Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammmmmanna

męza zamkneli na 48h a ja w domu z dzieckiem placze...

Polecane posty

Gość załammmmmanna
do matki tez nie chce jechać jej tam smędzic;( nie chce jej klopotu robic i tak jest biedna i w dodatku szuka pracy , teraz do mnie dzwonila mowila tak: nie zamartrwiaj sie, top jego zycie, tpo on pojdzie siedziec a nie ty, zawsze mozesz do mnie przyjsc mieszkac, nie martw sie, czekac na razie do srody a jak nie wyjdzie to przyjedz do mnie z dzieckiem i potem zobaczymy co dalej bedzie"

Gość dziewczyno
ty w kólko jedno i to samo powtarzasz!!! CZytasz co ludzie do ciebie piszą?- bo wnoszę , że nie! Jeżeli masz takie problemy , że nie wiesz co zrobić to jak ty urodziłaś to dziecko? jak je zamierzasz wychować skoro palcem do nosa nie potrafisz trafić? I twoje dylematy, szczepić nie szczepić , jechać do matki, nie jechać? puknij no się młotkiem w głowę, może mózg zacznie lepiej pracować. Powinnaś wziasc dziecko pojechac na miejsce i się dowiedzieć. Niestety tak jest jak dzieci mają dzieci. Ty nie dojrzałaś emocjonalnie do wychowywania dziecka. Co do słoiczków. Warzywa są tańsze niż słoiczki

Gość napisz jeszcze raz ze...
pojdziesz sie umyc i po chleb i zwymiotuje teksty masz jak moj 13 letni syn ja pierdole nooo wy naprawde to łykacie???

Gość do a ja nie płaczę
no rzeczywiście sytuacja do bani. a Twój facet był ubrany czy nagi? bo może byli tak najebani, że sami nie wiedzą co się wydarzyło, ona się dała mu po pijaku trochę pomacać i tyle... marna pociecha:(

Gość napisz jeszcze raz ze...
do zalamanej- to o gwalcie to chyba byl podszyw ale autorka jest tak zapatrzona w swoje posty ze nie zauwazyla tego drobnego faktu:O żenua

Gość podniosę, bardzo ciekawa jeste
up

Gość Tez się rozesmialam
fajnie to wyglada kiedy ktos tak roztrzesiony pisze ze dziecko wlasnie lezy na macie edukacyjnej :D

Gość Tez się rozesmialam
A pisze tak jakby on conajmniej umarł ..... Był kochanym ojcem o mężem .. Był...

Gość załamannnnnaaa
wrocilam ze spaceru z dzieckiem (bylam po 3 bulki by cos zjesc) zreszta i tak nie chce mi sie jesc... wrocilamw tempie expresowymz tego sklepu bo mała tak piszczala w wozku mimo ze zjadla mleko i miala sucho(czula moje zdenerwowanie), teraz siedzi w lezaczku obok, napisalam smsa do mamy zeby przyjechala, bo nie chce zeby dziecko caly czas na mnie patrzylo jak placze..... ja czuje ze bedzie źle... mam zawsze pecha,.zawsze jak jest dobrze jak mam kochanego faceta to mi go coś odbiera.

Gość załamannnnnaaa
pisze"był" bo wiem i czuje ze on juz nie wroci po tcyh 48h, czuje, bo mam zawsze pecha..... zawsze jak mi na czyms zalezalo tro tego nie mialam:( poprostu mi tak tego żal , co ja bym dala zeby wrocil i powiedział że nawet rozprawy nie bedzie.

Gość mamachichi
ja ju z Ci pisałam-wyluzuj, za drobne rzeczy do więzienia nie biorą-bo te są przepełnione i nie ma miejsc, wróci we wtorek i wszystko będzie ok,no chyba, że jest coś o czym tu nie pisałaś

Gość przesadzasz kobieto,
nawet największa histeryczka nie zachowuje się tak jak Ty, wiec dla mnie to jawna prowokacja.

Gość załammmmmannaa
ale przeciez nikt z nas nie wie czy on nie pobił kogos strasznie , np. ze komus nogi polamał czy w brzuch nozem dał... nikt tego nie wie... dlatego sie tak zamartwiam!!! gdyby to byly takie zaczepki i popocchanki bez skutkow dla pobitego to by go chyba na 48 nie wzieli?

Gość Myszunia:o)
Czyli ten Twoj mezulek to niezly chuligan . No w sumie co tu sie dziwic ochroniarze juz tak maja.... Gdzie on stoi na tej bramce ??

Gość załammmmmannaa
sluchajcie!!!! moja kolezanka ma faceta ktory stoi na bramce obok klubu w ktrorym stoi mąż na ochronie i dowiedzialam sie że moj mąż bardzo pobił jakiegos faceta i go zawineli-widział to ten chlopak mojej kolezanki, wiec nie chodzi o narkotykli, nie chodzi o gwałty. juz wiem co sie stało.

