Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota tootalna

Po co ludziom foteliki dołączone gratis do wózka?

Polecane posty

Gość twisting in my head
Heh. ;) Zabawne jestescie. Kazda z was ma przeglondarki, net za darmo a nie wie o czym pisze? :) Oj. 🖐️

Gość marketingowcy ADAC nie śpią
no ja nie mam najlepszych doświadczeń z nimi na Niemieckiej autostradzie, chcieli 1000EUR za coś co z holowaniem z Polski zapłaciliśmy 500zł !! zdzierstwo w biały dzień... dla mnie to organizacja dla frajerów którym można każdy kit pocisnąć.

Gość akurat jedo daje
co tepi ludzie...szok...wypowiadaja sie nie majac najmniejszego nawet pojecia ADAC (niem. Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) - niemiecki automobilklub, istniejący od 1903 roku i zrzeszający ponad 14 milionów członków. Zajmuje się testowaniem nowych modeli samochodów, pomocą drogową, organizacją imprez sportowych, prowadzi działalność wydawniczą. uroNCAP (ang. European New Car Assessment Programme) ? niezależna organizacja ds. oceny bezpieczeństwa nowych samochodów. Ocena dokonywana jest na podstawie testów zderzeniowych (ang. crash test). to kup sobie fotelik firmy krzak ale potem ich nie pozywaj gdy w wypadku twoje dziecko wyleci przez przednia szybe...

Gość czy ktos ma wozek
twisting-niektore to nawet nieortograficznie pisza,nie? ;)

Gość akurat jedo daje
masakra...zaraz mnie sciagniecie do swojego poziomu i zniszczycie doswiadczeniem,wiec spadam stad,a wy dalej oszczedzajcie na bezpieczenstwie dzieci...wspolczuje im...

Gość jdasfha
Dlaczego jak ktoś ma maxi cosi to jeździ daewoo tico, a jak ktoś ma fotelik za 100 zł, to jeździ BMW? Co za durne rozumowanie.

Gość czy ktos ma wozek
oczywiscie ze drogo to holowanie, ale sie licza jak sie nie ma ubezp u nich. widocznie byliscie za daleko od granicy-oni licza ilosc km do najblizszego warsztatu i tam odholowuja, u nas byl problem ze nie chceili do szczecina odolowac, bo juz bylo za daleko. ale zmienilismy obecnie adres w umwoie i teraz w kazdej chwili moga nam odholowac to naszego polskiego warsztatu i hola :) a auto od nich juz 2 razy wypozyczalismy bo ansze bylo niesprawne. niezawodni. przyjada nawet jak mi auto nie odpali pod blokiem ;)

Gość czy ktos ma wozek
faktycznie glupie tlumaczenia. bezp dziecka to wg mnie bezp auto, bezp fotelik i kierowca z WYOBRAZNIA. auto mamy opel vectra c wiec fotelik maxi cosi cabrio fix bedzie dobry. a z moim kierowca moge bezp jechac nawet na koniec swiata. choc w polsce boimy sie jezdzic.

Gość zaciekawiona ..
specjalnie nie napisałam ani jednego posta, żeby zobaczyć jak się rozwinie sytuacja.i wiecie co jest tak, mnie jest obojętne jakie wy foteliki kupicie mogą być dołączone do wózka, bez testów itd,i OK wasza sprawa, natomiast jeśli ja napisze, że chcę fotelik atestowany, to nazywacie mnie głupią nie umiejącą czytać i dającą się nabrać firmom. nie wpisywałam się pod różnymi nickami, mam to gdzieś, nie jeżdżę TICO, i tyle w temacie. dla jednych ważne są testy dla innych co innego i niech tak będzie.

Gość twisting in my head
Chodzi ci po przedladarki? Rzeczywiscie, taki blad ze tylko sie wstydzic... Gorszych problemow nie masz? :P 🖐️

Gość czy ktos ma wozek
mam. nie wiem ktory wozek kupic ;)

Gość twisting in my head
o, a nie po * Oczywiscie zaraz znowu sie i tego przyczepisz. Doslowie strach popelnic dzis literowke. :P

Gość twisting in my head
przegladarki *

Gość Po co ludziom foteliki
dołączone gratis do wózka? - Po to, żeby takie namolne kretynki jak ty miały o czym pisać i zakładać kolejne durne i bezcelowe tematy. :classic_cool: