Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męskasylwetka22

proszę o ocene męskiego ciała foto

Polecane posty

Co mnie opuszcza?? Że nie daje dupy starszym facetom, miałam jednego faceta w życiu i nie chce tego zmieniać, jest mnie tak dobrze.

Gość męskasylwetka22
chyba omija a nie opuszcza (o ile mogę się wtrącic)

skoro jest ci tak dobrze to po co tyle przesiadujesz na kafe? paradoks, niby szczęśliwa ale każdemu dokucza, kolejny paradoks. niby ma tego jedynego ale usilnie ocenia innych (a przeciez znasz tylko jednego) znowu paradoks...

Chyba nie za bardzo Ci dobrze, skoro wyładowujesz na forum swoje frustracje. Masz retorykę niedojrzałej dziewczynki, a nie zadowolonej i zdrowo przerżniętej kobiety. A na starszego faceta trzeba sobie zasłużyć. Samym wypinaniem dupy to będziesz przyciągać leszczy. Czytając co piszesz i porównując to do ćwiartki, dzieli was przepaść intelektualna. Nie potrafisz złożyć nawet zdania, nie potrafisz używać sarkazmu. Starasz się jedynie być przemądrzała i złośliwa. I nawet to ci nie wychodzi mała niedojrzała dziewczynko.

Znasz znaczenie słowa paradoks? Mój chłopak studiuje w innym mieście niż ja, więc mam czas by tu być, w weekendy ani w dzień mnie tu nie ma :o

Ćwiartka to typ laski, która cieszy się jak głupia jak ktoś jej coś miłego napisze :P

jesli nie znam znaczenia jakiegos słowa nie używam. a ty jestes paradoksem. osoba w pełni szcześliwa i zadowolona nie zachowuje się w ten sposób, ponieważ nie widzi takowej potrzeby, jest to jej zbędna, baaaa nawet takie zachowanie zakłóca jej szczęście i dobrobyt chociażby duchowy i emocjonalny. więc wynika z tego, że masz tylko wolny czas wieczorami, i czas ten w pełni poświęcasz na przesiadywanie tutaj. brak zainteresowań wychodzi

Gość męskasylwetka22
ty na jej miejscu tez bys się cieszyla(ale ciebie nikt nie skomplementuje nobo za co?)

ćwiartka ;-) no wiesz, nie jestem tak inteligentny jak facet summer i nie lecę na nią tylko na Ciebie ;-) a Ty głupia... cieszysz się z każdego komplementu ;-) A gówniara się cieszy, że może sobie bzdury popisać. I każdy jest szczęśliwy ;-)

Kocham Ras Lute, to zmartwiłaś summer, bo to znaczy że ona jest na grubym minusie ;-)

Gość ćwirtko to ja
Kocham Ras Lute ---- zazdrościsz mojej czarnej siostrze ;)

widzisz człowiek po stracie ludzi bardzo bliskich mimo wszystko stara się cieszyć nawet taką drobnostką jak słowa Androgena. Szkoda mi życia na takie docinki, ani razu nie oceniłam tutaj czyjegoś poziomu, nie wyzwałam, jedynie stwierdzam to co widzę, czyli rozchwiania to jest czyste spostrzeżenie a nie negowania, ale coż pomimo tego mam poziom 0. ok niech bedzie ale chociaz sie umiem cieszyć z byle czego co wpływa na moj ogólny nastrój.

No widzisz... mimo tego, że cham i prostak ze mnie to czasem potrafię być miły ;-)

Nikomu nie docinam, nie moja wina, że mięśniaki mnie się nie podobają :o

Gość ćwirtko to ja
a może zapalicie.... fajkę pokoju ? :)

"Fuck, jak ja nie lubię takich kolesi" Dla przypomnienia Twoja wypowiedź dziewczynko. Nie lubisz bo? Oceniasz gościa po sylwetce? Nie doceniasz ogromu pracy który włożył w zbudowanie mięśnia i jakąś wycinkę? Nie szanujesz ludzi wypowiadając takie zdanie i oceniając... no właśnie, co oceniasz dziewczynko?

Gość męskasylwetka22
temat o mięsniakach wygasl juz na 3stronie... :)

Gość ćwirtko to ja
to tylko metafora :)

Nie oceniłaś. Powiedziałaś, że go nie lubisz. Wiesz w ogóle co za bzdury wypisujesz?

Gość męskasylwetka22
androgen ona nie wie co ty wycinka :) ty patrz na slowa jak z nią piszesz

Że nie lubię takich kolesi, temat jest ciele, więc wiadomo, że nie lubię takich kolesi pod względem wygladu

no bez wątpienia ona nie wie co to jest wycinka ;-) Wiesz Summer, pomijając już fakt twojego prostactwa i braku jakiejkolwiek wiedzy na temat ludzkiego ciała, to nie powinnaś pisać, że kogoś nie lubisz widząc go pierwszy raz i to na zdjęciu. W innym temacie ktoś napisał, że Cię lubi, to byłaś oburzona, że skoro Cię nie zna to nie powinien tak pisać. Więc przeczysz własnym słowom. I jak zwykle pierdolisz głupoty.

Gość obronca summer
androgen wal sie frajerze

Zdawałam rozszerzoną maturę z biologii, więc wiem dużo o ludzkim ciele