Gość załammmmmannaa
przed chwilką do niej zadzwonilam i prosilam ją by zadzwonila do swojego faceta ze pewnie on cos wie bo tam stoi.... on wiedzial i wlasnie jej powiedzial tak:" pobił typa, wezwali policje, była bójka, zawineli go

Gość załammmmmannaa
o i powiedział że on tego na wlasne oczy nie widzial , bo w klubie obok był w tym czasie.... ale ponoć była krew (tak slyszal od kolegow)

Mam pytanie dlugo jestescie po slubie ??

Gość no to niezły ten twój
mężulek, nie chciałabym być z takim za żadne skarby świata

Gość mamachichi
no to widzisz, dostanie jakieś zawiasy i tyle, swoją drogą dziwie Ci się, że nie znasz swojego męża na tyle, że nie wiesz na co go stać, jakbyś go dobrze znała, to byś się nawet nie zastanawiała nad gwałtem czy dragami

Uspokój się, weź głeboki oddech... musisz się ogarnąć. W chwili zdenerwowania, widzimy tylko najczarniejsze scenariusze, zobaczysz, że za jakiś czas sama się zorientujesz jak panikowałaś. Nie marnuj swojej energii na użalanie się nad sobą, bo masz dziecko, które chłonie Twoje zdenerwowanie jak gąbka. Zastanów się co możesz zrobić, żeby polepszyć sytuacje... Ja dzwonilabym na policje i probowalabym sie czegos dowiedziec. Jak to nie moga Ci udzielic informacji? Komu moga jak nie Tobie?! Dzwon i dzwon, az czegos sie nie dowiesz. Nie boj sie podniesc glosu- Ty masz PRAWO wiedziec co sie dzieje z Twoim mezem. O pieniadze sie nie martw, bo jestem pewna, ze w razie czego mama Ci pomoze. No i usokoj sie i zajmij sie czyms- porysuj z dzieckiem, idzcie na spacer.....

Gość mamachichi
już nie wspominając o tym, że raczej bym nie chciała mieć takiego bitnego męża, choć z drugiej strony nie wiem, może był zmuszony do takiej rekcji...

no to niezły ten twój a czego sie mozna spodziewac po takich ochroniarzach ?? Oni tylko nawpieprzaja sie odzywek czy koksikow wygladaja jak goryle a we lbie pstro!! Majac zone i malenkie dziecko trzeba myslec o rodzinie a nie o szczeniackim zachowaniu !!

Gość załammmmmannaa
mama mi nie pomoze, sama obecnie nie pracuje i jest na etapie szukania pracy....dzisiaj pojechala do wujka na pisac na komputterze i drukowac cv zeby poroznosić i dlatego nie moze do mnei przyjsc pocieszyc....... moj ojciec ma pieniadze ale sie na mnie wypiął ma nową zone nowe dzieci.... moi dziadkowie nie mają jak mi pomoc.... mieszkają w innym miescie ... ja bym naprawde z wielką chęcią i zapałem poszla do jakiejkolwiek pracy ale z kim zostawie dziecko?! nie mam z kim..... opiekunki nie wynajmę bo jak zarobie 1300zł to bym jej calą wyplate oddac musiala..... jesli go zamkną to bede miala naprawde ciężką sytuacje, bo mielismy w planach dac dziecko do zlobka razem ją na zmiane odbierac, bo ja nie znajde pracy tylko na jedną zmiane.... nie ma takiej z moim wyksztalceniem, bo w kazdym sklepie, w telemarketingu sprzataniu tipsach, sklepach nie ma prayc an jedną zmianem, tylko 2

Gość załammmmmannaa
myszunia, masz moze tro che racji..on powinien myslec o nas zanim zaczał sie bić.... ale nie pomyslal , bo jest nerwowy.... nic nie poradze, wiele razy mu to tlumaczylam , prosilam zeby uwazał.... wczoraj jeszcze byl taki fajny dzien : bylismy z dzieckiem razem an spacerzem, potem wrocilismy on rozbierał małą z kurtek itd.... potem sie z nią bawił, potem przed wyjsciem był miły calowal mnie, rpzytulał i poszedl na te cholerne balety.....:(

Gość załammmmmannaa
ok, wiemy już o co chodzi co zrobił.... ciekawee co bedzie dalej?

Gość załammmmmannaa
nabrałam was to jest prowokacja. Ha ha ha

niech idzie do pudła, wreszie poczytamy o czymś innym niż tylko o tym że stoi na bramce a Ty tego nie chcesz, na Sylwestra z Toba isc nie chciał, nigdzie z Toba nie wychodzi, nie w domu nie robi itd. pobił człowieka? - to słusznie go zawinęli. niech siedzi jak najdłużej.

Gość załammmmmannaa
to nie prowokacja...

Gość do taajasne
kurwa, cos sie laski uczepila?co to ona kogos pobila? szmata z ciebie niezla mamusiu za dyche...zajmij sie swoim bachorem z niezlego kurestwa:O przyganial kociol garnkowi co??? lepsza nie jestes szmato wiec trzymaj morde bo jak widze twoje brednie to mnie szlag trafia:O