Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka2324

krwawienie z odstawienia tabletek anty

Polecane posty

Gość myszka2324

kiedy powinno sie takowe pojawić i co zrobic gdy sie nie pojawi?

powinno się pojawić w trakcie siedmiodniowej przerwy, nie musi to być pierwszy dzień. jeśli się nie pojawi - nie trzeba panikować, bo zdarzają się takie miesiące bez krwawień, zwłaszcza przy długim stosowaniu. można zrobić test ciążowy, jeśli zapomniałaś wziąć jakiejś pigułki, miałaś biegunkę albo wymiotowałaś w kilka godzin po zażyciu którejś pigułki.

Gość ale masz problem ...
zazwyczaj 3-4 dni po odstawieniu

Gość myszka2324
no tak tylko mija juz 4 dzien od zakonczenia blistra a ja dalej nie mam krwawienia. nie pominełam zadnej tabletki nie wymiotowałam ani nie miałam biegunki. test ciazowy negatywny. troche sie denerwuje...

no to czekaj. Krwawienie ma wystąpić w ciągu 7 dniowej przerwy. Czyli jeszcze 4 dni z dzisiejszym masz czas:)

poza tym nie mija 4 dzień, tylko zaczął się dopiero co. Do nocy jeszcze hohoho :)

Gość coes2
jezeli krawiwienie sie nie pojawi w ciagu 3 godzi od odstawienia ostatniej tabletki powinnas sobie wsadzic wideled w cipke i wywolac tzw. mechaniczne krwawienie.

nic ci nie będzie :) tak się często zdarza, brałam 10 lat tabletki i bywały takie miesiące, później się już przyzwyczaiłam i nie panikowałam :)

Gość myszka2324
oj moze troche panikuje ale to chyba normalne wkoncu tabletki anty to dla mnie nowosc :P