Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanteraz to nie piertol

LEVVIATAN I JEGO HIPOKRYZJA DOWODY

Polecane posty

Gość ojejjjjjjjjjjjj
nie o tym jest mowa, Leviatanku.

Gość zażenowana.
nie mam nic do ciebie lev, ale ciebie jest ostatnio za duzo na kafe. wkolko tematy i gdzie nie wejde tam ty :o

ojejjjjjjjjjjjj -> to się wypowiadaj precyzyjnie bo to że ty coś robisz nie znaczy że ja też to robię. Oblubienica - nie pochlebiam ;] ja się z tego śmieję a nie wypada śmiać sie w twarz z tych co mnie za gwiazdę kafe ;D

Gość pomarańczowaaaaaa
levviatan to po protu pieprzony hipokryta i nic i nikt tego nie zmieni. Zostawcie go w tym jego wyimaginowanym świecie i niech sobie dalej pstryka w te klawisze. Kafe to całe jego życie- nie odbierajcie mu tego

pomarańczowaaaaaa - wybacz, ale ja go lubię i koniec. Mam ochotę z nim rozmawiać i będę. Nie podoba się, proszę nie czytać.

zażenowana -. a co nie mogę? pomarańczowaaaaaa -> ponoć wszyscy jesteśmy hipokrytami ;)

Gość ojejjjjjjjjjjjj
no tak, przy partnerach tak. Czego w tym prostym zdaniu nie rozumiesz?

Gość pomarańczowaaaaaa
Levviatan- skończ pisać rzeczy których nie rozumiesz. Poza tym czy ty w ogóle potrafisz nawiązać jakiś dialog czy tylko durnowato odpowiadać? pytam się ogólnie

Oj, czepcie się płota. Idźcie na topic o Dżenifer - to dopiero debilka jest. My tu sobie piszemy i nikomu krzywdy nie czynimy. Forum to forum. Co to wam przeszkadza?

Gość zażenowana.
oczywiscie, ze możesz. przecież nie pojadę do ciebie i ci nie odłącze komputera, ale jednocześnie przyznajesz się do tego, że jesteś złośliwy i nie masz zycia poza kafe. bez urazy, ale już rzygam tobą pomału :o staram sie omijac tematy o tobie, ale nawet jak na inne wejde to leviatan psuje temat rozpoczynając te swoje "wysokich lotów" pogadanki. może załóż sobie jeden i tam siedz?

ojejjjjjjjjjjjj -> wszystko rozumiem tylko ty przekręcasz to co piszesz wiec się może zastanów nad tym co piszesz lub naucz się pisać poprawnie i dobrze odpowiadać/komentować ;] poza tym nie wiedziałem że skoro jestem facetem to nie mogę rozmawiać z innymi facetami ;D

Jeśli sobie stąd pójdą, nie będą wiedzieli gdzie się podziać. Na topach o Jennifer nie idzie się przebić ze swoimi postami ;)

Gość ojejjjjjjjjjjjj
Aha. Wszystko rozumiesz, ale mam się specjalnie dla ciebie precyzyjniej wyrażać. No i przeczysz sam sobie.

Gość zażenowana.
a na temat prawiczków, którzy głoszą swoje poglądy, że jakoby miłość jest dla nich ważna bla bla, a tylko wystają na tematach o seksie to już sobie języka nie będę strzępić. nie wiem tylko czy levatyw zdaje sobie sprawę z tego, że dziewczyne, która ma jakieś zainteresowania poprostu zanudzi ciaglym pieprzeniem o seksie. no bo niestety z nim na inny tematy nie da sie porozmawiac.

Gość pomarańczowaaaaaa
levviatan- co robisz poza kafe??? nic bo tu siedzisz całymi dniami i nocami. Robisz sobie tylko małe przerwy na papu i kupę

Gość zażenowana.
jeszcze zeby na kafe miał jakieś szerze zainteresowania poza seksem, analem i dziewicami :P

Klonie - o, jesteś, bałam się, że uciekłeś:( Pewnie szlajasz się po innych topikach😭 Nie prawik, ale prawnik:D

A jakie można mieć inne zainteresowania w jego wieku ? :classic_cool:

W przerwach pomiędzy postami biorę udział w wyścigu szczurów. W kategorii seniorów :classic_cool:

No, ka w jego wieku książki czytałam:p Bo kiedy ja byłam w jego wieku, nie mieliśmy jeszcze internetu, a w domu stała jedna para butów - więc kiedy ojciec szedł po drwa do lasu, ja nie mogłam iść do szkoły.

pomarańczowaaaaaa -> skoro wiesz ile i kiedy tutaj siedzę to znaczy że siedzisz tyle co ja lub jeszcze więcej ;D klon -> jak to jakie jeszcze zostaje oral, trójkąciki, striptiz itd :P

Gość zainteresowania Levviatana
1. kafeteria.pl 2. udzielanie rad dziewczynom/kobietom w sprawach miesiączek 3. udzielanie porad prawnych 4. pisanie o male masturbation 5. szukanie rudej, zielonookiej 6. wyzywanie kobiet od dziwek 7. czepianie się ludzi z domów dziecka 8. tłumaczenie się, że to nie on napisał, że nie to miał na myśli

Gość IMO13687
7 stron tematu zainteresowania Leviatanem, a ten pewnie dalej Prawikiem(TM). :/

To były czasy, ech. Siedzieliśmy wspólnie przy palenisku w domu i opowiadaliśmy historie, jak to Jezusik chodził od chaty do chaty i słodkie bułki dzieciom rozdawał:)

Gość zażenowana.
wiesz wcale nie trzeba siedzieć na kafeterii caly dzien. wystarczy spojrzeć na godzine twoich wypowiedzi i przejżeć jakiś temat. ja np jestem dopiero od ok 30 min a wiem, ze ty siedzisz tutaj conajmniej od 10 :o

Gość jednej się
czepiał, ale co w tym dla ciebie jest takiego cool?

Gość zażenowana.
przejrzeć * :P