Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka Maj

Czy to dobry pomysł, by zrobić sobie prezent na Dzień Kobiet

Polecane posty

Gość Franka Maj

i pójść do fryzjera ? :) Mam dylemat ponieważ jestem na wypowiedzeniu, czyli nie powinnam tracić kasy. Z drugiej strony smutno mi dziś w domu i źle i na pewno kwiatów nie dostanę 😭

bardzo dobry pomysł, stówka czy dwie nie zmieni Twojej sytuacji życiowej ... a chwila przyjemności - bezcenna !! Pozdrawiam i życzę innej ciekawszej, lepiej płatnej, w miłej atmosferze, pełnej perspektyw - NOWEJ PRACY !! :)

Gość pata taj
i przyjma Cie tak "z ulicy" ? to chyba jakis lichy salon bedzie :)

ja to chyba jestem jakas inna - nie lubie chodzic do fryzjera bo zawsze jest ryzyko, ze wyjde niezadowolona

Gość ania lubi lato
jesli stac cie na to i twoje wlosy potrzebuja fryzjera to idz ale jesli masz miec chwilowa przyjemnosc a potem wyrzuty sumienia ze wydalas kase a za chwile nie bedziesz miec pracy to nie idz ja jestem oszczedna i mysle realnie wiec bym nie poszla :) ale zeby polepszyc sobie humor np kupilabym sobie jakis kosmetyk mniej kasy do wydania a tez milo :)

Gość aha i achhhhhh
Tak, ja sobie kupiłam ostatnią częśc Harryego Pottera wczoraj jako prezent na dzisiaj :D

Gość klassi
Ja w tym roku zaczęłam się zastawiać nad zrobieniem prezentu dla siebie :) I uważam, że to jest świetny pomysł. W końcu to my wiemy czego tak naprawdę nam potrzeba :) Ja myślę nad wyjazdem na winoterapię do Głęboczka :) Ten winne zabiegi niesamowicie mnie kuszą :)