Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Gra dla oczytanych ;)

Polecane posty

''Mieszkasz z nimi, z babcią, bratem Markiem i siostrą Alicją w tym dużym domu, o tam.'' Zaklęci w czasie- Audrey Niffenegger

swiergotek malablondynka fajna gra, kiedys to widzialam gdzies na facebooku chyba tez... widze ze czytasz duzo kinga tez go baaardzo lubie W planach mam "zaliczyć" całego ;) Miło mi, że gra przypadła tu komuś do gustu :)

Gość elipsa85
"To będzie mój ostatni." "Zamek z piasku, który runął" - Stieg Larsson

powodzenia z kingiem, gra fajna.. az za kulturalna jak na kafe ;p ja najbardziej lubie kinga za zielona mile ale horrory tez sa cool np lsnienie

swiergotek powodzenia z kingiem, gra fajna.. az za kulturalna jak na kafe ;p ja najbardziej lubie kinga za zielona mile ale horrory tez sa cool np lsnienie Dzięki :) No a gra nie da się ukryć, ma dosyć małe powodzenia jednak - ale dobre i to ;) Ja oglądałam dużo jego filmów, ale książki są lepsze :)

"Ale mały Gęgul nie zwracał na smoka najmniejszej uwagi." Podróż do piaseczkowa - opowiadania na dobranoc.

Gość bjhbjh
"Te apetece que (salir, nosotros)........... a cenar con Margo y su novio?"

Gość vcfrcfc
SAM Benjamin Libet, autor kontrowersyjnych i przelomowych eksperymentó, napisał w swojej książce MInd Time: "Zaistniała w podświadomości intencja dzialania nie może byc świadomie kontrolowana ,jedynie jej ostateczna realizacja w formie działania motorycznego może podlegać kontroli". Joe Vitale Zero

Corry nie pogniewał się, że ocalało mu w ten sposób nieco jego wytrawnego portwajnu, którego i tak wypito niemało.

Patrik przystanął, żeby im się przyjrzeć. Camilla Lackberg "Syrenka"

Gość IhaveSomeFun
Powinni byli im dowalić przeciwlotniczymi ze statków! - powiedział nagle pełnym wściekłości, ponurym głosem do wysokiego, chudego Landa, który maszerował obok. Cienka czerwona linia James Jones

Starszy chirurg nie mniej od Larcha zdumial sie wygldem macicy pani Eames, gdyz organ znajdowal si praktycznie w stanie rozkladu. ;-) (malo zachcajce zdanie ) :-D John Irving -Regulamin tloczni win

Przy mnie zostanie mój, że tak powiem, posąg, to jest pieniądze z moich kont i dom.

''Jedną z moich ulubionych rozrywek w dni robocze stało się obserwowanie kolegów gorączkowo starających się zanegować każde bluźnierstwo, które wygłosili ''

''Jedną z moich ulubionych rozrywek w dni robocze stało się obserwowanie kolegów gorączkowo starających się zanegować każde bluźnierstwo, które wygłosili ''

Gość moze nie...
No night bird called. Wilbur Smith, "The Quest"

Gość 47e3kigig9t56
- co robili? "Bal absolwentów" Ruth Newman

Dzwonek nad wejściem zadzwonił - pojawiły się kolejne panie. Stephen King "Sklepik z marzeniami"

Gość Maine
"Jeśli wygramy, jesli Tom uratuje grę, ja też zostanę uratowana". S. King - Pokochała Toma Gordona

Gość nie wrócilabym
Gdy przeglądała ostatnie notatki, do gabinetu weszła nieśmiało dwunastoletnia Nancy Traverse,

Gość omgggggg
A jeśli dla czytelnika, to dlaczego udaję, że rozmawiam ze sobą?

Jeszcze jedną mam pod stołem: "Powoli pochylamy tułów do przodu, ciągnąc taśmę wyprostowanymi rękami w stronę kolan." Baur, Thurner - "Program treningowy BRZUCH UDA POŚLADKI Ćwiczenia z taśmą elastyczną" :O :O :O