Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rango009

Podryw na weselu z małym ALE...

Polecane posty

Gość rango009

Witam! Mam taki maly problem. Dotyczy on wesela na ktore ide z moja kumpela. Ona mnie zaprosila bo gosc z ktorym chciala isc wystawil ja:) Na weselu, ktore idziemy, nie bedziemy znac praktycznie nikogo, ona tylko panne mloda...ja natomiast tylko moja kumpele:P Sprawa jest tego rodzaju czy wypada zaczepiac, prosic do tanca inne panie:) dzieki za sugestie:) pzdr!

2 czy 3 razy wypada, ale nie zapominaj ze idziesz jako osoba towarzysząca swojej koleżanki i to jej masz dotrzymywac towarzystwa. jak będziesz szedł tańczyc to upewnij się, że ona też ma z kim zatańczyc. bo jesli ty będziesz obtancowywal inne laski, a ona będzie siedziała za stołem jak kołek to pewnie niezle się wkurwi

Gość rango009
Zapewne masz racje:) Mysle sobie, ze powinienem przyjac taka taktyke, zeby szybko zapoznac kilka osob( dziewczyn i chlopakow) z ktorymi pozniej bedzie mozna sie bawic:) Panna mloda jest w naszym wieku wiec o rowniesnikow chyba trudno nie bedzie:P i w ogolnym rozrachunku i ona bedzie miala z kim sie bawic i ja(bo tanczenie cala noc z jedna osoba moze byc meczace:) pzdr!

Gość rango009
Do Lipsss, bo zapomnialem...Jesli jestes z wawy i mialabys ochote na kawe badz goraca czekolade to chetnie zapraszam:):P