Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa dup drzyzga

Wlaczcie rozmowy w toku ! Kochanki ktore szantazuja zonatych frajerow ! :D

Polecane posty

Gość ewa dup drzyzga

ciagna kase,rozbijaja malzenstwa, sznatazuja ,tez to planuje

Gość omg****
co za baby oblesne... chcialabym zobaczyc te zony i tych facetow... serio:o Zeby te kochanki to jeszcze mega dupy byly... ale co to ma byc? czyzby zony wygladaly jeszcze gorzej w takim razie ?:O:O

Gość tqtptptptptp
haha zony to typowe polki z przerostem ego, co druga taka jest a mysli ze ladna . A faceci? Pewnie rownie piekni :D

Gość omg****
nie no, ja pierd.... :D co jedna to lepsza i chudsza :D wszystko schodzi na psy, serio :O:D a może ci ludzie sobie jaja robią u tej ewy? i to żadne kochanki tylko baby z parciem na szkło?

Gość tqtptptptptp
teraz ta gruba o swinskim ryju.... :D

Gość tqtptptptptp
kurde ,chyba tez poszukam kochanka :D bede miala 13tys

Gość omg****
no dobra, ale ile oni dostaja, ze te szopki u ewy? ja absolutnie nie wierze, ze facet, ktory ma tyle kasy, ze daje kochance 13tys na miesiac, wynajdzie sobie TAKA babe na boku... no ludzie... :D:D

Gość omg****
za te* i jeszcze ten facet obok w fotelu:D zenada na maxa:D :O:O

Gość z niego taki facet
jak z niej kobieta :O żenua

Gość tqtptptptptp
heh oni tam dostaja psie pieniadze, z publicznosci tez jest kilku aktorow. Moze pamietacie taka krzykliwa ruda babke? To aktorka z krakowskiego teatru. Tak czy siak ,napewno takie kochanki-pijawki istnieja.

Gość omg****
kolejna piekna kochanica z misiem :D ten program ewy schodzi na psy:O ale w sumie jak sie siedzi na l4 to mozna sie posmiac z ludzkiej glupoty, ktora jest bezgraniczna wprost :D jak im nie wstyd potem wyjsc na ulice?? no, ale glupota wstydu nie zna i nie czuje :O

Gość omg****
nie kojarze rudej, rzadko ogladam ewe d. w sumie... ale mowisz podstawiona publika?:D a co do pijawek- za pewne i owszem... ale czy bogatego meza nie stac na lepsza juz kochanke? niby gusta gustami, no ale sorry :O:D

Gość przecież ona ma perukę
to nikt jej później nie pozna hiehie

Gość po pierwsze
mnie tylko zastanawia, dlaczego o tym ile to mają lub miały facetów opowiadają ZAWSZE oblesne, grube babska. Zauważyliście to?

Gość .offerma
"ja absolutnie nie wierze, ze facet, ktory ma tyle kasy, ze daje kochance 13tys na miesiac, wynajdzie sobie TAKA babe na boku..." dokładnie. przecież to jest jakaś totalna ściema. te tłuste raszple sobie to chyba wymyślają. ciekawa sprawa. stereotyp mówi że brzydkie laski nadrabiają charakterem. a tu proszę, te spasione szkarady nie dość że są brzydkie to jeszcze i złe.

Gość omg****
po pierwsze- no wlasnie o tym mowie :D oj, bujna wyobraznia:D

Gość omg****
zs- no szanujmy sie, kto by fakt czytal..:) oj to bedzie ciekawy program o anorektyczkach, ale niestety juz go nie obejrze, bo bede w pracy

Gość .offerma
i jakby dla kontrastu dali zapowiedź programu o anorektyczkach. :D

Gość omg****
zs- nie mysl tak schematycznie i na skroty :)

Gość tqtptptptptp
publicznosc to ludzie z ulicy z agencji statystow, ci ktorzy sie wypowiadaja z publicznosci dostaja za to kase, i zauwazylam troje aktorow :) a bohaterowie i ich historie sa naciagane, prawdziwi ludzie + aktorzy. Kiedys na portalu randkowym z forum o operacjach plast. Dziewczyna dostala maila do programu od kogos z tvn. Program jest rezyserowany, miala scenariusz co ma powiedziec,jaka jest nieszczesliwa a jej zycie to dno. Zrezygnowala . Takie przecietne i glupie kochankami? Nie wiem czy panowie to debile ??

Gość tqtptptptptp
mialo byc dostala maila na portalu randkowym i opisala na forum :P

Gość .offerma
"Takie przecietne i glupie kochankami? Nie wiem czy panowie to debile ??" fakt, te baby brzydkie są okropnie ale jak są łatwe to chętny się znajdzie. a potem zdjęcia i ma gościa w garści. dziwi mnie trochę jakim facet jest debilem żeby się dawać takiej 9 lat szantażować. ale w sumie jego sprawa.

Ja Wam powiem, że zawsze, jak do Ewy przychodzą jakieś laski, które a święcie przekonane o swojej atrakcyjności i seksapilu, to zwykłe pasztety są, najczęściej grube w dodatku.