolesie.

Gość gość43
Bo ludzie myślą że każdy wygląda na swój wiek, chociaż to jak się człowiek starzeje to uwarunkowania genetyczne. Zarówno po 40 można mieć gładkie, jeszcze jędrnne ciało, jak i w wieku 20 lat można być spasionym i mieć celulit. Nie wierzę że nie widujecie grubych, niezgrabnych , zapuszczonych 20 stek i atrakcyjnych, szczupłych 30, 40 +. Miałam kiedyś zabawną sytuację w salonie fryzjerskim gdzie uczył się mój syn. Szefowa salonu stwierdziła że wyglądam staro bo widać że skończyłam już 30 stkę. Miałam 0 11 lat więcej i byłam lekko zażenowana tym że myślała że mam 30 lat. Bo co można pomyśeć o 30 latce która ma 16 letniego syna. Nawet niechcę wiedziec.

Gość gośćPaweł1978
Tak jest chodzi o uwarunkowania genetyczne. Natomiast w wielkiej materii jest tak bezdzietni i niezamężni wyglądają o wiele lat młodziej. Później siwieją, a siwe włosy jak wiadomo potrafią dodać nawet 10 lat więcej.

Gość gość
tak jest i tylko wielodzietni z zazdroscia i zawiscia patrza i obgaduja

Gość gość
Jestem singielka od kwietnia i dobrze wygladam, ale w sercu pusto strasznie i meskiego ramienia bardzo mi brak

Gość gość
A by tu widzę, że raczej single abgadują i udowadniają jak dobrze być singlem. Moim zdaniem młodziej wyglądają ludzie szczęśliwi i nie ma to nic wspólnego z tym czy jest się singlem czy w związku.

Gość gośćaudrien broda
Rozumiem cię chłopie jak nikt inny ''taki duży chłop a o dzieciach nie myśli - jak często słyszysz podobne komentarze i jak bardzo Cibie denerwują