Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanteraz to nie piertol

LEVVIATAN I JEGO HIPOKRYZJA DOWODY

Polecane posty

Klon - jakie sie udaly? bo to za ja napisze ze lubie czerwone ferrari a za rok bede wolal czarne to mi wytkna hipokryzje bo iles tam temu wolalem czerwone. a co moje poglady zmnienic sie nie moga?

Gość aefefgwf
a ja myślałem że Levviatan i staszek pod monopolowego są kumplami:(

"Idę dokonać wieczornych ablucji tudzież depilacji" I jak ja mam zasnąć po takim tekście ? :classic_cool:

pomarancz ja nigdy nie twierdzilem ze jestem nie omylny wiec to kiepski zarzut :D ale tez jak ktos mnie atakuje to ja sie bronie tym bardziej jesli ktos mi proboje wmowic ze cos napisalem lub interpretuje je we swoj "jedyny, sluszny" sposob

Kamecha ---> Paskudny nawyk. Wątpię, żeby miał jakąś nazwę :classic_cool:

Gość levviatan jest
koszmarem każdej dziewczyny

Gość o ja p..
dawno się tak nie uśmhałem

Oj, jesteście robaczki:D No, ja też się pośmiałam wczoraj wieczorkiem do łez. Raczej nie wchodzę tu popołudniami ani wieczorami, ale wczoraj sprawdzałam jakieś przepisy i tak sobie weszłam. Normalnie popłakałam się.

Gość nie h a i do k.. nędzy
miało być.

Gość wez leviatan nie pierdol
bo jestes takim hipokryta i wszedzie wpierdalasz sie w topici w których pisza o seksie a sam nic o nim nie wiesz (oprocz walenia sobie konia), prawisz moraly, udzielasz rad dot seksu a sam gowno o nim wiesz. ostatnio czytalam jak dziewczyna pisala ze robila loda facetowi i brzydzi sie spermy ALE JEJ NIE POŁKNELA a leviatan jej radzi zeby chlopak zmienil diete to bedzie jej smakowala jego sperma:D wez leviatan jebnij baranka w sciane i nie wpierdalaj sie takie topici bo sie tylko osmieszasz🖐️

Cicho !! Lewatyw przecież siedząc całymi dniami przed kompem zdążył przeczytać cały internet na wszelakie tematy i zdobył taką mądrość, że mu łeb chce rozpierdolić więc udziela się wszędzie gdzie tylko może :classic_cool:

Czaka Norisa znasz i nie wiesz co to KzP ? A OzP wiesz co to ? :classic_cool: Kop z Półobrotu ;)

Czyli z gracja i szykiem obciągam z połykiem:D Matko, ile was, podszywów, ten Levi sobie wychował?

Facet byla swojej byej ze bardzo ja lubi - właśnie koś założył taki temat? Co o tym sądzicie, podszywki?

A ja na odwrót - z pracy i do ruchania. Oblubienica - czekami, a jakże. :classic_cool:

Jesteście jak bracia bliźniacy - tak samo śmieszni i trudni do rozróżnienia. Bez konotacji politycznych:p