Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammmmmanna

męza zamkneli na 48h a ja w domu z dzieckiem placze...

Polecane posty

no przecież klub posiada jakiegoś właściciela ,menagera i ktoś coś wie na ten temat...do cholery

Gość załammmmmanna
ZADZWONIŁAM JUZ NA KOMISARIAT: POWIEDZIELI ŻE NIE UDZIELĄ MI INFORMACJI CO ZROBIŁ I KIEDY WYJDZIE..... NAWET JESLI JESTEM ZONĄ CZY MATKĄ CZY COS TO MI NIE POWIEDZĄ-TO SLOWA POLICJANTA KTORY ODEBRAŁ TELEFON!!!!! powiedzialam : a jak osobicscie przyjade? tez nic nie powiemy-jego slowa.

Gość dziewczyno
chodziło mi byś na policję zadzwoniła. Ale widzę że już to zrobiłaś. Poproś mame by się zajęła dzieckime i jedz sprawdź o co chodzi.Albo jedz z dzieckiem, może bardziej ich na litość wieźmiesz

Gość załammmmmanna
Amaleta! mam nadzieje ze bedzie tak jak napisałas.... modle sie o to.... boje sie zeby sie nie okazalo ze bedzie mial rozprawe io jakies groźne pobicia

Gość załammmmmanna
wg mnie nie ma sensu jechac na policje: bo skoro mi przez telefon juz zaznaczyli ze i tak nic mi na zywo na miejscu nie powiedzą to strata czasu i nerwow nby jechac....

Gość Naczelne Pastore Kafe
drogie dziecko musisz poszukać sobie innego opiekuna ten już spalony jest a swoją drogą za bójkę na 48 nie zamykają chyba że ze skutkiem śmiertelnym albo trwałym kalectwem

Gość załammmmmanna
teraz juz nie umiem normalnie życ... myslalam ze jak zwykle wstanę rano pojde sie umyc, wezmę dziecko na spacer(ladna pogoda) to juz nie potrafie...swiat sie wali...: -nie chce mi sie umyc... -nie chce mi sie wyjsc' chyba jednak te dni przesiedze w domua jak on do srody nei wroci to ide do mojej mamy mieszkac;(..... i wtedy w czwartek pojde na ten komisariat.... jesli on nie wyjdzie..

Gość załammmmmanna
przesiedze te dni w domu i juz.... nie chce mi sie życ;( mam tego dosc.... a jak wyjdzie to co? moze mu powiem że albo zmieni prace albo koniec z nami?! jego koledzy mu proponowali ze mu zalatwią normalną prace za 2500zł, a on nie chcial...a teraz takie problemy:(

Gość znam fakt
Naczelne Pastore Kafe- zamykają za bójkę na 48, więc nie gdybaj tu.

Gość ty jesteś jakaś walnięta
bez faceta nawet 5 min nie umiesz przeżyć? ile ty masz lat 15?? weż się uspokój,zadzwoń może do jakiegoś kolegi z którym pracuje może będzie wiedział co się stało? jeśli do jutra nie wróci,pójdź na komisariat, a następnie odwiedź prawnika a nie będziesz teraz nic nie robić i beczeć -jezu co dziunia:O

Gość załammmmmanna
Amaleta ! kochana jestes!!!! dziekuje ci za te słowa otuchy!!!!! postaram sie uwierzyc ze bedzie jak mowisz(tez chce zeby tak bylo) no to jest bardzo mozliwe ze komus coś złamał np. reke, noc itp. (kiedys tak zrobil ale nikt go nei zglaszal an policje) pewnie tym razem mu sie nie upiekło.......... więc co robic? mowisz ze powinnam sie starac nie plakac, czekac do srody i tyle? ?> a jak do srody nie wroci to w czwartek pojsc do mamy i zostawie z nią dziecdko i pojade na komisariat?

Gość do autorkiiiii
jakos mi to smierdzi marna niedzielna prowokacja....kazda normalna kobieta juz byłaby na tym komisariacie i DOMAGALA SIE!! wyjasnienia o co chodzi! musza ci powiedziec z jakiego paragrafu go zatrzymali! musza i juz! a jesli to prowokacja to daje 4/10 bo sama sie nabralam:D

Gość załammmmmanna
dobrze, wiec postaram sie ogarnąć, uspie małą potem jak sie obudzi pojde z nią na spacer... wroce i bede udawac ze wszystko ok, bede zyła nadzieją ze on wroci do srody.... przeciez 48h to powinien w srode wrocic... no nie?! bo chyba nie ma sensu lezec i plakac.

