Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanteraz to nie piertol

LEVVIATAN I JEGO HIPOKRYZJA DOWODY

Polecane posty

Ale napiszę ci tak szczerze, że odczuwam z twojej strony pewną złośliwość w stosunku do Levviatana.

Widzę go właśnie ściskającego numerek w urzędzie pracy. A może jakaś miła pani z tegoż urzędu proponuje mu darmowe kursy:p Przekwalifikowanie na tapicera albo tokarza:p Levi - wybacz, to oni mnie zmusili do tych niewybrednych żartów.

Zmusili? Zamknęliśmy cię w oborze i macaliśmy podkowami wyjętymi co dopiero z pieca?

Gość Levviatyn ich mać
Lewatyw ma znajomości w moderatorni. Grube świnie chyba mi 3 podszyw pod Lewatywa zablokowali :classic_cool:

i gimnazjalistów którzy próbują być śmieszni/kogoś ośmieszyć ale im to nie wychodzi. na marginesie co do kursów to aktualnie na żaden się nie łapię (choi mi o te które teraz się zaczynają a nie dopiero za parę miesięcy) bo jestem za krótko zarejestrowany jako bezrobotny, za młody a prawko kat B już mam.

Levi - to się na mnie nie gniewasz? :p Ale miło, ze porównałeś mnie do gimnazjalistki, chichichi:)

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Widać,że zawsze musicie mieć kogoś na kim można wyładować własne frustracje. U siebie wad nie widzicie,a u kogoś Was kłują w oczy. Co za naród :O

Oblubienica -> to było do podszywów tobie brakuje jakieś -2 lata do wyglądu aby wyglądać na gimnazjalistkę ;) Levviatyn ich mać -> widać są większymi pracoholikami niż myślałem bo zgłaszałem tylko jeden :P

Pomarańczo - marsz na swoje podwórko- to było do mnie?

bo ja bardzo miły, choć w obecnie chwili nie bo mi trochę zimno :P , i ciepły dla pań ;)

Gość pseudonim:
bo ja bardzo miły, choć w obecnie chwili nie bo mi trochę zimno , i ciepły dla pań ------------------------------- O co ci do chuja pana chodzi?????????

osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf - tak, do ciebie🖐️ Jana ruchanie nie mam co liczyć:o Jestem chora i sama w domu jak palec. Nawet szklanki wódki nie ma kto podać:(

Oblubienica- to możesz mi naskoczyć :D

Źle zrozumiałaś- naskoczyć,ale nie na to co byś chciała zapewne.

osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf -> ona woli skakać niż naskoczyć i nie po tobie wiec musisz obejść się smakiem :P pseudonim -> nie łapiesz? chodzi o ciepłego w sensie dosłownym a nie uczuciowym a aktualnie trochę jestem zmarznięty :P