Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g hrhrgt

Mam ochote a nie mam faceta :(

Polecane posty

Gość Mariolka_55
Nie radzę "związku bez zobowiązań" - takie coś nie istnieje. Zaangażujesz się prędzej czy później a facet i tak w pewnym momencie kopnie Cię w dupę. Jest tu taki topic o tym, poszukaj. Czyli zostaje Ci jakieś jednorazowe numerki - skoro jesteś dziewicą to też raczej nie dla Ciebie, chyba że skończy się na pieszczotach, oral itp. ;) Najbardziej polecam Ci jednak związek..nie musi być jakaś wielka miłość, ale żeby to miało ręce i nogi. Będziesz miała regularny seks :D No i raczej przypadkowy facet nie wyśmieje Cię z powodu dziewictwa (masz 24 lata a nie 34 :D). Albo zupełnie nie będzie to miało dla niego znaczenia, albo nie uwierzy, albo będzie porządny i nie skorzysta (bo pierwszy raz to powinien być wyjątkowy bla bla..). Zawsze możesz nie powiedzieć, za możliwe konsekwencje (ból, krew) nie odpowiadam :D powodzenia ;)

Gość g hrhrgt
wlasnie mam wrazenie ze dzisiejsi faceci sa tacy pseudo macho,ze nie dosc,ze by wysmieli to jeszcze by polecieli kolegom opowiedziec.. wiem ze gdzies tam istnieja porzadni faceci,ale ja jeszcze nie znalazłam zadnego

Gość darnierrr
mowiłasz że byłaś już w związku to jeszcze nie uprawialiscie seksu ? hmm.......

Gość Mariolka_55
Faktycznie, wiele facetów się pogubiło ostatnimi czasy ;) ale kobiet też nie są takie jak dawniej, wiadomo. Wszystko się zmienia. Porządnych jest sporo, ale czy akurat na nich zwróciłabyś uwagę? hmm..

Gość g hrhrgt
no napisalam,ze moj byly wymyslil,zebysmy czekali do slubu,a potem mnie zdradzal, po tym nie mam ochoty na zwiazki. przed tez mialam facetow,ale zanim dochodzilo do seksu to sie rozstawalismy

Gość g hrhrgt
wiem wiem wiem, pewnie nie zwrocilabym uwagi,ale mzoan to tez odwrocic - ja jestem cicha i spokojna, ktory facet zwrocilby na mnie uwage? :P

Gość g hrhrgt
no jak nie,jesli facet mialby wysposrtowane cialo i by był ladny to oczywiscie ze bym zwrocila. Porzadnosc skojarzyla mi sie od razu z cichym, troche przygarbionym,chudym chlopakiem,albo z grubaskiem.Nie wiem czemu,ot takie pierwsze skojarzenie - porzadny,cichy, taki ktory by nie zdradzil...

Gość bombaaaaaaaaaaa
najlepiej jakbys sobie znalazla wlasnie takiego niesmialego na jedna nocke - on sie zachwyci ze jakas mu dala i bedzie cie traktowal po krolewsku:D

Gość g hrhrgt
no,takiego bym chciala:D