Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanteraz to nie piertol

LEVVIATAN I JEGO HIPOKRYZJA DOWODY

Polecane posty

Leviatan na kazdym kroku udowadniasz jakim jestes hipokrytą i ty tez zacznij czytac ze zrozumieniem chodzi o ta sprzecznosc ze najpierw mówisz że najważniejszy jest charakter ale najpierw patrzysz na wyglad ( wieć zdecyduj sie kurwa, bo jeśli patrzysz GŁOWNIE na charakter tzn ze masz ochote poznac nawet brzydule)

tfu miało byc : "chodzi o ta sprzecznosc ze najpierw mówisz że najważniejszy jest charakter ale POTEM patrzysz na wyglad ( wieć zdecyduj sie k**wa, bo jeśli patrzysz GŁOWNIE na charakter tzn ze masz ochote poznac nawet brzydule)"

haha dokładnie :D a tym pierdoleniem dalej bedzie tylko odstraszal dziewczyny

a napisalem gdzies ze skreslam brzydule? dwa wyglad sluzy do zwrocenia uwagi a charakter abzatrzymac. ale jesli kobieta ma chharakter to wyglad nie jest az taki wazny (co nie znaczy ze w ogole nie jest wazny bo zwiazek gdzie nie ma pociagu fizycznego predzej sie rozpadnie bo nie bedzie rozladowania napiec seksualnych co rodzi frustracje)

pisałes kiedys ze nie chciałbys byc z brzydula bo bys ja zdradzał :D

a tak w ogole to nie odpowiadasz na pytania tylko ciagle klepiesz te swoje "głebokie " slogany :)

*aby zatrzymac poza tym nigdzie nie napisalem ze w ogole nie patrze na wyglad wiec nie zarzucaj mi czegos czego nie napisalem

czyli jednak sam charakter nie ma szans, nie widzisz tutaj sprzecznosci ? wszystkie Twoje słowa cytuje : "najpierw wygląd (przez bardzo krótki czas) a potem charakter ps. czasami wygląd jest pomijany " "o to że ja szukam dziewczyny (najlepiej takiej która nie ma przeszłości seksualnej) a nie dzi**i na pierwszy raz która pieprzy się z byle kim byle by się pieprzyć " "a dzi**a dla mnie nie jest taka która miała kilku partnerów tylko taka która idzie do łóżka tylko po to aby ktoś jej wsadził fiuta w c*pkę.." "pomarańcz jeszcze raz przeczytaj tu nie chodzi o pieprzenie dla przyjemności i/lub zasady tylko z kim się to robi i dlaczego ;p " "nie wszystko jedno bo ja nie chce się po 9 miesiącach dowiedzieć że jestem ojcem bo dziewczyna miała duży tyłek i przy okazji ma charakter i inteligencje słodkiej idiotki i żąda ślubu ze mną bo jest dziecko" w ocenie jakiej fotki : "za chuda. cycków praktycznie nie ma i żebra widać i raczej nie ma na czym oka zawiesić" a zaraz potem w innym : "piersi to nie wszystko "

albo karzesz innym szukac partnera pracy a sam zadnej z tych rzeczy nie masz :O

O mój Boshe ! Sprzeczność ? Tu ? Na Kafe ? Jak mogliśmy do tego dopuścić :classic_cool:

klon przyznaj ze leviatan to ciotka i wszyscy mozemy isc spac

Levi - kłamiesz,bezczelnie :O ta dziewczyna się pytała czy ma prawo otrzymywać rentę bo nic nie dostała jak wyszla..a Ty na nią,ze ma iść do ROBOTY a nie brać od państwa...a sam siedzisz na doopie i nic nie robisz.Ona nie miała rodziców,rozumiesz?Musiała skądś mieć te pieniądze panie 'ę ą' :O

Levviatanteraz to nie piertol ---> No wiesz.. Nie jestem z nim aż tak bardzo blisko ((:classic_cool:))

klon ale ze to mamicycus juz mozesz?

a widzisz roznice pomiedzy ocenianiem tylko czyjegos wygladu a byciem zainteresowanym kims? bo oceniajac to porwnoje do idealu duzy biust i tylek i wciecie w talii (to skrocony opis) a wybierajac partnerke nie szukam idealu ktory ma duzy biust i tylek i wciecie w talii

NIepotrzebnie zabagniamy atmosferę czystej nienawiści naszym uczuciem. ;)

a ty widzisz róznice miedzy chłopczykiem a dziewczynka czy nie bardzo ? :D klon ciucmą? zyciowym nieudacznikiem ?

Klon - nie wstydź się prawdziwych emocji, które pragną się wydostać. Fu - zabrzmiało dość gastrycznie :o

i zauwaz ze tam napisalem ze w pewnych przypadkach moge pominac wyglad a nie ze pomijam wyglad TYLKO w przypadkach gdzie mnie w ogole nie pociaga wygladem ale charakter ma bardzo fajny. wiec nie dopowiadaj swoich slow do tego co ja napisalem i na tej podstawie mnie o cos oskarzaj

To głębokie. Wszak z emocjami jest odwrotnie niż potrzebami fizjologicznymi. W młodości trudno jest panować na tymi pierwszymi, na starość nad tymi drugimi ;)

Ataki zakończyły się powodzeniem choć cele nie zostaly osiągnięte. Konsensus. :)

wyszły :D tylko jak zwykle myslisz ze jestes nieomylny, tobie nic nie idzie wytłumaczyc idziesz w zaparte i jak na razie zauważ na dobre to tobie nie wyszło :D

Idę dokonać wieczornych ablucji tudzież depilacji. Do jutra robaczki:) Klon🌻 słodkich snów! Levi - przestań się tłumaczyć i chuj kładź na opinie ludzi - w realu i tutaj🖐️