Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Wywolywanie ducha dla sexu. Mozna tak zrobic?

Polecane posty

Gość Maryjetta.

Tak sobie wymyslilam,bo jestem sama a potrzebuje sexu. Moge wywolac ducha zmarlego kolegi z ktorym kiedys sie spotykalam i namowic go na sex? Czy to jest wykonalne?

Mozna i to dziala, ale nie jest to latwa sztuka. Po pierwsze musisz miec jaka rzecz tego kolegi, nie wiem bluze, rower, deske, narty, guzik, no cokolwiek. Potrzbujesz troche ziemi z jego grobu, to taki lacznik. Bierzesz te ziemie, i to cos, co nalezalo do niego. NAstepnie musisz wziasc cos z niemalowanego drewna - to wazne, nie moze byc zadneg lakieru. Moze byc np. walek do ciasta. Nastepnie kladziesz te wszystkie rzeczy na stole. Bierzesz swiece i ja zapalasz. Bierzesz walek do ciasta, i z calej sily pierdolnij sie nim w glowe. Powinno pomoc.

Gość Maryjetta.
Taa,ale smieszne..pytam powaznie. Slyszalam o przypadku ze duch gwalcil mieszkanke pewnego nawiedzonego domu

Wiesz, kiedys bylem medium. Zamykam oczy i widze Twoje wlosy - troszke przetluszczajace sie. Widze celulit i rozstepy. No i brzuszek. Duchy sie na takie nie rzucaja :P I'm so sorry :D

Gość Maryjetta.
Taaaa! Jestes choojem a nie medium xD Jestem zayebista dupa,ale z nikim sie nie wiaze bo zwiazki to niewola. Mam dosc wibratora,wiec wpadlam na taki oto pomysl. A teraz czekam na wypowiedzi MEDIUM

Wytlumacz mi, po co Ci duch, skoro mozesz znalezc sobie faceta, w koncu jestes zajebista dupa :D I nie mowie o zwiazku, tylko typowe fuck friend :D

Gość Maryjetta.
Tylko ze taki prawdziwy to moze zaplodnic. Chyba ze mialby zaswiadczenie o bezplodnosci. Ale ze swieca takich szukac

A to my w sredniowieczu zyjemy? Hello, jest cala masa metod antykoncepcji, od gumki przez tabletki az po jakies nie wiemco :D

Gość Maryjetta.
Nie daja 100% pewnosci. Wiesz,ja uzywalam antykoncepcji a dzis mam 6 letnia corke i sama wychowuje wiec mi tu nie gadaj ;p Chcialabym zobaczyc jak to jest z duchem..

Gość Maryjetta.
Facetom sie dobrze gada bo zrobia bachora i moga sie wypiac..a kobieta co zrobi? Od dziecka rozwijajacego sie w brzuchu nie ucieknie,o aborcji nie ma mowy. Dobra,wracam do tematu. Pomoze ktos?

Gość to teraz ja!!
ja bym zmarlemu koledze dala spokoj...

Gość Maryjetta.
Przed smiercia laczyl nas sex

Gość bvgfbfg
kup sobie wibrator, dildo albo chociaz wez dezodorant czy, na litosc boska, swiedczke, zawsze to jakis konkret w ciipie a nie efemeryczny bezcielesny duch.

Gość kolonC
jak ktos tępy i nie prawidlowo stosuje antykoncepcje to nie dziwota

Gość bvgfbfg
świeczkę*

Gość to teraz ja!!
ale co z tego, ze laczyl was sex? chodzi mi o szacunek dla zmarlego ...

Gość Maryjetta.
Sory ale o jakim szacunku mowa? Bedzie chcial to mnie ruchnie, nie to nie. Pozatym ilez mozna bawic sie wibratorem, bananami, dezodorantem, koncowka ze szczotki itp?

Gość Maryjetta.
Sacryfical a mozna wypozyczyc psa od ciebie?

Gość to teraz ja!!
obrzydliwe co piszesz wspolczuje corce bo to Ty straszysz dziecko, ze je oddasz do domu dziecka i karmisz hisoryjkami o pedofilach niech Cie wyrucha(jak ja nienawidze tego slowa) bezplodny koles, Ty sobie podwiaz jajniki, bierz anty i jeszcze niech on uzyje gumki plus przerywany.tyle

Gość to teraz ja!!
nie sadze, ze to prowo sadzac po tym co pisze na innych topicach :/

Gość Maryjetta.
Zejdz ze mnie wredna babo! Odpowiadasz nie na temat to po pierwsze. Po drugie w Pl prawie niemozliwe jest podwiazanie jajnikow chyba ze przy cesarce z gruba koperta. Ja pytam o duchy a ta mi o zabezpieczeniu. A na ch.uj mi facet realny?? Tylko idiotki pragna sie z nimi wiazac i byc niewolnicami

Gość to teraz ja!!
tylko idiotki wola duchy a nie faceta z krwi i kosci. skoro dla ciebie sex oznacza od razu niewolniczy zwiazek to wspolczuje waskich horyzontow powodzenia :D

Gość Maryjetta.
To ze ktos ma inne zainteresowania, odbiega od reszty nie znaczy ze od razu prowo! Bycie normalnym jest nudne. Ot to moje zdanie. Wy musicie sie czaic i skrywac ukryte pragnienia,ja nie bo po co? Ktos mnie za to zlinczuje? Nie sadze

Gość Maryjetta.
A dobra,ide sobie wywolac. Potem powiem wam jak bylo

Gość co komu
buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)::)::):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

Gość Exterminatore
ciekawe, czy ją ten duch przeleciał :D

Czy udało się pani wywołać ducha dla sexsu bo ja też próbuję i mi nic nie wychodzi