Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammmmmanna

męza zamkneli na 48h a ja w domu z dzieckiem placze...

Polecane posty

Gość załammmmmanna
ja nie wiem lepiej, nie wymądrzam sie, tylko poprostu powtorzylam slowa policjanta ktore mi powiedzial przez tel: " nawet jak pani przyjdzie osobicie to i tak nie udzielimy zadnych infoirmacji)

Gość nobezjaj
łe tam, ale bujda, zaczęłam czytać to myślałam, że naprawdę jakaś kretynka się trafiła, ale teraz widzę, że komuś się nudzi po prostu i prowokacje wymyśla niezłe było - jestem z bardzo dużego miasta, nie chce powiedzieć skąd - bo właściwe czemu, rozumiem, gdyby z małego - ktoś może cię znać, rozpoznać jakimś cudem, ale jeżeli naprawdę byś była z dużego, to co ci szkodzi powiedzieć z jakiego? rozumiem, że obawa bierze się stąd, że następne pytanie jakie padnie to będzie - jaki to klub i tu sprawa się skomplikuje:-P

Gość załammmmmanna
dziecko teraz zasnęło, a ja mam czas by jeszcze na necie poczytac o tym 48h.... mąz niby twierdzil ze jego koledzy jak siedzieli na 48h, to zawsze wychodziliz tego cało.... kiedys mnie nawet ostrzegl ze moze sie tak stać w jego przypadku bo roznie to bywa....-tak mwoil... mowil że na 48h to nawet mogą jakiegos typa zamknąc ktory cos stłukł, kogos pobil, cos zrobil itd.... i zastanawiam sie co bedzie dalej.................. zasnatanawiam sie nad tym skoro jest niedziela to czy te 48h nie przedłuzą sie? ?

Mogą mu przedłużyć do 72h jeśli pójdzie do sądu wniosek o tymczasowe aresztowanie. Jeśli sędzia go klepnie to będzię siedzieć dalej. Tak czy siak, ma prawo do kontaktu z adwokatem, może więc zadzwoń do jakiegoś, niech jedzie na komisriat.

Gość hjhdwghd
brawo, dobrze, ze to napisałaś, bo mi by się nie chciało tyle:D, bardzo duże miasto :D dobre, dlatego prowokatorce zadałam to pytanie:D A tę odpowiedź z ust mi wyjełaś :P

A niedziela nie ma tu nic do rzeczy- nie mogą tego przedłużyć. Wytłumacze Ci to tak- można kogoś zatrzymać na maks 48 h co nie oznacza, że ma już postawione zarzuty. Może mieć nie musi. Mogą złożyć wniosek o tymczasowe aresztowanie do sądu i wtedy czas zatzrymania wydłuża się do 72 h.

Gość One ta maja
Powinnas byla to przewidziec. Masz tylko 120 zl? A gdyby np umarl ( wypadki sie zdarzaja) to co bys zrobila? Pod most? Pieknie sie urzadzilas w zyciu. Gratuluje.

Gość hjhdwghd
zrobie tak, poczekam do środy, jak w srode nie wroci to pojde do matki z dzieckiem, pojade nja komisariat, powiem im że mial siedziec 48h, a ze nadal nie wyszedł i ze go nie ma, co am robic itd.,...dobre? A ten tekst powala na łopatki:D do środy na dupie będzie siedzieć:D Prowokacja a ludzie się nakręcili, każda normalna osoba, już załatwiłaby opiekunkę do dziecka i była na policji, a nie głodne teksty pisała na kafeterii:D Pozdrawiam i do następnego postu przygotuj się lepiej:P

Gość załammmmmanna
dzwonilam jeszcze raz jakis inny policjant pogadal zemne i wiecie za co oni go zamkneli? zamkneli jego i 3 jego kumpli za zbiorowy gwałt na jakiejs malolacie... chyba tego nie ogarne nigdy sziedze i becze co ja mam zrobic???

Gość bo tak i już
Oczywiście że nikt jej nie udzieli informacji ponieważ autorka jest osoba postronną dla sprawy ! wglad do akt ma tylko adwokat i to on może przekazywać informacje rodzinie. Ale przy tak wczesnym stadium na miejscu autorki poczekała bym te dwa - trzydni na rozwój sytuacji, ponieważ jej mąż może być tylko podejrzanym i za pare godzin zostanie zwolniony. stanie się też tak jeśli postawia mu zarzut np. rozboju itp. jesli nikomu nie stało się nic powaznego. Problem będzie jeśli policja, a raczej sad zdecyduje się zatrzymac chłopa wówczas to znaczy że coś powaznego się dzieje.

Gość a ja nie płaczę
w 8 minut zdążyła zadzwonić na policję i napisać posta - niezłe

Gość bagietta
Dziwna jestes:O Ja bym nie czekala bez wzglegu na to czy powiedza czy nie.Ubieram maluch i nawet spacerkiem udaje sie na komisariat.Tam tez siedza ludzi i nie wierze,ze nie dowiedzialabys sie czegos wiecej Mialam taka sytuacje,ze jeden z moich rodzicow,z ktorym nie utrzymywalam kontaktow w ogole mial wypadek i trafil do szpitala.Powiadomil mnie daleki kuzyn.Jednak nie podal szpitala a nawet miejscowosci,do ktorej mogl trafic $ godziny zajelo mi obdzwanianie wiekszych szpitali w okolicach zamieszkania mojego ojca W koncu sie udalo i lekarz tez powiedzial,ze przez tel nie udzieli informacji.Wyjasnilam swoja sytuacje,powiedzialam,ze mieszkam 700km od ojca,ze nie mialam z nim zadnych kontaktow,.Blagalam,plakalam Doktor podal stan chorego,rokowania,nawet wzial nr tel,ze jakby cos sie dzialo to zadzwoni Niestety za kilka godz tel-ojcie umarl:(

Gość załammmmmanna
ja wlasnie nie rozumiem tego:L jak moge byc zoną i mi nie chcą powiedziec co z moim męzem kiecdy wyjdzie i przeciez nawet jakby mial juz zostac aresztowany na dluzej to powinni mi o tym powiedziec gdy pojde osobicie!

