Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szooku

Widzieliście to nagranie? Matka znęca się nad synkiem. SZOK

Polecane posty

Gość fajna babcia
a chuj z nim dobrze że mu matka wpierdoliła smarkaczowi jebanemu hahaha

Gość lwiira
Juz tutaj o to pytalam ale nikt mi ni nie odpowiedzial. Kto to nagral i co teraz dzieje sie z tym chlopcem? Jesli nadal jest od opieka tej szmaty to ja tego nie rozumiem.

Boże szkoda dziecka....taka to tylko zajebać w łeb biedny chłopczyk:( biedny szymon jestem w szoku po tym co zobaczyłam...tak to jest jak matkami zostaja nie odpowiedzialne osoby....ja mam17lat chcialabym byc matka .....

Gość Mój narzeczony miał
Tą kobiete powinno sie zamnąć, a przynajmniej odebrać jej dziecko. Nienormalna idiotka

Gość Mój narzeczony miał
a dlaczego nie lepszy ??? To tylko dziecko, co ono może ??

Gość jestem w szooku
Internauci zgłosili to juz chyba wszedzie gdzie sie da, sprawą zaineteresowała sie tez super niania, która również nagłaśnia temat jak tylko może...

Gość jestem w szooku
A nagrania pochodzą od ojca chłopczyka. Na Youtube napisał tak: Jest to pierwsze, jedno z najbardziej drastycznych nagrań ze znęcania się mojej żony nad moim synem Szymonem. Sprawa była w prokuraturze, prokurator umywa ręce.. Nagrania te nie zostały zamieszczone z celem zniesławienia mojej żony, a w celu ujawnienia prawdy, z prośbą o pomoc.. " postanowienie o umorzeniu dochodzenia w sprawie: fizycznego i psychicznego znęcania się nad Szymonem J. poprzez bicie po twarzy i pośladkach, zmuszanie krzykiem do określonego zachowania oraz używanie wulgaryzmów w okresie od stycznia 2008 do stycznia 2011, tj. o czyn z art.207 par.1 KK - na podstawie artykułu 17 par.1 pkt 1 kpk - wobec braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu." Podpierając się tym postanowieniem, przedstawiam opinii publicznej sceny z życia Szymona, kiedy to jego nieobliczalna matka znęca się nad nim fizycznie i psychicznie. Wg prokuratury przedstawione przeze mnie tutaj nagrania nie zawierają treści wulgarnych ani przemocy. W myśl prokuratury, upublicznienie tego nie stanowi łamania prawa.

Gość Nie wyobrażam sobie w taki
sposob traktowac dziecka, drugiego czlowieka w ogole !!! Boże, brak mi slow. Dlaczego tej "matce" jeszcze tego dziecka nie odebrano ??

W moim domu tak nie było :O I też nie raz nie chciałam czegoś zjeść to matka się wkurzała i mówiła że nie odejdę puki nie zjem bo nie po to ona robiła i tyle! A po pół godz i tak mnie puszczała bo jak można tak w kogoś wciskać i tak kurwić do własnego dziecka? Sama mam dziecko i nie raz się wkurzam jak jedzenie stoi a młoda skacze i się wygłupia.. myślisz że nie jestem wkurzona bo ja zrobiłam a ona ma to gdzieś? Jasne że się wkurwiam i pod nosem nawet sobie powiem " pierdole, nie chcesz jeść to nie" Ale mówię to sobie pod nosem w życiu nie przyszłoby mi do głowy tak się drzeć po dziecku i je bić za to że nie chce jeść! Odnoszę do kuchni i dam za pół godziny czy godzinę Kto to w ogóle nagrywał bo nie czytałam szczegółów?

Gość do tvnu z tym trzeba i zlatwia
s[rawe

agral to ojciec dziecka

Już doczytałam że od ojca :) Masakra jak on to wytrzymywał, ja bym nie dała rady chyba tego nagrać :( Wzięłabym to dziecko i normalnie porwała od takiej suki

ja bym wezwała policje, gdybym widziala ze ktos z bliskich tak dzieci traktuje. Jak można dziecko bić kijem ?? Mam 4 letnia corke i nie wyobrażam sobie jej bić, czy wyzywac od najgorszych ???

Gość kjjwuhbu
placze............ zlinczowac suke

Gość moja mamatez mnie tak wyzywa
la od dziecka

Gość a potem się dziwimy
że tylu poyebów chodzi po świecie... Wszystkie patologiczne zachowania mają ścisły związek z zaniedbaniami w dzieciństwie.

Gość kjjwuhbu
wspolczuje,ja tez nie mialam lekko ale takiej patologii to nie widzialam-slyszalam..........

Gość moja mamatez mnie tak wyzywa
ja tez bylam bita, łyżka do nalewania zupy, paskiem, sznurem, a nawet łopatą, co bylo pod reka. Chowalam sie pod lozkiem przed matka. Takiego czegos nie da sie wyplenic i wyrzucic z psychiki z pamieci. Dzisiaj mam 23 lata i nigdy nie chce miec dzieci.

Gość to straszne............
jestem mama, zwykla, normalna. Mam niejedno za uszami, ale nigdy bym do dziecka sie tak nie odezwala ani tym bardziej nie bila. To straszne :O swoja droga - niezly tatus, ktory nagrywal a nic nie zrobil...

Gość oj to nie tak, kochana
pewnie się boisz, że mogłabyś powtórzyć błędy własnych rodziców, ale świadomość swoich traum daje bardzo dużo. Też kiedyś myślałam, że nie będę mieć nigdy dzieci. A dziś, choć bywa bardzo ciężko, są łzy i bezsilność, to mój synek uczy mnie miłości, czyli tego, czego nie dostałam od rodziny. Nie odbieraj sobie prawa do normalnego życia 🌻

Gość nataaaaaa
WYSYŁAJCIE LINK kontakt@tvn24.pl; uwaga@tvn.pl;rpd@brpd.gov.pl

Gość straszne to
:(

Gość nataaaaaa
tzreba wysłac ten film do rzecznika praw dziecka!do tvn albo gdziekolwiek!

Gość kioo
a jekby ta kobieta bedac w ciazy napisala na kafe ze nie chce tego dziecka i chce usunac, to byscie pisali ze i tak pokocha ,ze i tak bedzie zalowac, ze musi urodzic itp. i nie pokochala,jak widac i slychac.TAK DLA ABORCJI.