Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajjajajj

Lek przed pomieszczeniami zamknietymi.

Polecane posty

Gość jajjajajj

Mam lek przed pomieszczeniami zamknietymi, charakteryzuje sie to tym ze robi mi sie niedobrze jak jestem gdzies skad nie moge swobodnie wyjsc. Np. w kinie, w samolocie, na wykladach, w dlugiej podrozy samolotem. Przez to mam problemy ze skonczeniem studiow, bo nie moge wysiedziec na wykladach z ciagla mysla o tym ze zaraz zwymiotuje. No i lipa, nie chodze do kina ale dzisiaj ide bo tata dostal jakies bilety z pracy na jak zostac krolem a juz mi niedobrze, nawet 30 minut temu juz tak troche zwymiotowalem. Ma ktos pomysl jak sobie z tym poradzic?

a dlaczego się boisz tych pomieszczeń? przecież nikt nie zamknie ciebie w nim, nie zawali się, wyjść i okien nie zamuruje poza tym w domu też siedzisz w takich samych pomieszaniach tylko że inne wymiary mają.

Gość jajjajajj
NIewiem, zaczelo mi sie tak robic dawno temu na studiach, ze stresu niedobrze a potem zaczolem sie stresowac ze zwymiotuje przy ludziach co jeszcze bardziej powiekaszalo stres... nie raz wychodzilem w polowie wykladu czy np. na jakims przedstawieniu w operze wychodzilem tez w polowie, ogolnie znajomi sie dziwili a wykladowcy uwazali to za brak kultury... A psycholog odpada bo jakbym poszedl to bym mial wielkie problemy w pracy przez to, jednak jestem na dosc odpowiedzialnym stanowisku i jakby sie dowiedzieli ze mam takie problemy to bym pewnie wylecial.

Gość jajjajajj
no tym jaki to bedzie obciach jak zwymiotuje przy wszystkich, znajac dzisiejsze czasy ktos to pewnie nagra i wsadzi na youtube

Gość sshhshshs
fiu nie bylo tak zle :) Polecam ten film kazdemu, byl tak wciagajacy ze ani na chwile sie nie mialem kiedy zastanawiac P

Gość KOBIETAniezależnaUczuciowo
też mam klaustrofobię :-/ nienawidzę pod czymś przechodzić , nie lubię gdy ktos mnie do czego przyciska , lub jak chłopak łapie mnie i nakrywa mnie kołdra i nie chce wypuścić tak dla zabawy (nie wierzy w istnienie tej choroby) ... Nawet nie wiem skąd się to wzięło :( .. Jak byłam mała to lubiłam bawić się w tunelach , chować pod łóżkiem ...

Gość sshhshshs
ale ja to mam nawet wielkich chalach, chodzi o to zeby mial mozliwosc w kazdym momencie swobodnego wyjscia, jak go nie mam to tak sie dzieje.