Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falea

Znęcanie się nad dzieckiem - obejrzyjcie...

Polecane posty

Gość huygtilugukgli
no zaden w sumie tez tak robie jak mniej pracy do zrobienia

huygtilugukgli bo jest czym, dziecku dzieje się krzywda i w końcu ktoś głośno o tym powiedział. Naprawdę na tym forum ludzie podniecają się mniej istotnymi tematami, może tam się na kimś poznęcaj.

Gość huygtilugukgli
poznecaj? dobre dobre chcialasinteligentnie, bolesnie odpisac? eehehe faela sie tak nie przejela jak ty :D

Gość huygtilugukgli
to nie udalo ci sie bo to co napisalem do faeli nie bylo znecaniem sie. coz za swiatopoglad, wedlug twoich pogladów matka katuje do krwi to dziecko tak ehhe

Poprostu nie wierzę! Jak te nagrania mogły zostać zignorowane przez prokuraturę?, oni powinni pójść do pierdla razem z tą "matką" za nie zareagowanie!

Gość karaś 47 rece opadaja
bezczelna gwniaro, toba tez z checia bym zlecil zainteresowanie sie.. namierzenie cie, zeby policna cie odwiedzila bo twoje slownictwo niczym sie nie rozni od slownictwa tej pani i kto wie co sie dzieje za zamknietymi drzwiami twojemu dzieku.

Gość hfbhejkf
huygtilugukgli to ona ?? http://nk.pl/#profile /883517 ale nie fart,bo widzisz ja jestem wlascicielka tego profilu glupie zarty sobie robisz:/ nie smaczne...tymbardziej,ze jakies dziecko naprawde jest w potrzebie.

Gość huygtilugukgli
huygtilugukgli przepraszam cie najmocniej ale twoje zdjecie i wiek jakos najbardziej mi "pasowały"

Gość huygtilugukgli
poza tym moja wypowiedz byla w formie pytania: to ona?? a nie stwierdzeniem ze np: patrzcie to ona!

PO co te głupie kłótnie, temat jest o czymś innym . Żal tego dziecka, mam nadzieję, że finał będzie niedługo. Powinni jak najbardziej nagłośnić sprawę, bo w PL sądy zawsze oddają dzieci pod opiekę matek.

Gość huygtilugukgli
Faela wlasnie to czytalem wiesz... i tez w kilku procentach te komentarze biora mnie na strone matki. taka prawda ze wiele matek tak czasem ponosi. tylko ze nie maja tego nie farta i nie sa nagrywane czy kamerowane. klapsy sa na porzadku dziennym niekiedy a na tych filmiach nie wiadomo czy tak strasznie je lała bo jak ktos tam napisal ze to zabawki rzucane mogly byc.. a ze dziecko to wyjatkowy histeryk.. nie wiem sam co myslec o tym... i jeszcze taka nagonka na jego ojca..

Gość pchlicaa
oj karas laska ma racje w uk takie cos by nie przeszlo..ona by siedziala juz dawno i dziecko by jej odebrali. taki syf niestetry tylko w naszym pieknym kraju jest!!!!!!!!!! a prokoratura zalosna!!!!!

Sprawa jest chyba bardziej złożona niż się na początku wydawało... Nie umniejszam winy matki, ale ojciec z tego wynika też święty nie jest.

Gość szmaa..nie matka
patologia!!!!!!!!!! jasne kazdy ma slabe chwile ale kurwa mac ilez mozna???? sadystka sie wyzywa na bezbronnym dziecku. nmiechc sie postawi do rownemu sobie!!i niechc szlag ja trafo jak najszybciej!!!!

Gość huygtilugukgli
ile mozna? bez przesady , widzimy raptem kilka filmików.. wiec zalozmy ze nagrane w ciagu roku to chyba nie tak duzo .. bez przesady... moze ta kobieta powinna sie leczyc moze ten facet ja wykonczyl nerwowo.. nie wiem juz sam co myslec... on w obawie o restauracje moze nagonke na nia taka robic... fakt ze sie wyrzywala na dzieku ale bez przesady kazdy ma gorsze i zle wchwile, w trakcie rozowdu wali nam sie wszystko, drażni byle co, a dopiero dziecko co grymasi,, a np stala i pol dnia mu cos tam modzila w garach.. no nie wiem.. takie dziei tez umieja dac popalic..

przeciez tu chodzi o sam fakt przez to biedne dziecko przechodzi!! dlaczego nikt sie tym nie zajmie? jesli oboje rodzice sa tacy..jacy tam gdzies sa...to nie powinni sie zajmowac tym dzieckiem. pomyslcie co z tego dziecka moze wyrosnac za kilka lat...ehh

