Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka9013

prosze pomóżcie... juz nie wiem co robic....

Polecane posty

witam. od dluzszego czasu doskwieraja mi dziwne objawy , zawroty glowy, uczucie zdenerwowania w okolicy klatki piersiowej, bole w klatce piersiowej, dusznosci, brak apetytu, szybki spadek wagi , do tego spoznia mi sie okres.. nie wiem co sie dzieje i troche mnie to niepokoi, tymbardziej ze jestem zagranica i niestety nie moge na razie skorzystac z pomocy lekarza , co to moze byc? co robic? pomozcie

Gość faenrkrkkkkrrrssss
nie mam pojecia ale objawy niepokojace wiec moze sprobuj jakos dostac sie do lekarza:/

w polsce bede dopiero w kwietniu i nie wiem jak sobie poradzic do tego czasu...

Gość ninka 7878
pasuje do niedoczynności albo nadczynności tarczycy idź do lekarza lepiej męczysz się jak idziesz po schodach albo jak ukucniesz to nie można wstać

Gość idz prywatnie przyjmą cie
na zdrowiu sie nie oszczedza

jak kucam i wstaje to kreci mi sie w glowie i szybko sie mecze przy kazdym wiekszym ruchu, moze to jest spowodowane slaba kondycja, nawet teraz jak siedze na fotelu to czuje ucisk na oczy i delikatny zawrot w glowie....

Gość fettola
mialam podobnie i okazało się to problemem z tarczycą.wystarczylo że zrobiłam badanie TSH i było odrobine większe jak norma i już takie objawy byly.Tak było u mnie ,a co jest u ciebie nie wiem.Koniecznie lekarz.

Gość ninka 7878
tarczyca jak nic jak masz ubezpieczenie z NFZ to możesz iść tam do lekarza jak nie to popytaj ile prywatna wizyta ale to leczy specjalista trzeba zrobić wyniki i z nimi do endykrologa lepiej wracaj moja siostra to ma są dwa rodzaje 1 bardzo łatwy w rozpoznaniu oczy wychodzą na wierzch i wol na szyji jest duży 2 wszystko jest ok na zewnątrz ale właśnie dusi i nie chcę cię straszyć ale naprawdę wracaj bo musisz brać leki to może zadusić widziałam taki atak dusiła się wieczorami to łapie język na wierzchu ledwie zdąrzyliśmy na pogotowie

to narobiliscie mi stracha.... myslalam ze to wszystko przez stres, ze to moze nerwica tylko...

Gość fettola
u mnie właśnie nic nie widac,bo mam niedoczynnośc tarczycy,ale też wogóle nie dusi.

Gość ninka 7878
może to nerwica ale za dużo objawów na raz i jeszcze zaobserwuj czy nie jesteś osłabiona bez przerwy męczysz się i td. jak nerwica to trzyma okresowo jak nie mija kilka dni to co innego Ps może być że jesteś w ciąży też

Gość fettola
natka....nikt nie straszy.Pisałam jak bylo u mnie z podobnymi objawami.U ciebie może to byc nerwica jak takie masz życie.Trzeba poprostu porobic wyniki ,zaliczyc lekarza i będziesz wiedziala na pewno.Wyniki na tarczyce i tak są płatne i robi się je prywatnie ,ale wcale to nie musi byc tarczyca.

nie mam podpuchnietej szyi a dusznosci sa tego typu ze czuje ze brakuje mi tchu nie zawsze ale bardzo czesto w ciagu dnia.

tak czuje sie zmeczona... caly czas, chocbym niewiadomo ile godzin przesypiala... jak to w ciazy?

Gość fettola
ja nie mam grubej szyi tylko normalną i oczy też mi nie wychodzą na wierzch ,jak ktoś wcześniej napisał.Nic nie widac,dopiero wynik pokazal.Piszę tak dlatego ,żeby czytające dziewczyny nie myślaly ,że tylko takie objawy świadczą o chorobie tarczycy,bo tak nie jest.

rozumiem.. czyli jedynym wyjsciem jest wizyta u lekarza i zrobienie badan.. jakie sa konsekwencje tej choroby? czy to jakos zle wplywa na czlowieka oprocz objawow ktore dokuczaja w kazdym dniu? czy sa jakies nastepstwa?

Gość stasia 9090
Amoże jesteś w ciąży,na córke,bo gdy na syna to przeważnie łatwiej sie przechodzi

Gość fettola
natka...spokojnie : ) nie wiadomo co ci jest.Może jakieś niedobory,nerwica...trzeba koniecznie sprawdzic jak są objawy.Ja na tarczyce biorę jedną tabl rano i po sprawie.Ale ty jeszcze nie wiesz co ci jest,więc spokojnie. Jak tylko będziesz mogla to koniecznie idż do lekarza.

Gość fettola
Wczesna ciąża hmmm.....różne są objawy.Znam dziewczynę co byla na obserwacji z powodu sepsy ,a to była ciąza :) Na to pytanie sama musisz sobie odpowiedziec,czy to moze byc ciąża.Najprościej zrobic test ciązowy i wykluczyc,albo potwierdzic.