Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mi się nie chce

Lubicie chodzić na wesela?

Polecane posty

Gość jak mi się nie chce

Za kilka godzin wesele znajomych..... masa przygotowań, opiekunka dla dziecka, sukienka, włosy, paznokcie, prezent, kwiaty, kartki.... a tam ani się najeść - nie lubię takiej tradycyjnej kuchni, ani upić- bo rodzinka ęą patrzy i komentuje..... cóż, dla mnie to po prostu taki obowiązek wobec rodziny czy bliskich znajomych... tylko nie rozumiem tego podniecenia wśród znajomych, którzy twierdza, że mamy suuuper bo idziemy na wesele? A wy? lubicie chodzić na wesela?

Gość aoikjfv
czy tak lubimy????zwlaszcza ze trzeba wydac kase dla mlodych,fryzure itd. to jest droga impreza no ale przeciez lubimy lubimy.

Ja lubię, byle nie za często. Był czas, że miałam 7 wesel w jednym roku, zaczęło się nudzić:D Ale ogólnie jest fajnie, jak by nie było:)

lubię ale nie za często bo nudne ;) w zeszłym roku byłam na 5

Gość Zamiast
Ja też lubię. Ale to może dlatego że uwielbiam tańczyć, a wtedy jest zawsze okazja. Wiadomo że różne wesela są czasem to jest remiza z niezbyt dobrze grającym grajkiem, a czasem fajna impreza z dobrym zespołem. Staramy się nie odmawiać jeżeli ktoś nas prosi.

Gość ja nie lubię bo
tego typu imprezy mi nie odpowiadają, wolę się bawić wśród rówieśników ew młodszych od siebie

Gość ruanda
Szczerze nie znoszę, nie moje klimaty, muzyka głównie pod starsze pokolenie, potrawy również, mało gdzie serwują dobre wina, zazwyczaj jest tylko wóda. Konieczność tańców z obcymi ludźmi, bo jeden wujek z drugim się rozhulał, poza tym - nie lubię tak długich imprez, o 12 najchętniej poszłabym spać, dłuższe siedzenie to katorga.

llubię ale nie za często jakbym miała sie przejmowć ludzmi to bym zwariowała jem pije i robię to co chce i na weselu i w życiu :)

Gość fdbh
nie nawidzę, moj narzeczony tez dlatego nie chodzimy, a jak juz musimy to caly czas siedzimy za stolem albo spacerujemy. sami robi male przyjecie bez tancow. NIENAWIDZE WESEL.

Gość Ja też nie lubię
bo nienawidzę tańczyć. Taniec to jest dla mnie jedna z najgorszych czynnosci, nie rozumiem po co ludzie tanczą :D Oczywiscie nie przeszkadza mi jak inni tanczą, moge popatrzec, ale zawsze sie trafi jakis wuj albo kuzyn ktory koniecznie chce mnie zaciagnac na parkiet, wtedy mam ochote uciec :D

Nie za bardzo, chyba, że jest to ktoś mi bliski. Nie lubię natomiast chodzić na wesela pseudoprzyjaciół i jakichś bardziej wrednych znajomków.

Gość Anka28....
nie lubie bo jestem stara panna i nie mam z kim chodzic...

Tez nie lubię wesel,zawsze jest tam dużo ludzi,głośno,ciągle trzeba z kimś pić i gadać a tańcach już nie wspomnę nie umiem i nie lubię.Ide tylko na te co wypada ale na takim weselu tylko czekam do najbliższej okazji i się zmywam do domu.

Nie cierpię wesel, zazwyczaj omijam je szerokim łukiem, natomiast śluby w kościele bardzo lubię:-)

tak, ale tylko jeśli znam tam sporo osób. czyli żadko ma coś takiego miejsce ;) wesela u dalszej rodziny omijam szerokim łukiem bo też nie lubię tańczyć z rozhulanymi facetami, których nie znam. ale zabaw weselnych nie lubię.

Gość pisze się rzadko
🖐️