Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Specjalistka od mody.

Polacy to brzydale ! sprawdziłam to przed chwila

Polecane posty

tak sobie ogladam naszą klase i kilkanascie kamerek na czacie ... masakra !!!!!!! nie wiem skad opinia ze polacy to ladny narod , to straszne kto takie brednie opowiada , polscy faceci to jedna wielka lipa niektorzy do 23 roku zycia fajnie wygladaja a potem ? bozzze kobiety z malych miejscowisci i wsi to kicz i tandeta , brzydzkie nijakie twarze w duzych miastach znow klony , czasami mozna trafic na perełke Szkoda ,ze jest tyle przecietnych i szarych ludzi. Moze jak chirurgia plastyczna bedzie popularna jak w Ameryce Poludniowej to nasz kraj bedzie piekny bo teraz to dnoooooo nie probujcie dyskutowac Moja znajoma pracowala w agencji modelek , zamykają ...z prostego powodu... nie ma ludzi !! Te ktore zostaly polaczą sie i koniec. Mamy tylko kilka znanych osob w swiecie mody ,Jagodzinską , Strus , rubik i tomka szmulewicza . EH

Ja akurat mam faceta , nie muszę biegać po dyskotekach

a czy to jakas roznica? Chce wytępić to glupie myslenie ,zachwalanie polskich kobiet pod niebiosa , o facetach szkoda gadac.

Gość blubbe8
no i co z tego ? tez jestem zwykla i nie uwazam ,ze Polki sa najladniejsze

Gość foldingdeliver
Uroda przemija,im szybcie to do ciebie dotrze,tym lepiej.liczy sie coś innego. Ogólnie masz za duże wymagania wydaje mi sie,tak generalnie. ameryka południowa?Jak patrze na brazylijki..to raczej sa brzydkie.Tylko nie wspominaj o dzieciach emigrantów z europy....

Widziałam ,ale to ze Polki i Polacy nie odnosza sukcesów cos jednak znaczy i nie mowcie mi o Joannie Krupie - w USA są takich TYSIĄCE - ona niczym sie nie wyroznia .

Gość ueeoeeooeoeoeo
No ta...Angielki mają brzydkie gęby , w skandynawii i niemczech to istna masakra - konskie gęby i ostre rysy twarzy , włoszki są zarosniete jak małpy a we francji elegancji kobiety sa zaniedbane - taka prawda ! to ze ty sie obracasz w swiecie mody nie znaczy ze wszyscy tacy są , mieszkalam kilka lat we francji i widzialam , do pracy byle jak ubrane , wlosy czasami tluste, zwis na wszystko .

tak?? to sprobuj odniesc sukces mieszkajac w PL. Stany to jedna wielka fabryka "gwiazd" i nawet najwiekszy pasztet moze byc slawny. Co to za kariera??

Gość ueeoeeooeoeoeo
no w usa to pelno jest gwazd-paskud :D