Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgjh

mam do was takie bardzo ciekawe pyta dotyczace LEVVIATANA! :D

Polecane posty

Gość tttttttttttttttttttttt
leviatan to cipa, jego zycie to kafe :/

z tą wiernością się zgadzam .... z tym super ciachem już nie za bardzo :D

Hehh ja też ;) Kiedyś mi koleżanka powiedziała że podoba jej się mój facet i miała z nim sny erotyczne - oczywiście nie mam co się martwić bo nie będzie próbowała mi go odpić czy coś no ale tak mnie tylko informuje - szczerze mi się to nie podobało i zaczęłam jej opowiadać jakim to on świniakiem potrafi być żeby jej trochę ten "idealny" wizerunek oszpecić ;) Nie każda szuka ciacha do popisywania się przed koleżankami :P

Gość IMO13258
Tak, tak ;) Ale na pewno zrobiło się ciepło na sercu, że suk...przyjaciółka zazdrości.

Gość monopolistyczna świnka
na stronie monopoly.pl odbywają się wybory miast, które znajdą się w naszej wersji tejże gry, co ciekawe na 14 miejscu w głosowaniu na dziką kartę znajduje się ZIMNA WÓDKA, polecam event na facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=113634025378305, dla uczestników NAGRODY!

Kiedyś mi koleżanka powiedziała że podoba jej się mój facet i miała z nim sny erotyczne - to co to za koleżanka ...że opowiada o snach erotycznych z twoim facetem :) już na tym określeniu ...że jest przystojny mogła poprzestać a co do fotki... nie miałaś innej przypadkowo?

IMO13258 Tak, tak Ale na pewno zrobiło się ciepło na sercu, że suk...przyjaciółka zazdrości. No właśnie nie. Napisałam że szczerze mi się to nie podobało. Może zazdrościć mi włosów, paznokci... koloru gaci nawet... ale szczerze nie faceta bo huj mnie trafia wtedy :P Co innego jakby mi powiedziała że zazdrości że mój facet taki obrotny, że pracuje a jej to nierób... ok - może zazdrościć. Erotycznie jestem na NIE :P

IMO wam facetom jakby kolega zazdrościł dziewczyny to pewnie by się ciepło zrobiło:).... a teraz powiedz jak zareagowałbyś na wypowiedź o snach erotycznych z nią ??:D

Hehe nie obraziłam się na nią za to czy coś ;) W sumie troszkę mnie to śmieszyło ale nie chciałam żeby tak o nim myślała jednak :) A fotkę zawsze miałam tą samą :)

Gość a co ona takiego zrobiła
up