Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majówka85

więzienie

Polecane posty

Gość majówka85
Darker...walnij się w ten swój zakuty i głupi łeb...nie wiem jak mozna być takim egoistą i idiotą osądzającym i wyzywającym innych ludzi...żebyś nigdy w życiu nie musiał stanąć przed jakąkolwiek tragedią w swoim zyciu !!!!!!!

Gość xxx2222
po prostu w naszym kraju można trafić do puchy za to że ktoś coś powie nie potrzeba żadnych dowodów ale nikt Cię tu nie zrozumie bo to ludzie których nigdy to nie spotkało jeszcze jak ich ktoś w coś wmanipuluje albo przypadkiem im się coś trafi to wtedy zrozumieją. Musisz się ogarnąć walczyć o odroczenie kary a poźniej o zamiane na zawiasy. Bedzie dobrze

Kryminalista kopnie w dupę??? Wsadzi nóż?? Za duzo horrorów. Nie każdy facet , który siedział jest kryminalistą. Nie każdy kryminalista jest potworem. Twoim zdaniem ci "normalni" nie rzucają ??? Twoim zdaniem ci "normalni" są lepsi? Ok . Więc jak wytłumaczysz , kiedy czytamy w gazetach: np. znany lekarz, ojciec 3 dzieci,przykładny mąż i ojciec, szanowany obywatel w zeszłą sobotę zamordował swoje dzieci,żonę i się powiesił? Tak , tak...pewnie choroba psychiczna. Księża gwałcą dzieci, psychologowie molestują, matki zabijają dzieci. Mam cie!!!

Jaka niby tragedią? Twój fagas to kryminalista i dostanie za swoje.

Gość 626262425526
Przecież tylko miękkie faje które nie miały doczynienia z policją mogą tak pisać i ślepo wierzyć w sądy prokurature i policję.

"Kryminalista kopnie w d**ę??? Wsadzi nóż?? Za duzo horrorów." Chyba ty. Tacy nie wyglądają jak na filmach. "Nie każdy facet , który siedział jest kryminalistą." A kim? Więźniem sumienia? Czy Amnesty International o tym wie? Nie chodzi mi o areszt tymczasowy. Tu sprawa toczy się 11 lat, facet dał dupy i zapłaci za głupotę. "Twoim zdaniem ci "normalni" są lepsi?" Ten jej też był "normalny". Do czasu.

Gość majówka85
Nie jest żadnym kryminalistą...aż płakać się chce czytając wasze durne i poje***ne wypowiedzi......

"Mam cie!!!" Chuja w dupie masz :D Trzeba mądrze wybrać faceta.

"Nie jest żadnym kryminalistą...aż płakać się chce czytając wasze durne i poje***ne wypowiedzi......" Trzeba było mądrzej wybrać faceta.

po prostu w naszym kraju można trafić do puchy za to że ktoś coś powie nie potrzeba żadnych dowodów ale nikt Cię tu nie zrozumie bo to ludzie których nigdy to nie spotkało" a podasz jakiś przykład takiego oskarżenia i osadzenia w pierdlu? czekam :)

"Nie jest żadnym kryminalistą...aż płakać się chce czytając wasze durne i poje***ne wypowiedzi......" Trzeba było mądrzej wybrać faceta." podpisuje sie pod Darkerem w 100%

"a podasz jakiś przykład takiego oskarżenia i osadzenia w pierdlu?" Harrison Ford w Ściganym :D

Słuchaj darker to co ja mam, gdziekolwiek to jest moja sprawa!!! Po drugie nie słucham opinii ludzi, którzy mieli więcej kutas... w buzi niż ja frytek!!!

Harrison Ford w Ściganym " ale to chyba nie było w RP :)

"Po drugie nie słucham opinii ludzi, którzy mieli więcej kutas... w buzi niż ja frytek!!!" Na twoje nieszczęście jestem facetem. A dużo kutasów w buzi będzie miał niedługo podmiot tego tematu jak apelacja przepadnie. :D

Przecież dziewczyna nie skarży się tu na faceta, nie żałuje swojego wyboru.Po co te głupie komentarze? Trzeba było lepiej wybrać? Jak ktoś ma rodziców alkoholików to tez mu tak powiesz? Trzeba było lepiej wybrać? Pewnie przed dziewczyna stały dwa rzędy facetów i z tych wszystkich wybrała tego jednego, który miał na czole wypisane BĘDĘ SIEDZIAŁ W WIĘZIENIU - WYBÓR NALEZY DO CIEBIE !!!!!!

DARKER WIEM,ŻE JESTEŚ FACETEM , WIĘC POWTARZAM nie słucham opinii ludzi, którzy mieli więcej kutas... w buzi niż ja frytek!!!

I PO RAZ KOLEJNY WYPOWIADASZ SIĘ NA PODSTAWIE FILMÓW FANTASTYCZNYCH. W WIĘZIENIACH NIE ROBIĄ TAKICH RZECZY. NO CHYBA,ŻE MÓWISZ NA PODSTAWIE WŁASNYCH DOŚWIADCZEŃ TO NIECH STRACĘ, ALE ZGODZĘ SIĘ Z TOBĄ

Gość majówka85
A dużo kutasów w buzi będzie miał niedługo podmiot tego tematu jak apelacja przepadnie. Tego to skur****lu życze Tobie ... jejku że tacy idioci chodzą po świecie ;(;( i myśl tu pozytywnie

"Tego to skur****lu życze Tobie ..." Myślę, że na ustach w jego przypadku się nie skończy :D Jak już wyjdzie to cię nauczy nowych sztuczek.

Gość majówka85
Jesteś godny pożałowania....ludzkie problemy sa ci obce...

majówka nie zwracaj uwagi na tego typa, pewnie sam doświadczył przykrych rzeczy ze strony kolegów. Jesli bedziesz na niego reagowała to mu da satysfakcję, Ignoruj go i reszcie radzę to samo, szkoda słów na tego typa.

Niedawno w telewizji w wiadomościach był program o facecie, który został skazany za gwałt. Zaproponowano mu wyrok w zawieszenie za przyznanie się,ale facet twierdził,że jest niewinny , dostał chyba 25 lat nie pamietam. Po kilkunastu latach po zbadaniu dna został uniewinniony i za każdy rok odsiadki dostał chyba ponas 800 tyś dolarów.

Gość majówka85
Tak ignorować...chciałam tylko żeby osoby w podbnej sytuacji napisały jak takie cos prztrwały a on.... :(

"Po kilkunastu latach po zbadaniu dna został uniewinniony i za każdy rok odsiadki dostał chyba ponas 800 tyś dolarów." Teraz badania DNA w takich sprawach robione są od ręki i o pomyłce zapomnij. Proponuję jeszcze podać przykład palenia ludzi na stosach za czary :D

Gość Ogórkowa zuupa
:P

ty lepiej sobie znajdz innego zabojce bo twoj aktualny raczej juz nie wyjdzie i dobrze powinien dostac wiecej lat to by spokornial

Gość majówka85
Zabójce !!!!!!! Sam jesteś zabójcą !!!!! Nie zabił nikogo, nie oszukał, nie okradł.....

Nie martw się o to. Już go w pierdlu chłopaki wyszkolą :D