Gość do amaletta
a jak ten twoj rozowy sceariusz jest nieprawdziwy to co?jak kolesia zamkneli za dragi,za gwałt to co?

też mi się wydaje że jednak to prowo,autorka do czw chce czekać hahahah

Gość cegla1998
Wiem z doswiadczenia,ze nie musza ci przez te 48h udzielic info z jakiego powodu zatrzymuja. wiec bez sensu,zeby tam jechala. Jezeki po 48 h go nie wypuszcza to przewioza go do aresztu,czego Ci nie zycze.

Gość no prosze prosze...../
PROWOKACJA!!!!! 0/10 A WY ŁYKACIE JAK MŁODE PELIKANY!!!!

Gość dziewczyno
a czemu chcesz zamieszkać z mamą? przecież nic nie jest przesądzone a ty już sobie tak zycie planujesz

Gość załammmmmanna
skoro mi policjant powiedzial że mi nic nie powiedzą to nie powiedzą! i nic na to nie poradzę!!!!!!!!!!! przeciez jak pojde na komisariat i bede udawaała histeryczne ktora sie domaga wyjasnien to mnie wyśmieją.... skoro mają takie zasady ze nic nie mowią trudno. wyjkasnien moglabym sie domagac jesli by go trzymali do czwartku

Gość załammmmmanna
ja chyba wpadlam w jakiś szał.... łzy mi ciekną, mam dość tego.......... więc wg was on raczej do srody wyjdzie/.!??????!!???? a jaak wyjdzie to bedzie mial rozprawe czy niekoniecznie????!

Gość marna prowo
na poziomie dziewczynki 15letniej. Lasko słabą fantazję masz.

Gość llalalallalalal
tępa strzalo,48 godzin od 5 rano w niedziele mija we wtorek o 5 rano..umiesz kurwiszonie liczyc?

Tak ,ogarnij się .Przecież nie możesz do środy się nie myć.....a i dziecko potrzebuje opieki 😡😡

Gość pomarańczowa wazelina
odbiegając od tematu troszkę... autorka nie martwi się o męża, tylko pieniądze jakie przynosi i dach nad głową tyle tylko mogę wywnioskować z tych wypowiedzi

Gość załammmmmanna
ja zwariuje.......... nie wiem co robic..... bo wg mnie nie ma sensu tam jechac skoro i tak mi nic nie powiedzą zastanawiam się czy on wyjdzie w srode ? bo jesli to 48h to w srode powinien wyjsc czy wtrorek????? a jak ktos wychodzi z trzn ":dołka" to ma zawsze rozprawe czy nie?

"Zatrzymanie Rozdział 27 KPK - środek przymusu w postaci pozbawienia wolności, jaki ma prawo zastosować policja lub inne uprawnione organy ścigania (Centralne Biuro Antykorupcyjne, Centralne Biuro Śledcze, Straż Graniczna, Żandarmeria Wojskowa i inne) w stosunku do osoby podejrzanej, jeżeli istnieje uzasadnione przypuszczenie, że popełniła ona przestępstwo i jednocześnie zachodzi obawa, iż się ukryje lub zatrze ślady przestępstwa. Zgodnie z Konstytucją RP i kodeksem postępowania karnego, zatrzymany powinien być niezwłocznie i w zrozumiały dla niego sposób poinformowany o przyczynach zatrzymania, z którego należy sporządzić protokół. Zatrzymany powinien być zwolniony niezwłocznie po ustaniu przyczyn zatrzymania, po maksymalnie 48 godzinach.'"

Gość pomarańczowa wazelina
poza tym (jeśli to prawda) jest kobietą ogromnie niezaradną - czy pójście na komisariat to jakieś wyzwanie? Wziąć dziecko pod pachę, narobić trochę histerii....jakieś policyjne serce na pewno się skruszy :)

Gość załammmmmanna
martwie sie o : męza, o to że jak go zamkna to nie bedziemy razem a ja umre z tesknoty, nie wytrzymam tego!!!!!!!!! naprawde go kocham i martiwe sie tez tym ze co ja zrobie, zen nie bedzie pieniedyz na dziecko, na nic, a mama nie pracuje... co aj zrobie... martwie sie że bede tez wtedy musiala sie stąd wyprowadzic... bo nie bede miala na czynsz na nic... ale chodzi mi o niego jako o osobe, o to ze dziecko straci ojca

Nie wszyscy muszą być zaradni....Poza tym dziewczyna wpadła w histerię. Powinna chyba zadzwonić po mamę , koleżankę .Powinien ją ktoś spionizować.Jak na razie jest sama,....tak to widzę:( :0

tiaaaa,już szukaj nowego kochasia,który cię utrzyma:D:D::D