Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Forum zmienia się z ciąży i macierzyństwa na STARACZKI - wszędzie one!

Polecane posty

Kafeteria to forum wolne, otwarte i anonimowe. Nie widzę powodu żeby odmawiać zakladania wątków i prowadzenia na nich rozmów osobom które chcą mec dzieci i staraja się o nie. Nie ma też powodu by rozmawiały tylko na jednym wątku bo takich osób jest duzo. Przecież te ktore się nie starają nie muszą tego czytać! Życzę owowcnych starań wszystkim "staraczkom"! :) I zaoraszam do odwiedzenia topiku z mojejstopki. Warto to wiedzieć a w razie potrzeby napisać o swoim problemie :)

Gość dgjhdjkdfjhdgjkhgj
Planować dziecko w wieku lat 17, co z tego że byłaś z ojcem dziecka 5 lat? To jak zaczęłaś swój związek miałaś 12, nazywasz to związkiem w tak młodym wieku? Bo ja jak miałam 12 lat to pisałam po kryjomu walentynki i czekałam na swój pierwszy pocałunek :P Jak widzisz większość ma zdrowe podejscie - nie podoba im się temat to go nie czytają, tematy staraczek nie są zakładane w życiu erotycznym, tu jest ich miejsce, nie chcesz to nie czytaj, proste, tak samo robię, ale dla Ciebie to widać zbyt trudne :o Żeby nie było - nie jestem staraczką

Gość ha ha ale jaja
i co wszedzie sie chwalisz ze niby pracujesz a szukalas pracy chalupniczej? pewnie facet przestal ci dawac na kosmetyki i chcesz dorobic...buahahahahahaha. czyli z twoja praca to taka sama sciema jak z planowanym dzieckiem...jak dla mnie jestes patologia i tyle🖐️

Gość sdsdfsdsdf
Autorka scieme wali ,na innym temacie pisala ze urodzila dziecko planowane w wieku 17 czytam 18 lat i starala sie o nie rok :O

Gość sdsdfsdsdf
czy tam*

zapomniałam nicka i wszystkie inne xD Szukam pray chałupniczej bo nie mogę legalnie pracować iż jestem ZATRUDNIONA - czyli pracuję . Nie mam zamiaru się tutaj kłócić . Nie pochodzę z rodziny patologicznej . Jedziecie po mnie a sami osądzacie i rzucacie pochlebstwami . To wy zachowujecie się patologicznie wypisując takie rzeczy . I to wy jesteście niedojrzałe tak się zachowując. Ktoś napisał że zabrakło mi argumentów. Nie nie zabrakło, nie mam zamiaru siedzieć godzinami na laptopie i wymyślać co rusz głupie i bezpodstawne argumenty . Wolę ten czas poświęcić dziecku i życzę innym mamom aby zamiast wypisywać głupoty 24 na dobę na kaffe , poświęciły trochę czasu swoim dzieciom . Chyba że są tu same zbuntowane staraczki.

sdfsdf - a powiedz mi czy jest coś trudnego w obliczaniu ? Ciąża trwa 9 miesięcy, plus plany rok. Jak byś poczytała pare moich innych topików to wiedziała byś że w ciążę mniej więcej zaszłam w dzień moich 18 urodzin plus 9 miesięcy ? dalej 18 . :) Nie musisz dziękować

Szukam pray chałupniczej bo nie mogę legalnie pracować iż jestem ZATRUDNIONA - czyli pracuję . co ty bredzisz? ktoś ci broni pracować na kilku etatach?

Przeszkadza mi bo gdybyście logicznie myśleli jeżeli zatrudnię się np na pół etatu to dużo nie zarobię . A tak to dostaję 400 zł wychowawczego a przy zatrudnieniu wychowawcze by mi odebrali więc po co mam robić za podobne pieniądze skoro mogę poświęcić dziecku czas być z nim a dostawać taką samą kwotę

Gość heheheeeee
"Jedziecie po mnie a sami osądzacie i rzucacie pochlebstwami"(!!) "pochlebstwo słowa schlebiające czyjejś miłości własnej, obliczone na przypodobanie się komuś Czyli ci sie tu wszyscy staraja przypodobac? Bardzo cie chwalą- no to chyba sie cieszysz.

Gość hahahahahaha.........
mloda mamo ty juz nic nie sciemniaj bo za glupia nawet na dobre klamstwo jestes :D

Ktoś napisał że zabrakło mi argumentów. Nie nie zabrakło, nie mam zamiaru siedzieć godzinami na laptopie i wymyślać co rusz głupie i bezpodstawne argumenty . za to siedzisz i wymyślasz głupie tamaty

Gość hahahahahaha.........
pochlebstwo sie wyksztalconej mamusi z oszczerstwem pomylilo :D

Szukam pray chałupniczej bo nie mogę legalnie pracować iż jestem ZATRUDNIONA - czyli pracuję . napiszałaś co wiedziałaś i teraz się nie wykręcaj głupio

Gość Kavya
I o czym Wy tu debatujecie?! Planować, starać się, zachodzić, nosić i rodzić, małe tłuściutkie i różowe bobaski! Nie psujcie sobie humoru ani oszczerstwami, ani pochlebstwami - szkoda życia i energii :D Pozdrawiam Wszystkie "staraczki", planujące i już posiadające :))) Mamuśki wszystkie łączcie się!!! A nowych topików nigdy nie za wiele ;))

jak komuś przeszkadają dziewczyny które się starają o dziecko to niech nie czyta, ja uważam, że myślą o dzieciach właśnie, czyli to odpowiednie dla nich miejsca i życzę im wszystkiego naj naj, żeby jak najszybciej się udało. Sama wiem, jak to jest czekać na pozytywny wynik testu, a najłatwiej jechać po kimś prawda, a nie wspierać???? Pozdrawiam staraczki :-)

Gość ZA TO TY MŁODA MAMO
JESTEŚ JUŻ WSZĘDZIE!!! DENERWUJĄ CIĘ "STARACZKI" A NIE POMYŚLAŁAŚ, ŻE TY TEŻ DZIAŁASZ NA NERWY... TYLE TO NOWYCH TOPIKÓW A GDZIE SIĘ NIE WEJDZIE TO SIEDZI KTO?MŁODA MAMAA A I TE JEJ MĄDROŚCI...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
młoda mama ta dziewczynka to twoja córcia?jak tak to współczuje takiej matki...jak mozesz(i do innych mamusiek)wstawiać zdjęcia swoich dzieci na kaffe??????????????????????????dzizysss na kaffe???????!!!!!!!!!!!!noł łej:O

Gość do jjjjjjjjjjjjjjjjjj
Sliczna dziewczynka:) a matka taka glupia!i wez to zdjecie wykasuj:Opo co sie pytam?po co wystawiasz male dziecko na publicznym forum:O