Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela bela

znowu zielony katar...

Polecane posty

Gość hela bela

Witam, moja córa (3,5 lat) znowu ma zielony katar. Bez gorączki, kaszlu... Co jej podać? CZy warto wybrac się do lekarza? Wolałabym tego uniknąc, bo tłok w przychodniach duży i nie wiadomo, czy tam dodatkowo czegoś nie złapie. Dodam, że niedawno skończyła antybiotyk... ja zwariuję z tymi chorobami :/

Gość adi_P
kup lampe soluxa i zrób kilka naswietlan na zatoki

jak ma często zielone katary to zrów wymaz z nosa. Nawet prywatnie, to z 20 zł kosztuje. Na zielony katar to mucofluid jest - na recepte i takie krople sinsuspret czy jakos tak.

Gość ja już mam tego dość
pryskaj jej nosek sterimarem i po 2-3min każ się wysmarkać powtórz kilka razy dziennie. Pomaga sto razy szybciej niż te całe otriviny i nasiviny! może twoje dziecko jest troszkę za duże na takie leczenie ale spróbój! ja za każdym razem tak leczę katar!

Gość hela bela
Tak... pryskam wodą morską i odciągam Fridą (żeby mieć pewność że wszystko wyjdzie), mam krople Nasivin - jak wyczyszczę nosek to zakraplam... To wystarczy? A może trzeba coś na bakterie? Mam w domu Bactrim? Podać??

nasivin strasznie wysusza, dawaj lepiej na noc. Nic sama na bakterie nie podawaj.

Gość CORE7
dziewczyno po faszerujesz tymi lekami trujesz dziecko zrób tak ja polecił(a) adi-p Soluxa lampę kilka naświetlań i po krzyku

Gość CORE7
dziewczyno po faszerujesz tymi lekami trujesz dziecko zrób tak ja polecił(a) adi-p Soluxa lampę kilka naświetlań i po krzyku

Gość hela bela
A ta lampa Solux to jakiś cudowny sposób na wszystko?? Na ból, katar i pewnie jeszcze na wypadanie włosów :D ja w takie rzeczy nie wierzę...