Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmhhmmhhmmh

Dziwna wydzielina, co to może być?

Polecane posty

Gość hmmhhmmhhmmh

Witam! 4 dni temu kochałam się z chłopakiem. W ten sam dzień, a raczej noc zaczęła wydobywać się z mojej pochwy dziwna, brązowa wydzielina. Trwało to przez cały dzień. Od soboty zmieniła się na wydzielinę białą, jest jej dość sporo, nie taka mała ilość jak czasem w środku cyklu. Dodam, że ostatnio okres dostałam 5 lutego, a mam 28-dniowe cykle. Jeżeli ta informacja w ogóle jest potrzebna, to nie stosujemy antykoncepcji, ani tabletek, ani prezerwatyw.

Gość hmmhhmmhhmmh
nikt tak nie miał?

Gość falllOutGirlllll
Pachnie jakoś ta wydzielina?

Gość hmmhhmmhhmmh
może troszkę, ale niespecjalnie

Skoro masz 28 dniowe cykle to chyba coś Ci się już opóźniło bo powinnaś dostać krwawienie 5 marca. Od kiedy miałaś cykle "jak w zegarku"? Owulacja może przypaść przy cyklach 28 dniowych na 12-16 dzień cyklu, jeśli współżyliście wcześniej lub w tym czasie to możliwe, że powinnaś wykonać test ciążowy a brunatne plamienie mogło świadczyć o implantacji. Ale za równo mogła być to zapowiedz nadchodzącej miesiączki lub np urażona nadżerka.

Aha czyli stosunek przerywany czy odbywacie pełne stosunki? Jeśli pełne to na pewno powinnaś zrobić test.

Gość hmmhhmmhhmmh
Stosunek przerywany. Cykle zawsze miałam jak w zegarku, już od wielu lat. Wiem, że jest znikoma możliwość ciąży, ale te wydzieliny z tego co się dowiadywałam i tak nie mają z tym nic wspólnego.

No ale krwawienie już się spóźniło to może coś z hormonami. Albo masz nadżerkę i ją uraził.