Ha ha Dobre...Laska wyrywa kolesia z bramki,zachodzi w ciaze,on na nia robi a teraz go zamykaja ...ha ha ha -Zycie !

No to jak za zgwałcenie, to nie wyjdzie. Podejrzanym jest od momentu przedstawienia zarzutów, wczesniej to osoba podejrzana.

A Ty kobieto jedz na ten komisariat..Jak maja uwierzyc na policji ,ze jestes zona ? Przez telefon..? Nie wiem ja bym nie usiedziala..

po co sie wiazalas z ochroniarzem ? a teraz jak sie okazuje gwalcicielem... nie rozumiem takich kobiet ktore pchaja sie prosto w gowna a pozniej dziwia sie ze im sie zycie spierdolilo

Jak mu klepną tymczasowe aresztowanie ( i tu bład kogoś bo może być dłużej niż do 3 mcy, polecam tu lekturę art 263 KPK bo nie chce mi sie tego pisac, generalnie w postepowaniu przygotowawczym moze to byc 12 mcy) to sad ma obowiazek cie powiadomic, bedziesz jkuz wiedziala. Moja propozycja, moze zadzwon po tego adwokata co?

Gość 8818811
Dno totalne i kilo mułu...

Gość hjhdwghd
czy na tym kafe są same bezmózgi, lasce się nudzi nakręca marne prowo, jest w tym mierna niestety........ nikt jej nie powie, za 8 minut już wie.... przez telefon.... inny oficer dyżurny!!!!!!!!!!:D jeszcze z tą debilką będziecie pisać:P

Gość pochwalić się chciała
MYŚLĘ ŻE MĄŻ SIĘ BAWI GDZIEŚ ZAJEBIŚCIE A JEJ ŚCIEMNIA ŻE GO ZAMKNELI

Gość monika3333322222
marna prowokacja 😴 autorka jest tak tępa, że nawet nie pomyślała ze wszyscy od razu zauważą że zamiast cipa głupia jechać na komisariat to dalej pisze bzdury ze jej tam nic nie powiedzą :D Gdyby to była prawda to policja ma obowiązek powiedziec o tym najblizszej rodzinie oczywiscie nie przez telefon ale muszą powiedzieć. Niestety ci nie wyszło prowo więc 0/10 🖐️

Gość załammmmmanna
jsa mam rpoblem, a wy mnie wyzywacie.... mąż sie nigdzie nie nawi bo dzownilam przeciez na komisariat i potwiersdzili ze tam jest!

Gość autorko droga aa
nie szkoda ci czasu na takie prowo?? po paru postach jestem pewna ze albo masz "analfabetyzm" albo to prowo. dziecko siedzi na dywanie bawi sie grzwchotkami... dziecko siedzi na bujaczku.... dziecko jest na macie edykacyjnej.... nosz kurwa a ty w mieszkaniu bedziesz czekac do srody? i jezscze boisz sie ze ci 120 zl ie starczy... heheheheeh ludzie to maja czas, szkoda mojego na czytanie tego wszystkiego..

Gość n uhr1iu4htri24uthb
policja ma obowiązek powiedzieć? właśnie że nie zawsze mówią. koleżanki męża zawineli i nic się nie dowiedziała od policjantów. Dopiero po kilku dniach pani prokurator udzieliła jej informacji.

Gość załammmmmanna
już wrocil mąz do domu, właśnie go wypuscili. okazało sie że ktoś próbowal włamac się do sklepu i mój mąż dopuścił sie bijatyki ale sprawa juz sie rozwiazala. dziekuje tym normalnym za odpowiedzi. juz uciekam... nastepny wpis to bedzie podszyw, to jest moj ostatni. zegnam

Gość załammmmmanna
przeczytalam na jakims foryum prawnych przed chwilka ze gdy nawet mąż siedzi an 48h to nie udzielą mi informacji kiedy wyjdzie i za co tam jesty itd.

Gość do a ja nie płaczę
pokłóciliście sie i poszedł bez tel. i pieniędzy? i co teraz zamierzasz?

Gość pochwalić się chciała
TY IDIOTKO JEDNA DZWONIŁAŚ A ODEBRAŁ PEWNO KOLEGA TWOJEGO CHŁOPA NA IMPREZIE JEST GDZIEŚ I KOLEGA SIĘ PODSZYWA POD KOMISARIAT TY POWINNAS TAM JECHAĆ I PO SPRAWIE A OGLĄDAŁAŚ NA WSPÓLNEJ?

Gość załammmmmanna
ten poprzedni wpis to byl podszyw.... ok, trudno, ja nic juz nie proadze.... bede musiala czekac do wtorku , jesli go nie wypuszczą pojde w srode do mojej matki z dzieckiem wtedy pojade na komisariat i sie dowiem co dalej......................