Gość huygtilugukgli
pozatym dalej sobie nie wyobrazam jak 5 latkowi mozna takie cos robic, chodzi mi o to ze to juz jest maly madry facet z ktorym o wszystkim mozna pogadac.... przeciez to nie 1,5 roczne dziecko które wyje i wez sie domyslaj o co chodzi.. (oczywiscie nie to ze popieram bicie takich malych wyjców), ale chce powiedziec ze przezciez tragedia by sie nie stala jakby nie zjadl, po co zaraz bic, przeglodzi sie to sam przyjdzie i poprosi o jedzenie ... po co taka nerwowa atmosfera w domu.... maja pieniadze ludzie maly ma pewnie wszystko oprocz najwazniejszego kochajacych rodziców.,,

Gość kakkaalicjakak
Ona sie zachowuje jak chora psychicznie. Ciezko sobie wyobrazic jak dziecko moze zyc w takim strachu codziennie odczuwajac bol :(

Gość kakkaalicjakak
Przeciez ten maly na tych filmikach jest grzeczny. Nawet nie wyzywa mamy, jak milosc dziecka do matki jest silna, jak ta kurwa moze tego nie doceniac!

Gość nie moge. poryczałam się
Sama dziś głupio zrobiłam. Już mnie trafiło bo wyrwał półkę ze ściany z kawałkiem tynku. Dałam w tyłek a on się potknął i uderzył buzią w fotel. Krewka poleciała. Moje maleństwo. Prze ze mnie! Przeprosiłam go za swoją głupotę, tulilam i mówiłam nie płacz synku, a sama beczałam, a teraz jak to słucham to znów ryczę i mam takie wyrzuty sumienia. Nie chciałam zeby go bolało, żeby się uderzył, ale to moja wina była :( o głupi półkę. Przykreci się. :(:(:(:( Jestem do dupy matką:( Taką samą jak ta z nagrania :(

Gość huygtilugukgli
widzicie? post wyrzej jest najlepszym przykladem ze dzieci sa bite w zamknietych czterech scianach. wiec kazda z was ma cos podobnego na sumieniualbo wiekszosc... a tu swiete udajecie.. ze tragedia sie dzieje, ze matka ssuka..

Gość huygtilugukgli
i nie rycz nie ma teraz sensu.. no ale jak polke wyrywal to cos nie tak z twoim dzieckiem? a moze ty bylas zajeta soba a on sie nudzil i nie wiedzial juz co robic bo na spacer nie chce ci sie wyjsc.. lub siedziec z nim na dywanie i budowac np z kolckow

Gość kakkaalicjakak
Ale kolezance raz sie zradzylo przylac w tylek. To nie jest wychowawcze. Moja mama jest wspaniala kobieta ale pamietam ze raz jej nerwy puscily i dostalam w tylek, to bylo raz w zyciu, zdarza sie. Ale ta kobieta z nagran zneca sie na tym malym psychicznie. Kazdego dzieci czasem doprowadzaja do szalu ale nie robi sie takich rzeczy. Moja kolezanka ma mame i czesto jej nerwy puszczaly i kiedys jak u niej bylam matka uderzyla ja z calej sily w glowe, raz jej limo pid okiem wybila i do tego teksty ty kurwo, zaluje ze cie urodzilam cos okropnego ;/

Gość pranie z pralki wyciągalam
a on się bawił w swoim pokoju i nagle krzyk że urwał półkę. Przyszłam i była oderwana z kawałkiem ściany i kołkami. Została taka wielka dziura w ścianie. Powiedział, ze chciał na niej zabawkę położyć więc sobie dopowiedziałam, ze po prostu nie sięgał i się powiesił na niej całym ciężarem ciała i odpadła. Jest z niego łobuz mały, ale nie zrobił tego celowo. Szkoda ze logiczne myślenie wróciło do mnie jak się stało coś niedobrego bo na początku ogarnął mnie szał. Dopiero co remontowaliśmy mieszkanie.

Gość huygtilugukgli
gdzie tu masz notoryczne znecanie sie? raptem kilka fimików jest. uwierz mi ze gdyby bylo tego wiecej i bardziej drastyczne to ojciec czym predzej by lecial to wkleic.

Gość huygtilugukgli
pralko.. no niestety tak to juz jest... po takim czyms przynajmniej wiesz ze teraz masz byc grzeczna.. kurcze tylko jak skoro jutro np wysmaruje sciany czekolada...

Gość polski rom
normalna polska katolicka rodzina. czego tu sie dziwic.